eşin ne guzel dusunmuşşş ıyı tatıller canım
günnaydın millettt
lilyum naz melek sızde gunaydın kızlarr
bugun işe gec geldım bıraz benım kız benı bırakmak ıstemıyo sabahlarııı dogum gunune hazırlanmaya baslamamıs lazım maglum nısanda bıtıyo guzel fıkırleırm var sızınlede paylasıp fıkır alırım
gecmıse bakıp gelıyorummopuyorumnanaktan
kilo verdikçe dipçik gibi oluyomuşşşş
artis aebennnnnnnnnnn delikafadulden
bende buruşuk dipçiğimmm ne olacakmışşş :1closedeyes:
az yazanların yada takıma uğramayanları için de ben yokum değilmi kızlarr varsam deyin gücewnmemm a.s
durun eleştiriye uğrayacak kadın smilimi koyayımmm öncee :1closedeyes:
23 nisan tatili için benim de planlarım varr eşim teyzeme şutluyo beni kızla ben ilgilenirim üç gün olsun git kafanı dinle diyorrr
büyük olasılık yarın yolcuyummm a.s
nazım boncyuğum bidenemm günaydın en güzelinden ve özelindennn Şeniz
deli divane virane simoşşş uğramadınmı bugün kızzzzallahın aşığıııı delikafadulden
kesin farmda inek sağıyodurrr simoşşşş sırnaşık şey
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Şeniz Şeniz
bugün kapıda durup geleni öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz
bugün kapıda durup geleni öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın nurommm
ilkk beni öptün . kızlar ya canım hiç çalışmak istemiyor . işlerimde var ama hiç yapasım yok ...
:)) canım benim yaaaa.. hoşgeldin mi diyodun bizeee :) eee ne ikram ediyosun girişte.. tepside çikolata mı var yoksa ekler mii?? :kedi: bu arada akşam eşim güllüoğlundan 1 kilo fıstıklı baklava almış birde cocacola ohaoldumsmile yemedim o yedi ben seyrettim. bu arada cuma günü 74 olabilirim şimdiden tartıya hafiften hafiften yansıyo :)
getir ben yapayım şutarafagitti sen çok çalıştın birazda ben çalışayım ver ver.. buyrunnnnnnnnn
simoşum uğramadı bugün hiç dünde bir ceee deyip kaçtı . aşk böcüğü kanatlanıyor . şimdi pır pır ediyordur onun yereği sempatiksalakcinniakannehir
:)) canım benim yaaaa.. hoşgeldin mi diyodun bizeee :) eee ne ikram ediyosun girişte.. tepside çikolata mı var yoksa ekler mii?? :kedi: bu arada akşam eşim güllüoğlundan 1 kilo fıstıklı baklava almış birde cocacola ohaoldumsmile yemedim o yedi ben seyrettim. bu arada cuma günü 74 olabilirim şimdiden tartıya hafiften hafiften yansıyo :)
kuzum nazımm ben yarın gidecek olursam ki kesin gibi bişeyyy allah işi tek gitmeme engelll :Saruboceq:
beni sabit geç olurmu bidenemm adet oldum olacam inan tartıı kabusum olduu çıkamıyom tepesine fena korkuyommm :1no2:
tamam nurom göndereyim bütün işleri sana . yapıcam işlerimi yapmasınada muallakta olunca bişey yapamıyorum . patron alımlara başla diyor . muhasebe para gelmedi haber bekliyorum diyor . ne yapacağımı şaşırdım iki arada bir derede kaldım .
offff offfffffff... yaktınnnn beni meelellllllllllleelelelllllkkkkk delikafadulden delikafadulden oyy oyyy oyyyy... sırnaşık şey
sende patrona mail döşeneceksin muhasebedeki elemanda ccde olacak ödeme gelmediği ve önümüdeki 2 gün gelmeyeceği bilgisi mehmet ahmet bey tarafından verildiği için alım yapılamamaktadır bilgilerinize diceksin ve sallıcaksın yada patrona çıkıp kendin bilgi vericeksin sonrada mağdur durumda sen olmayacaksın .. böylece yapılacak işin kalmamış oluyo a.salkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?