Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiym ablam sağol.
arkadaşlara biraz kapris yapiim dedm.
bizde 23 nisanda istnbula gitmeyi düşünüyz.
bakalm kocamn işi uyarsa.
canmdan çok sevdiğm eltm var istanblda

suuracm her hafta yarm kilo veriym canm.az veriyorm galiba ama spor yaptğm için kasa dönüşüyr yağlr diye düşünüom.nedersin.incelme var çünküolumunekankayizsmile

tembellik yok.2gündr spor yapamadm.lmaz:
gidm bantta 1saat yürm gelm
hadi 50de mekik çekym barizemuszemus

iyiym ablam sağol.
arkadaşlara biraz kapris yapiim dedm.
bizde 23 nisanda istnbula gitmeyi düşünüyz.
bakalm kocamn işi uyarsa.
canmdan çok sevdiğm eltm var istanblda

hayırlısıyla gidip gelin ablacım bizde istedik istanbul ama yağışlı olursa diye vazgeçtik
eltisini de canından çok seven bir seni duydumbilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

suuracm her hafta yarm kilo veriym canm.az veriyorm galiba ama spor yaptğm için kasa dönüşüyr yağlr diye düşünüom.nedersin.incelme var çünküolumunekankayizsmile

yok ablacım bence az değil aslında en idealikaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

bende öyle yaptım ama 180 derecede pişirdim ve patlıcanlar kalın oldu.. fakat yağlı kağıdın paketinin üstünde 180 dereceyi aşmayın yazıyo..

bugünkü menüm
kahvaltı(07:45)
peynir,1 zeytin,domates,biber,1 dilim tam buğday ekmeği

öğle yiyemedim iş görüşmesindeydim

akşam 20:30
1 küçük tabak 8 dk.haşlanmış çubuk makarna :) peynir yoğurt maydonoz

günaydınlar günaydınlar,opuyorumnanaktanzemuszemus
dün çıkış yapmamışım pc yi de eşim kapatmış bütün gece bu konuyu okumuş görünmüşümkaydirigubbakcemile3 notlarımı flasha kaydedip okula gitcektim ki bu da erkenden dükkanı benim açmama vesile oldu.

bende dünkü menümü yazıp okula doğru yol alıyım;
sabah8.00 : 1kase yeşil mercimek çorbası,maydonoz,salatalık
öğle13.00:1/2kase ezogelin çorbası,1adana,2kaşık bulgur pilavı(arkadaşın d.günü için yemeğe çıktık o yüzden sabah ekmek yemeyip öğle 2 kaşık pilav yedim)
akşam19.30:salatalık,maydonoz,çilek(öğle fazla kaçırınca yemk yemeye yer kalmadı:)

hepinize mutlu günler diliyorum, hoş sohbetleryerimsenibenolumunekankayizsmilea.s.

evet aebenciğim ve nurocuğum . takıma uğramayan arkadaşlarla ilgili konuşmamız lazım . uzun zamandır söyliycem ama kimseyi kırmak istemediğimden bişey söylemedim . sadece kilo bildiriminde bulunmak takımı geçtim arkadaşlarımızada bir faydası olmayacak motive olamayacaklar en başından .

kilo verdikçe dipçik gibi oluyomuşşşş
artis aebennnnnnnnnnn delikafadulden

bende buruşuk dipçiğimmm ne olacakmışşş :1closedeyes:

az yazanların yada takıma uğramayanları için de ben yokum değilmi kızlarr varsam deyin gücewnmemm a.s

durun eleştiriye uğrayacak kadın smilimi koyayımmm öncee :1closedeyes:

23 nisan tatili için benim de planlarım varr eşim teyzeme şutluyo beni kızla ben ilgilenirim üç gün olsun git kafanı dinle diyorrr
büyük olasılık yarın yolcuyummm a.s

lilyum naz melek sızde gunaydın kızlarr
bugun işe gec geldım bıraz benım kız benı bırakmak ıstemıyo sabahlarııı dogum gunune hazırlanmaya baslamamıs lazım maglum nısanda bıtıyo guzel fıkırleırm var sızınlede paylasıp fıkır alırım
gecmıse bakıp gelıyorummopuyorumnanaktan

eşin ne guzel dusunmuşşş ıyı tatıller canım

günaydın ablam

nazım boncyuğum bidenemm günaydın en güzelinden ve özelindennn Şeniz
deli divane virane simoşşş uğramadınmı bugün kızzzzallahın aşığıııı delikafadulden

kesin farmda inek sağıyodurrr simoşşşş sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…