- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
ayy al benden de o kadar valla. benimde sıkılıyo bu duruma.. karnım gevşedi.. airbagler söndü.. sönük bi hatun oldum yahuu. :çok üzgünüm:
Bizde y.mahallede oturuyoruz antares çok yakın sitenin önünden servis var zaten oraya.... bir araştırayım bende ücreti ne kadar bu arada?
üyelik sistemine geçememişlerdi daha bayanlar erkekler ayrı kullanıyor havuzu salı-perşembe tüm gün -cumartesi ve pazar öğleden önce bayanlar içindi. şimdilik girişte 10 tl veriyorsun istediğin kadar kalıyorsun. ama bir kaç haftaya havalar ısınıp yoğunluk olunca seans sistemine geçecekler. benim eşim h.sonu akşamları gidiyor. öğrenip sana yazarım tam olarak
ben de bir çizelge yaptım bakalım oldu mu acep
sinemim senin durumun hızlı kilo vermekten birde spor yapmamandan kaynaklanıyor malesef....ya arkadaşlarrrr benimde canım sıkkın bu aralar........
ıyi tamam güzel kilo veriyorumda çok feci etlerimde yumuşama oldu ve göğüste küçüldüğü için biraz sarkma oldu..... Kilo veriliyorda bunların çözümü ne????????? çok moralimi bozuyor bu durum.....mafoldumben
yanında başka bişide yaseydin yogurlu güzl oluyor . salata yapsaydın bari tonlu monlu .:kedi:yanlış yazmışım tepsi yazacaktım :) fırını 180 e ayarladım turbo fırın..üflemelilerden yani.. bi dahakine tek tekmi dizsem? yada daha incemi dilsem? çok ince olursada katur kutur olsun istemiyorumya.. bu arada akşam açlıktan öldüm resmen.. patlıcanları yuttum kabaklar ağzımda eriyiverdi zati 1 tanede biber yedim başkada yoktu:1no2: elimde çatalım öylece kalakaldı cokacimcoook halbuki nasılda heyecanlı başlamıştım hazırlamaya cokacimcoook böyle kalakaldım
:::))))))))doldur kız doldur ortayı kenardan kenardan gitsinler gariiii. lülülülülülü
yüzmeyede git ama başka sporlarda yap her zaman havuz bulunmaz.Bizde y.mahallede oturuyoruz antares çok yakın sitenin önünden servis var zaten oraya.... bir araştırayım bende ücreti ne kadar bu arada?
valla aklıma gelmedi hiç:) aslında geldide eşime dedim doymadıysan yumurta kırayım diye :) zavallı benkendimi unutmuşum sormayı :bbo:
bu arada internette aradım ama bulamadım.... havuzun ismi ne diye geçiyor?
etlik olimpik yüzme havuzu netee sitesi yoktu henüz yanlış hatırlamıyorsam
numarası:322 77 96-322 77 83
çok teşekkürler ben arayayım biiiiopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3dur getireyim kepçeyi....delikafadulden:roflol::roflol: senle benden başka acık sözlü yok ha takımda nuro ...eyvahedigeldismiledoldur kız doldur ortayı kenardan kenardan gitsinler gariiii. lülülülülülü
ana barnak kadar ha ...kalın olmuş kalın gördüm barnaklarını künefe yiyordu ...naniknaniksen yapta bakacak birilerini bulursun kız :)
serçe parmağımın kalınlığında doğradım.. şimdi serçe parmağımın fotosunu çekip koyayım buraya :)))
ayy al benden de o kadar valla. benimde sıkılıyo bu duruma.. karnım gevşedi.. airbagler söndü.. sönük bi hatun oldum yahuu. :çok üzgünüm:
olmuş canım olmuz tez eskisin çabuk degişsin .a.sben de bir çizelge yaptım bakalım oldu mu acep
kıslar sarkmalarınız spor yapmadıgınızdan .alsanaalsanasmile bakın ablanız kilo verdikçe dipçik gibi oluyorne sarkıyom ne bişi valla kaldırın popolarınızı .. yakında resim koyarım bakın bakallım kim der yaş 35 diye .:dilcikar:
sinemcim istedikten sonra bence bulursun yeterki iste ....a.sablacığım haklısında benim bu kurstan dolayı cidden hiç vaktim oluyoki kendime ayırabileceğim.... benneyaptımki
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Melek, suura+, magicdarkwish+, eylulums, Eddoras+, aeben+
eee niye sustunuz
nurocm benşmde menümde fırnda sebze kızartması vardı bugn.çok güzel oldu benimki.nasıl yaptğmı yazaym belki bir fikir verir sana.yanlış yazmışım tepsi yazacaktım :) fırını 180 e ayarladım turbo fırın..üflemelilerden yani.. bi dahakine tek tekmi dizsem? yada daha incemi dilsem? çok ince olursada katur kutur olsun istemiyorumya.. bu arada akşam açlıktan öldüm resmen.. patlıcanları yuttum kabaklar ağzımda eriyiverdi zati 1 tanede biber yedim başkada yoktu:1no2: elimde çatalım öylece kalakaldı cokacimcoook halbuki nasılda heyecanlı başlamıştım hazırlamaya cokacimcoook böyle kalakaldım
merhaba suura naber canım.Az önce kızlarn hepsi aşağdydı.ben menümü yazana kadar gitmşlr.insan bi selam verir.nolu küsmüyüzbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?