Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin adına çok sevindim canım
Çok çok teşekkür ederim canlarım....

Kızlar menü yorumlayan arkadaşlara şöyle bir açıklama yapmak istiyorum.
Ben diyette değilken bu kadar bile yemiyordum.sabah bi kahve sonra akşama kadar abur cubur.1 lahmacunu bile bitiremem :)
Şu süreçte sağlıklı şeylerden ve dengeli olarak az az yiyorum.daha fazlasını midem almıyor.çok acıkırsam 3 öğün yapıyorum.
Yani yemeyi birden kesmedim.sadece abur cubur yerine sağlıklı şeyler yiyorum.
Menüyü az görünce bu kız bayılır demeyin

Guzel menu cnm afiyet olsun. Ispanak pismis miydi cig mi merak ettim. Ben sade pismis ispanak yiyemiyorum ya bulgurlu olacak ya da yogurtlu
Ben de hiç keyif almadım zaten pişmiş ıspanak canım.
Bulgur da yoktu içinde.
Ketojenik beslenmede yoğurt ve tahıl yok.kilo vermekten ziyade kronik hastalıkların tedavisi için devam ediyorum ketoya.inşallah fayda görürüm.

canim korumadasin diye menune bisey diyemiyorum

Cnm günaydın Aslında korumada değilim, bu hafta ufak kaçamaklarla diyetime devam ediyorum. Ben kendimce hoşuma giden, canımın istediği şeylerden az az yeme kararı aldım çünkü diğer türlü daha çok abur cubura saldırıyorum. Bu mantıkla uzun vadede güzel kilo verebiliyorum bana göre. Bu sabah 57.8 kiloyum mesela

100 g telefonu düş kız

Bugün değilse de yarın bayılır

gözün aydın .. sanırım nick değişikliği oldu

En az bir yıl korumalı ya yoksa ben Yanı hızlı alıyorum eski yeme duzenıme geçince. Yada hızlı verdiğim için mi kolay alıyorum oda olabılır
bence korumak gerekli yeni aldığın kiloyu nasıl hemen veriyorsan yeni verdiğin kiloyu da hemen geri alırsın .
diyet şeklin nasıl

Ekmeksiz yiyemiyorum canım pekmez yemek kaşığıyla tabağa 2 kaşık koyuyorum 1 tam ceviz ile hepsinden azar azar canım peynir tok tutuyor

2 yemek kaşığı canım ekmeksiz yiyemem o yüzden

Ayy o ne güzel çıkartma öyle

sporun çok güzelmiş menünde canım
harika menü canım
8 Ocak menu
Sabah11
2 kk peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek
marul turp
Ogle
2 kare bitter
Aksam19
1 tavuk but
2 dilim patates
1 tabak firin sebze
Su 2 lt
menün güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım allah kabul etsin
su fazla olsaydı iyi olurdu cankm afiyet olsın
sporunda menünde çok güzel canım
afiyet olsun canım
8 Ocak Çarşamba menü

12.00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 7 zeytin

15 00 1 sade türk kahvesi

18.00 1 kepçe tarhana çorbası 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
2lt su spor yok
Karnıbahar bende şişkinlik yaptı dikkat et canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…