- 13 Aralık 2019
- 212
- 1.273
- 113
AMaaaaaaa ya çoook güldümBugün değilse de yarın bayılır
Aynen sen başla ben seni bi yerde yakalarım canım Allah kolaylık veriyor günler kısa hemencecik biter ramazanda öyle degilmi gelip geçiyor iftarları ekmek tüketmeyip porsiyon küçültüp sahurda ekmek tüketirsen gün içinde acıkma olmuyor ben oruçdada kilo verdim canım bu şekilde ramazandada bu sistemle devam edicem inş Allah3 güncük müzaten benimki seninkinin 9 katı kadarmış. Ben başlayım da sen de tatilden sonra eşlik edersin.
Kilo vermeye yardımcı olursa başladığım gibi bitiririm Allahın izniyle
Allah kolaylık versin canım eşimde bu aralar eve uğradığı yok sabah iş öğleden sonra kütüphane akşamları sınav sonra yine kütüphane sonra eve geliyor işiniz zor rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş Allahkizlar ben pazartesiye kadar yokum son 1 sınavım var butunleme geç bile kaldım calismak icin giremem kkya , görüşürüz
Evet bu hafta kilo açısından çok mutluyumHem de regle rağmen
Günaydınnnn canım görünmüyorsun pek bu aralarGünaydın
Öyle mi? Ben de iftar daha erken saatte iftarda ekmek yesem diye düşünmüştüm.Aynen sen başla ben seni bi yerde yakalarım canım Allah kolaylık veriyor günler kısa hemencecik biter ramazanda öyle degilmi gelip geçiyor iftarları ekmek tüketmeyip porsiyon küçültüp sahurda ekmek tüketirsen gün içinde acıkma olmuyor ben oruçdada kilo verdim canım bu şekilde ramazandada bu sistemle devam edicem inş Allah
Süper eksidesin bu haftaErzurumdan erzincana yol giderrr teyy teyyyymemlekete annemlere canım
Kolay gelsin canım iyi çalışmalarkizlar ben pazartesiye kadar yokum son 1 sınavım var butunleme geç bile kaldım calismak icin giremem kkya , görüşürüz
Günaydın canım ❤Günaydın
amin abla teşekkür ederim moralim bozuluyor valla kurtulamadim su sınavlardan bir rahat edemiyoruz simdide egitim cikardilar basima bi tatil yok bunaldim vallahi yazın ayri kisin ayriAllah kolaylık versin canım eşimde bu aralar eve uğradığı yok sabah iş öğleden sonra kütüphane akşamları sınav sonra yine kütüphane sonra eve geliyor işiniz zor rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş Allah
Günaydın canım ❤♥günaydın♥
Gözün aydın canımKızlaaaaar müjdem vaaaar.... eski patron aradı. Fiyatta ortada buluştuk anlaştık.......
Gidiyoruuuum bu pireyi deve yapan yerdeeeeeeeen. Müdüre söyledim bugün istifamı verdim tamam dedi sadece. İnsan bi üzüldük falan der yalandan da olsa.....Kadın benden nefret ediyor naptıysam........
Zaten çok huzursuzdum burda.. ohhh kurtuldum... maaşım daha iyi, akşam daha erken çıkıyorum, fazla para beni rahatlatacak, kuzuya daha fazla ders aldırıcam....Eden herkese çoook teşekkür ediyorum Allah razı olsun cümlenizden.....
kuzum naap biliyo musun.ıspanağı kavur içine iki çorba kaşığı nar ekşisi kat,altını kapatınca da büyüklüğüne göre 1 ya da iki diş sarımsak rendele at şöyle bi çevir alt üst et .ama çok sulu pişirme ıspanağı.az bi suyu olsun fazla suyunu dök.çok güzel oluyo.ben de ıspanağı çok sevmem ama böyle löpür löpür yeniyoBen de hiç keyif almadım zatenpişmiş ıspanak canım.
Bulgur da yoktu içinde.
Ketojenik beslenmede yoğurt ve tahıl yok.kilo vermekten ziyade kronik hastalıkların tedavisi için devam ediyorum ketoya.inşallah fayda görürüm.
Allah zihin açıklığı versinkizlar ben pazartesiye kadar yokum son 1 sınavım var butunleme geç bile kaldım calismak icin giremem kkya , görüşürüz
Nar ekşisiynen sarımsak da yasak ketodakuzum naap biliyo musun.ıspanağı kavur içine iki çorba kaşığı nar ekşisi kat,altını kapatınca da büyüklüğüne göre 1 ya da iki diş sarımsak rendele at şöyle bi çevir alt üst et .ama çok sulu pişirme ıspanağı.az bi suyu olsun fazla suyunu dök.çok güzel oluyo.ben de ıspanağı çok sevmem ama böyle löpür löpür yeniyoıspanağa nar ekşisi sarımsak çok yakışır aklında bulunsun.aynı şey pazı kavurması için de geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?