suuracm her hafta yarm kilo veriym canm.az veriyorm galiba ama spor yaptğm için kasa dönüşüyr yağlr diye düşünüom.nedersin.incelme var çünküolumunekankayizsmilemerhaba ablacım , iyilik alam ya 23 nisanda tatil planları yapıyoruz sen nasılsın?
maşallah çok iyi gidiyorsun bu hafta yine bir kiloya yakın gidecek sendenkaydirigubbakcemile2
yanlış anlama eddoras abla sanırm herkes benim gibi yemek saatine ayrıldı fırsat buldukları anda yine gelirlerolumunekankayizsmile
iyiym ablam sağol.
arkadaşlara biraz kapris yapiim dedm.
bizde 23 nisanda istnbula gitmeyi düşünüyz.
bakalm kocamn işi uyarsa.
canmdan çok sevdiğm eltm var istanblda
suuracm her hafta yarm kilo veriym canm.az veriyorm galiba ama spor yaptğm için kasa dönüşüyr yağlr diye düşünüom.nedersin.incelme var çünküolumunekankayizsmile
nurocm benşmde menümde fırnda sebze kızartması vardı bugn.çok güzel oldu benimki.nasıl yaptğmı yazaym belki bir fikir verir sana.
patlıcnlrı kabuklarnı soymadn ince halkalr halnde,kabakları biraz daha kaln halka doğradım.hepsini bir kabn içine aldm.tuz,karabiber,kekik,az zeytinyağı koydm.hepsini bi güzel harmanladm.fırınımı 250 derecye ayarladm.borcma yağlı kağıt üzernde pişirdm.yoğurtla çok iyi gidiyo ben bayıldmyerimseniben
günaydın elifçiğim
günnaydın millettt
kilo verdikçe dipçik gibi oluyomuşşşş
artis aebennnnnnnnnnn delikafadulden
bende buruşuk dipçiğimmm ne olacakmışşş :1closedeyes:
az yazanların yada takıma uğramayanları için de ben yokum değilmi kızlarr varsam deyin gücewnmemm a.s
durun eleştiriye uğrayacak kadın smilimi koyayımmm öncee :1closedeyes:
23 nisan tatili için benim de planlarım varr eşim teyzeme şutluyo beni kızla ben ilgilenirim üç gün olsun git kafanı dinle diyorrr
büyük olasılık yarın yolcuyummm a.s
günaydın ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?