• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elacim özel bir tarifi var mı? Merak ettim bir kahve delisi olarak :kahve:
İstediğin kahveyi seçebilirsin.granül,türk,filtre
İçine yağ kaynakları atıyoruz.bir ve ya birden fazla olabilir.hindistan cevizi yağı,tereyağ,market kreması,mct yağ( hindistan cevizi yağının özü,asıl enerji patlaması yaşatan olarak bunu öneriyorlar) ama sadece nette bulabildim ben,henüz almadım
Favorimi sorarsan filtre kahve, tereyağ, Hindistan cevizi yağı.birer kaşık koyup blendırla çırpıyorsun.köpük köpük efsane bir kahve oluyor.kaşıkla karıştırmak olmaz çünkü yağlar tabaka gibi üstte kalıyor ve dudaklara yapışıyor.
Tatlandırmak istersende stevia tatlandırıcı kullanabilirsin 😘

Ara öğünde ha bunu yedim.

Canın çikolatmı çekti o halde elmana kakao ko adlı çalışma.
Tabi siz benim gibi yapmayın kakao acı bişey az bulayın. Ben biraz kakaosunu çıkarmışım işin :KK45:

20200107_120726.jpg

Tabi siz benim gibi yapmayın kakao acı bişey az bulayın. Ben biraz kakaosunu çıkarmışım işin :KK45:

Eki Görüntüle 2573585
Kız bu neeee 😱
Allahın elmasına ne anlamlar yükledim,nelere benzettim oyyyyyyyy 🤤

Eki Görüntüle 2573585
Kız bu neeee 😱
Allahın elmasına ne anlamlar yükledim,nelere benzettim oyyyyyyyy 🤤

!!Önemli Duyuru!!
Sayin 6. Takim uyeleri bu son zamanlarda menu sayfasina menu yazmak ve diger arkadaslarimizin menulerini yorumlamak baya önemsenmemeye baslandi...
Kaptanimizla birlikte alinan kararda artik herkes menu sayfasina menusunu yazmak ve diger arkadaslarimizin menulerini yorumlamak zorundadir.
Lutfen dikkate alalim!
Takimimiz icin, kendimiz icin, buradaki herkes icin bunu yapmaliyiz..
@Ytmz
@Canfeb
@merryangel
Bonus Bonus
@HasibeG
Elalis Elalis
Elhan Elhan
@happy_mom_
@s i d e l y a
@pastel34
@Yonahime
Gulumse24 Gulumse24
Nego Nego
@Nefes yaren
@hasbeenandgone
@-Artemis
Alvillaa Alvillaa
@retro_hippo
@SchonerDuft
@rishrose
@Diloslara
@Tutku44
Arkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi

Eki Görüntüle 2573585
Kakaolu kek falan sandım bu ne gızzz ocak batıran :KK70:

Arkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi
Tekrar geçmiş olsun canım herkes dökülüyor

Tekrar geçmiş olsun canım herkes dökülüyor
Negocum bir döküntü de sanırım benim her yerim ağrıyor. Eş belası da başımda. Korkar oldum bir yerim ağrıyor demeye. Her ne olsa sorumlu kilo vermemi buluyor abartiyormuşum kız kurusu olmuşum 😭😭Gece kaldırıp zorla yemek yedirecegim diye tehdit ediliyorum. Bdv ye girip bu eşi boşamalı miyim diye yazacak moddayim. :KK61: :KK61: :KK61:

Negocum bir döküntü de sanırım benim her yerim ağrıyor. Eş belası da başımda. Korkar oldum bir yerim ağrıyor demeye. Her ne olsa sorumlu kilo vermemi buluyor abartiyormuşum kız kurusu olmuşum 😭😭Gece kaldırıp zorla yemek yedirecegim diye tehdit ediliyorum. Bdv ye girip bu eşi boşamalı miyim diye yazacak moddayim. :KK61: :KK61: :KK61:
Erkeklerin ve annelerin genel kanısı, zayıfladın bak hafta oldun oluyor 😊 bende kilonu ideal buluyorum ama beden senin olduğu için bulmakla kalıyorum 😃
Çok geçmiş olsun maalesef ciddi bir salgın var

Back
X