Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eşin ne guzel dusunmuşşş ıyı tatıller canım

düşünmüş düşünmesine de niyeti ne bilmiyom bugidimm

başın dan mı savalıyorrr ince işler peşine düşecekk fisfisfis

yada cidden ruh sağlığımımı düşünüyorrr orası tartışılırrr :1rolleyes:

günnaydın millettt

Şeniz Şeniz

Şeniz Şeniz

yok ablam sen her gün gelip düzenli paylaşımlarında bulunuyorsun . inşallah bizde 23 nisanda çalışmayız . yada 23 nisanda yarım gün çalışıp cumartesi çalışmayız .

simoşum uğramadı bugün hiç dünde bir ceee deyip kaçtı . aşk böcüğü kanatlanıyor . şimdi pır pır ediyordur onun yereği sempatiksalakcinniakannehir

simoş cadısı hep facede hemen ajanlık yapayım kaydirigubbakcemile3

bigudi ne zamandı doğum gününüz ?

23 nisan için herkes plan yapmış ,biz çalışıyoruz hiç bişey düşünemiyoruz tabi

Şeniz Şeniz

bugün kapıda durup geleni öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:)) canım benim yaaaa.. hoşgeldin mi diyodun bizeee :) eee ne ikram ediyosun girişte.. tepside çikolata mı var yoksa ekler mii?? :kedi: bu arada akşam eşim güllüoğlundan 1 kilo fıstıklı baklava almış birde cocacola ohaoldumsmile yemedim o yedi ben seyrettim. bu arada cuma günü 74 olabilirim şimdiden tartıya hafiften hafiften yansıyo :)

aferinn benim nuroma yemediğin için sana kocaman Şeniz inşallah canım cumaya bekliyoruz iyi haberlerini ...

getir ben yapayım şutarafagitti sen çok çalıştın birazda ben çalışayım ver ver.. buyrunnnnnnnnn

tamam nurom göndereyim bütün işleri sana . yapıcam işlerimi yapmasınada muallakta olunca bişey yapamıyorum . patron alımlara başla diyor . muhasebe para gelmedi haber bekliyorum diyor . ne yapacağımı şaşırdım iki arada bir derede kaldım .

simoşum uğramadı bugün hiç dünde bir ceee deyip kaçtı . aşk böcüğü kanatlanıyor . şimdi pır pır ediyordur onun yereği sempatiksalakcinniakannehir

koleksiyon atıyo cadı farmdannn gördüm şimdiii facedee a.s

haberde vermemiş gitti böcüler tüylerr delikafadulden

kuzum nazımm ben yarın gidecek olursam ki kesin gibi bişeyyy allah işi tek gitmeme engelll :Saruboceq:

beni sabit geç olurmu bidenemm adet oldum olacam inan tartıı kabusum olduu çıkamıyom tepesine fena korkuyommm :1no2:

tamam ablam ben seni sabit geçerim . bende korkuyorum ablam çıkmaya . şu el öpmeler bitsede rahatlasam eski düzenime dönsem .

sende patrona mail döşeneceksin muhasebedeki elemanda ccde olacak ödeme gelmediği ve önümüdeki 2 gün gelmeyeceği bilgisi mehmet ahmet bey tarafından verildiği için alım yapılamamaktadır bilgilerinize diceksin ve sallıcaksın yada patrona çıkıp kendin bilgi vericeksin sonrada mağdur durumda sen olmayacaksın .. böylece yapılacak işin kalmamış oluyo a.salkisalkisalkis

sabah aynen patrona ilettim canım . kendiside bişey demedi . ozaman ordan gelecek ödemelere göre ayarlarız dedi patroncuğum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…