• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canimmmmm çok sevindim en azından böyle bir ihtimal olmasına. İnşallah hakkında hayırlıdır ve Allah ömrüne katar inşallah. Mutlaka haber ver canım, inşallah çok güzel olur.
Ya çok sağol canım patron çağırdığına göre olabilir de bu şirketin fiyat politikası düşük biraz. Ondan çekiniyorum hakettiğim parayı almam lazım malum parasız hiçbir şey olmuyor fazladan da oğluma para gerekiyor. Özel giderlerimiz var. Neyse Allah ne takdir ettiyse onu yaşıcaz....

Leptin karatay ve if yapanlarda bolca salgılanıyor. Leptinin ortaya çıkması için bişey yedikten sonra 5 saat tek lokma çiğneme yapmamak gerekiyor.
5 saatten sonra yağ yakımı başlıyor.
5 saatten sonra kalan saatlerde yag mi yakiyoruz hep internette arastirdim ama tam olarak aradigim cevaplari bulamadim ben mesela 18saat aclik suresi yapiyorum bolca yag yakiyorum yani leptinle oylemi

5 saatten sonra kalan saatlerde yag mi yakiyoruz hep internette arastirdim ama tam olarak aradigim cevaplari bulamadim ben mesela 18saat aclik suresi yapiyorum bolca yag yakiyorum yani leptinle oylemi
Aynen canim👍🏻

Kesinlikle. Otofaji gerçekleşiyor o uzun açlıkta yani vucut kendisinden yiyor.

Karatayda 5 saat kuralı var 5 saat dolunca yenebilir ama iyi hisseden çok acıkmayan bekliycek yağ yakımı için. Leptin uyurkende salgılanıyor.

Kesinlikle. Otofaji gerçekleşiyor o uzun açlıkta yani vucut kendisinden yiyor.

Karatayda 5 saat kuralı var 5 saat dolunca yenebilir ama iyi hisseden çok acıkmayan bekliycek yağ yakımı için. Leptin uyurkende salgılanıyor.
super 😍😍 tesekkur ederimm😍😍 ne kadar guzel bisey

Ya çok sağol canım patron çağırdığına göre olabilir de bu şirketin fiyat politikası düşük biraz. Ondan çekiniyorum hakettiğim parayı almam lazım malum parasız hiçbir şey olmuyor fazladan da oğluma para gerekiyor. Özel giderlerimiz var. Neyse Allah ne takdir ettiyse onu yaşıcaz....
Seni kendisi çağırdığına göre belki istediğin ücreti verir canım, sonuçta o da biliyordur neye ihtiyacin olduğunu. Her zaman dualarimdasin. İnşallah yarın herşey hayırlı bir şekilde gönlüne göre olsun.

Kızlar diyetteysen Nescafe iciyirmusunuz¿
Ben filtre kahve tuketiyorum cnm
Kızlar işyerinde sıkıntılar yaşamıştım ya biraz, hayırlısı olsun diye dua ediyordum. eski patronum iş görüşmesine çağırdı beni, elemanı ayrılmış aniden... şartlar olumlu olursa orası bildiğim yer geri dönmeyi düşünüyorum...Sabah 9 da görüşmem var dua 🤲 beklerim sizden. Dua edin hayırlısı olsun....
Hakkinda hayirlisi olsun cnm umarin kararlarin neticesinde mutlu olursun

Slm kizlar
Ilk defa iste bu kadar sayfa okuyabildim. Cok sukur bugun biraz rahatiz cikisa dogru cozutmayiz

Gecmis olsun cnm benimkode hala atesli yarin ates araligi acilmazsa hala tekrar dr getircem 😔

Cnm herkese yorum yapiliyor. Onemli olan yaptigimiz hatalari bir daha yapmamak. Kendimizi ve burayi okuyup ornek alacak kisileri dogru yonlendirmek. Onceden 1 kisi yapiyordu yorumu simdi herkese actilar. Eger sadece dunkulere bakmayip onceki menulere baksaydim inan kimse yonlendirmeden diye ayni yorumlari yapardim. Hepimiz ayni yolun yolcusuyuz burda kirilmaca gucenmenmece olmucacak. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin. Takim ruhu bu demek. Kim olirsa olsun eger bir arkadasim istemeyerekte olsa hatali secimler yaparsa ben onu uyarip dogru yola tesvik etmek zorundayim.

