alttan yel vurur mazallahona de ki beyaz giyme toz olur şifon giyme yel olur
Bende ayni hevesle ciktim tartiya bugun ayni hayal kirikligini yasadim://ay kizlar moralim bozuk bir hevesle ciktim tartıya 60.8 geldi o kadar ne yedim sanki yaa mercimek çorbası sebze yedim regle de daha 4 gün var valla moralim bozuldu
tatlımmm hani nerde 300 ip8 ocak
sabah 10 :30
1 avuc fistik,,1 haşlanmış yumurta,1 fincan acik cay şekersiz,1 kuru kayisi ,1 dilim peynir
saat 16
1 dolu kase mercimek çorbası,soganli pirasa kavurması az yağda ustune 1 yumurta,1 cay bardağı ayran
2.5 lt
20dk pilates ağırlıkla
300 ip yok mu8 ocak menüsü
Sahur yaptığım ve regl olduğum için kahvaltı yok
Öğlen yemeği saat 15.00
1 kase düğün çorbası
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Akşam yemeği yemedim acıkmadım saat 18.30
5 tane hurma
1 avuç leblebi
2 litre su
Spor yok
Harikaaaaa bi tek sen ben yapmisiz kızÇARşamba menüm
Sabah uyanınca limonlu su
08:00 2 haşlanmış yumurtadan bol yeşillikli salata,yeşil zeytin 10 tane, köy peyniri , 2 tam ceviz
11:00 Türk kahvesi
13:00 dağ çayı 2 fincan
14:00 3 kaşık kepekli makarna bol salata 2 bardak ayran
19:00 sadece salata ve yoğurt
Su 2lt
Spor 300 ip atlamaTutku44
3 öğün yaptım ilaç kullanıyorum diye tok meselesi falan@bonus Zipzip- @rishrose Elhan
Teşekkür ederim canım daha iyiyim.Elhan ablam gecmis olsun
Gulumse24 harika gidiyosun bu hafta
basarinin sirri nedir acaba
Elalis canim 70 üzerinde olan biri icin yediklerin cok az geldi bana hani simdi boyle yersen 60 lara gelince yediklerini mecbur azaltman gerekicek
Yanlis anlama seni dusundugumden yazıyorum amacim kirmak vs asla degil:)
Menu yazmayınca unuttum canımKaptanım dunku 300 ipini goremedim
kuzum ben dün atladim onu anlattığımız gibi ama unutmusum yazmayitatlımmm hani nerde 300 ip
300 ip yok mu
Harikaaaaa bi tek sen ben yapmisiz kız
Teşekkür ederim canım. Geçti inşallah.Hasta mısın abla geçmiş olsun
teşekkür ederimAllah zihin açıklığı versin
ay kuzum benim regl de geliyo göğüslerde hassasiyet basladi uygulama 4 gun kaldı diyor ama moral bozuldu +700 dunden buguneBende ayni hevesle ciktim tartiya bugun ayni hayal kirikligini yasadim://
Biz bu 59 u kolay goremicez canim oyle gozukuyor
Ama yilmak yoksonunda gorcez o 5leri
Sen dua et regl olma ihtimalin var. Artı gorunmen çok normal. Geçen ay 12 gibi başlamıştı bak bu ay olmazsa elimden kurtulamazsin kuzucuk . Senin döngü tahminin yanlış gibi bugün yarın eli kulağında gelir.teşekkür ederim
ay kuzum benim regl de geliyo göğüslerde hassasiyet basladi uygulama 4 gun kaldı diyor ama moral bozuldu +700 dunden bugune
Misafirim çok oldu bu ara cnm..Günaydınnnn canım görünmüyorsun pek bu aralar
Dimemmm sırrrrrElhan ablam gecmis olsun
Gulumse24 harika gidiyosun bu hafta
basarinin sirri nedir acaba
Elalis canim 70 üzerinde olan biri icin yediklerin cok az geldi bana hani simdi boyle yersen 60 lara gelince yediklerini mecbur azaltman gerekicek
Yanlis anlama seni dusundugumden yazıyorum amacim kirmak vs asla degil:)
ay uygulamayi silem bari bosuna yer kapliyorSen dua et regl olma ihtimalin var. Artı gorunmen çok normal. Geçen ay 12 gibi başlamıştı bak bu ay olmazsa elimden kurtulamazsin kuzucuk . Senin döngü tahminin yanlış gibi bugün yarın eli kulağında gelir.
Sabah yine spora gidemedim agir grip altindayim birde afedersin yogun regl geciriyorum ip atladigimi hic dusunemiyorum icim disima cikar galibatatlımmm hani nerde 300 ip
300 ip yok mu
Harikaaaaa bi tek sen ben yapmisiz kız
HarikaaaaaaMenu yazmayınca unuttum canım
Dünkü ve bugünkü ipler tamam
ohhhh allah bozmasin kuzmmmmkuzum ben dün atladim onu anlattığımız gibi ama unutmusum yazmayi
bu arada işlerim yoluna girdi, derste ezberleri yapmaya basladim bide bir iki biseu oldu keyfim artti burdayım
hastalanmissin canim kotu oluyo oyleSabah yine spora gidemedim agir grip altindayim birde afedersin yogun regl geciriyorum ip atladigimi hic dusunemiyorum icim disima cikar galiba
Yaklasik 4 gundur hastayim canim burnumdan aci su akiyo gozumden yas geliyo surekli hapşirma ben hic boyle olmamistim ama iyileseyim sozum sözhastalanmissin canim kotu oluyo oyle
Anladım canımm neyse alacagim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?