Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay kizlar moralim bozuk bir hevesle ciktim tartıya 60.8 geldi o kadar ne yedim sanki yaa mercimek çorbası sebze yedim regle de daha 4 gün var valla moralim bozuldu
Bende ayni hevesle ciktim tartiya bugun ayni hayal kirikligini yasadim://
Biz bu 59 u kolay goremicez canim oyle gozukuyor
Ama yilmak yoksonunda gorcez o 5leri

Elhan ablam gecmis olsun
Gulumse24 harika gidiyosun bu hafta
basarinin sirri nedir acaba
Elalis canim 70 üzerinde olan biri icin yediklerin cok az geldi bana hani simdi boyle yersen 60 lara gelince yediklerini mecbur azaltman gerekicek
Yanlis anlama seni dusundugumden yazıyorum amacim kirmak vs asla degil:)

tatlımmm hani nerde 300 ip
300 ip yok mu
Harikaaaaa bi tek sen ben yapmisiz kız

Teşekkür ederim canım daha iyiyim.

tatlımmm hani nerde 300 ip
300 ip yok mu

Harikaaaaa bi tek sen ben yapmisiz kız
kuzum ben dün atladim onu anlattığımız gibi ama unutmusum yazmayi
bu arada işlerim yoluna girdi, derste ezberleri yapmaya basladim bide bir iki biseu oldu keyfim artti burdayım

teşekkür ederim

ay kuzum benim regl de geliyo göğüslerde hassasiyet basladi uygulama 4 gun kaldı diyor ama moral bozuldu +700 dunden bugune
Sen dua et regl olma ihtimalin var. Artı gorunmen çok normal. Geçen ay 12 gibi başlamıştı bak bu ay olmazsa elimden kurtulamazsin kuzucuk . Senin döngü tahminin yanlış gibi bugün yarın eli kulağında gelir.

Dimemmm sırrrrr

ay uygulamayi silem bari bosuna yer kapliyor abla +700 normal mi yaa o zaman benim de moralim baya bozuldydu 59.9 görürüm diye çıktım tartıya gördüm 60.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…