Kar gormus masum izmiliyim ben. Her sene burayada kar yaginca cocuklarla cikar oynarim. Cocuklar yokkende aksam esimle cikar oynardik 😂

Hamarat cnm bizim takim herkes temizlikte

Ben spora gittigimde 15 dk kosu bandi 10 dk elitik 10 dk kondisyon 50 ip atlama 50 kurek cekip egzersize geciyordum. Simdi tekrar basladigimda bunlarin puanini alip ayrica adimsayar koyup onunda mi puanini alcam onu anlayamadim. Spor yaparken telefon uzerimde durmuyor aletin kenarina birakiyorum mesela o zaman adim sayarda calismaz. O zaman ya herkes spor yaparken adim sayar uygulamasini acip hesplasin ya da hic kimse saymasin. Bundan dolayi kafam karisti.

Masallah ne kadar temiziz bugun

Mesai saaerin nasil cnm daha once yazdiysan kacirmis olabilirim ona gore sana menu duzenlemeye calisalim if i 6 saatlik mi yapoyorsun 8 saatlik mi

Ohh miss gibi otur simdi

Guzel oneriler cnm tesekkir ederiz.
Bende hep yulafli karisimlar hazirlardim ama su anki programima uygun degil.

7. 3yk yulaf 1 sb sut 1 muz 6 badem (ya aksamdan karistir dolapta beklet ya da sabah blendirdan cek)
8. Hurma veya ceviz icine cevizi yerlestir yanina sut ya da kahve
9. Sebzeleri (ne olursa olsun kucuk kucuk dogra) z.yag baharat karistirip kiremitte firina at
10. 2yk tahin icine findik kirigi dok (cok tok tutuyor)
11. Mevsim salata ceviz yogurt
12. Firin tavuk salata
13. Firin kofte salata
14. Sebzeli tencere yemegi ve cacik
15. Firin balik ve firin mantar

Benim aklima gelenler bunlar simdilik daha gelirse yazarim

@Elhan abla seninde hurmali bir kurabiye tarihin vardi sanki antinkuntin kurabiyesi 😂
bizim temizlik mecburiyetten artık kokmamak için :KK45:

çok yorucu bi gündü.önce kasamın terazisi bozuldu,sebzeli müşterileri yan kasaya postaladım,10 dk geçmeden arkadaş rahatsızlandı eve gitti ,bu sefer onun kasaya geçtim.mesainin yarısını tek başıma çalışarak geçirdim.iki kasa kapattım ,kasaları temizledim düzenledim.aptala döndüm resmen:confused::confused:çok şükür gün bitti ama ben de bittim:ruh::ruh::ruh:
tarçınlı süt yaptım az şımartim kendimi di mi:p:p

çok yorucu bi gündü.önce kasamın terazisi bozuldu,sebzeli müşterileri yan kasaya postaladım,10 dk geçmeden arkadaş rahatsızlandı eve gitti ,bu sefer onun kasaya geçtim.mesainin yarısını tek başıma çalışarak geçirdim.iki kasa kapattım ,kasaları temizledim düzenledim.aptala döndüm resmen:confused::confused:çok şükür gün bitti ama ben de bittim:ruh::ruh::ruh:
tarçınlı süt yaptım az şımartim kendimi di mi:p:p
Gecmis olsun cnm yogun bir gun gecirmissin. Nerde calisiyorsun

Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi 😔
Çok geçmiş olsun canım benim oğlum da hasta şimdi şurup içirdim gece geldi yanıma....

Seni kendisi çağırdığına göre belki istediğin ücreti verir canım, sonuçta o da biliyordur neye ihtiyacin olduğunu. Her zaman dualarimdasin. İnşallah yarın herşey hayırlı bir şekilde gönlüne göre olsun.
Sen bi tanesin ❤️İnşallah senin de tezin bi an önce biter, savunmanı verirsin, çok güzel yayınların olur, ailenle musmutlu yaşarsın......Tabii arada buraya gelir bizimle gelişmeleri paylaşır bütün bunları yaparken de incecik kalırsın.....

Back
X