Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada internette aradım ama bulamadım.... havuzun ismi ne diye geçiyor?

sinemim senin durumun hızlı kilo vermekten birde spor yapmamandan kaynaklanıyor malesef....
san önerim spor yapman pilatesi öeneririm yüzmede güzel fakat her zaman yapılmaz . elinin alında sık yapacagın taoplayıcı spor lazım ... pilatesi dene .....
yanında başka bişide yaseydin yogurlu güzl oluyor . salata yapsaydın bari tonlu monlu .:kedi:

180 dre. az ben en son ayarına getiriyorum 225 derece. üst ızgara bölümüne ... sadece üst ızgara yanan seçenegin varsa o daha iyi ...tepsi fırının tam ortasında olursa kızarmaz:1no2: tepsidekiler pişer ama öylesine .. sen dedigim gibi dene ..

üst rafa koy sadece üst ızgarayı aç en yüksek dercede .
doldur kız doldur ortayı kenardan kenardan gitsinler gariiii. lülülülülülü
:::))))))))
Bizde y.mahallede oturuyoruz antares çok yakın sitenin önünden servis var zaten oraya.... bir araştırayım bende ücreti ne kadar bu arada?
yüzmeyede git ama başka sporlarda yap her zaman havuz bulunmaz.

Son düzenleme:
doldur kız doldur ortayı kenardan kenardan gitsinler gariiii. lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3dur getireyim kepçeyi....delikafadulden:roflol::roflol: senle benden başka acık sözlü yok ha takımda nuro ...eyvahedigeldismile
ana barnak kadar ha ...kalın olmuş kalın gördüm barnaklarını künefe yiyordu ...naniknanik
hakket bakmadım tekrar resmine yedinmi kıs o künefeyi?????
ben de bir çizelge yaptım bakalım oldu mu acep
olmuş canım olmuz tez eskisin çabuk degişsin .a.s

kıslar sarkmalarınız spor yapmadıgınızdan .alsanaalsanasmile bakın ablanız kilo verdikçe dipçik gibi oluyor ne sarkıyom ne bişi valla kaldırın popolarınızı .. yakında resim koyarım bakın bakallım kim der yaş 35 diye .:dilcikar:

ablacığım haklısında benim bu kurstan dolayı cidden hiç vaktim oluyoki kendime ayırabileceğim.... benneyaptımki

selam şekerler

montiye başlıyodum sözde bugün lmaz: saçma bir günden sonra koşu bandına sarıldım bende ,gelirken de yürümüştüm biraz

yarın inşallah erken kalkar kahvaltıyla başlarım güne

suura çok güzel anlatmışsın guclubacismile

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Melek, suura+, magicdarkwish+, eylulums, Eddoras+, aeben+

eee niye sustunuz

Merhaba arkadaşlar.a.s.
Çok yoğundum giremedm 2 gündür
Nazcımdan başka soran olmamış beni.aşkolsun:umursamaz:
Menülerimi yazaym önce.
DÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
domates salatalık
light peynir
az şekersiz marmelat
1.5 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
haşlanmış karnabahar yoğurtlu
yağsız domatesli spagetti yoğurtlu
Öğlen yemeğim biraz gecikti akşam meyve yedim
bol bitki çayı ve 1bardak tarçınlı süt
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
peynir zeytin
şekersiz marmelat
1yumurta
1.5dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
1tabak mantarlı et sote
haşlanmış karnabahar yoğurtlu
fırında kızarmış sebze yoğurtlu
Yemekten önce az çilek yedim
Geç kalktğm için öğln yemeğm akşama sarktı
Akşam meyve ve süt ile geçiştiricm

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Melek, suura+, magicdarkwish+, eylulums, Eddoras+, aeben+

eee niye sustunuz

kız kocişkom geldi adama yemek hazırladım şimdi gittim içeri pc'yi de kucağıma aldım masa başında size yazıyorumlaelaelaelaelae

nurocm benşmde menümde fırnda sebze kızartması vardı bugn.çok güzel oldu benimki.nasıl yaptğmı yazaym belki bir fikir verir sana.
patlıcnlrı kabuklarnı soymadn ince halkalr halnde,kabakları biraz daha kaln halka doğradım.hepsini bir kabn içine aldm.tuz,karabiber,kekik,az zeytinyağı koydm.hepsini bi güzel harmanladm.fırınımı 250 derecye ayarladm.borcma yağlı kağıt üzernde pişirdm.yoğurtla çok iyi gidiyo ben bayıldmyerimseniben

merhaba suura naber canım.Az önce kızlarn hepsi aşağdydı.ben menümü yazana kadar gitmşlr.insan bi selam verir.nolu küsmüyüzbilmiyorumkismile

merhaba suura naber canım.Az önce kızlarn hepsi aşağdydı.ben menümü yazana kadar gitmşlr.insan bi selam verir.nolu küsmüyüzbilmiyorumkismile

merhaba ablacım , iyilik alam ya 23 nisanda tatil planları yapıyoruz sen nasılsın?
maşallah çok iyi gidiyorsun bu hafta yine bir kiloya yakın gidecek sendenkaydirigubbakcemile2
yanlış anlama eddoras abla sanırm herkes benim gibi yemek saatine ayrıldı fırsat buldukları anda yine gelirlerolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…