Biliyorum canım benim@Elhan ablam gecmis olsun
Gulumse24 harika gidiyosun bu hafta
basarinin sirri nedir acaba
Elalis canim 70 üzerinde olan biri icin yediklerin cok az geldi bana hani simdi boyle yersen 60 lara gelince yediklerini mecbur azaltman gerekicek
Yanlis anlama seni dusundugumden yazıyorum amacim kirmak vs asla degil:)
Geçmiş olsunTeşekkür ederim canım daha iyiyim.
Geçmiş ılsun,dikkat et kendineYaklasik 4 gundur hastayim canim burnumdan aci su akiyo gozumden yas geliyo surekli hapşirma ben hic boyle olmamistim ama iyileseyim sozum söz
aminnn tatlişkoooHarikaaaaaa
ohhhh allah bozmasin kuzmmmm
ayyy 56 ne guzel bi kilo :)))Biliyorum canım benim
Geçen sene ilk başladığımda da aynı yorumlar geliyordu.56 ya kadar bu şekilde düştüm inan.
Asla kırılmam, beni düşünüyorsun neden kırılayım
ben yine ac kalip hic bisey kacirmadan +700 geldim seninki daha mümkünİnsan nasıl bir gün az bişi kaçırıp 1 kilo artı çıkar aklım almıyor
Olsun canim moralimizi bozmayalim bu hafta olmadi Insallah haftaya 59u goruruzay kuzum benim regl de geliyo göğüslerde hassasiyet basladi uygulama 4 gun kaldı diyor ama moral bozuldu +700 dunden bugune
Selam canım gecmis olsun emine daha iyidir insallah bugun dinlenirsinSlm kizlar.
3 gecedir emineyle uykusuz olmak ve orucun 3. Gunu olmasi baya yordu beni. Bugun butun aksam uzanicam hic bir sey yapmicam.
Istede yogun degildik Allah'tan rahat gecti. Genclerde sagolsun abla tedaviyi biz hallederiz sen bilgisayar islerine bak dediler oturttular beni.
Insallah hastaliklarina sifa bulursun cnm.Ben de hiç keyif almadım zatenpişmiş ıspanak canım.
Bulgur da yoktu içinde.
Ketojenik beslenmede yoğurt ve tahıl yok.kilo vermekten ziyade kronik hastalıkların tedavisi için devam ediyorum ketoya.inşallah fayda görürüm.
Sagol cnmGeçmiş olsun canim
Emzirdigin gozumden kacmis cnm ama olsun sen yinede onu yavas yavas 1 yemek kasigina indirmeye calis bari
Allah zihin acikligi versin cnm insallah sinavlarinda basarili olursunkizlar ben pazartesiye kadar yokum son 1 sınavım var butunleme geç bile kaldım calismak icin giremem kkya , görüşürüz
Kaydettim cnm tarifini. Nar eksisi su an bana da yasak ama serbest gunlerime gelince denicem insallahkuzum naap biliyo musun.ıspanağı kavur içine iki çorba kaşığı nar ekşisi kat,altını kapatınca da büyüklüğüne göre 1 ya da iki diş sarımsak rendele at şöyle bi çevir alt üst et .ama çok sulu pişirme ıspanağı.az bi suyu olsun fazla suyunu dök.çok güzel oluyo.ben de ıspanağı çok sevmem ama böyle löpür löpür yeniyoıspanağa nar ekşisi sarımsak çok yakışır aklında bulunsun.aynı şey pazı kavurması için de geçerli.
Bugun atesi cikmamis cnm cok sukur toparladi yeni ilaclar.Selam canım gecmis olsun emine daha iyidir insallah bugun dinlenirsin
Bu Emine en minik olan mı?Allah şifalar versin kaç yaşında?Bugun atesi cikmamis cnm cok sukur toparladi yeni ilaclar.
Emine en buyugu cnm 6.5 yasindaBu Emine en minik olan mı?Allah şifalar versin kaç yaşında?
Beni de iş değişikliği sarsmıştı Kızlar anca toparlanıyorum bu saate kadar 1 lt su içtimSu içemiyor, geceleri uyuyamıyordum....
gecmjs olsun Hasibe ablacım Rabbim sifa versin inşEmine en buyugu cnm 6.5 yasinda
Menu ve su guzel cnmBugünkü menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 3 çatal menemen yarım dlm ekmek yarım salatalık
Saat 13:30 yeşil çay
Saat 14:00 3 YK yoğurt
Saat 15:30 yeşil çay
Saat 16:00 1 kase sebze çorbası
Su 2. Litre
Spor yok
Menu ve suyun guzel cnm. Kilo verme surecinde patatesi tuketmemeye calis8 Ocak menu
Sabah11
2 kk peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek
marul turp
Ogle
2 kare bitter
Aksam19
1 tavuk but
2 dilim patates
1 tabak firin sebze
Su 2 lt
Menu ve su guzel cnm afiyet olsun8 ocak menüsü
Sahur yaptığım ve regl olduğum için kahvaltı yok
Öğlen yemeği saat 15.00
1 kase düğün çorbası
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Akşam yemeği yemedim acıkmadım saat 18.30
5 tane hurma
1 avuç leblebi
2 litre su
Spor yok
Su idare eder cnm menu guzel. Acma yerine tambugday ekmegi tercih edebilirdin ama sanirim bir degisiklik yapmak istedin8 ocak Menüm)
Sabah, haşlanmış bi adet yum, 7zeytin, roka, küçük dilim peynir, yarım açma ve az şekerli çay....
Öğlenbir kase çorba ve salata
Akşametli taze fasulye, (6kasik) bulgur pilavı 4kasik, ayran ve salata.
Yatmadan önce bir kupa yeşilçay
1.5litrw su
2000 adim.
Su menu ve spor guzel cnm afiyet olsun8./1/2020 çarsamba
9.00 iki az yagda kirilmis yumurta 4 zeytin 3 dlm peynir 1 dlm ekemek
11.30 yarım limonlu yaprak yesilcay
13.30 4 yk yayla corbasi 4 yk bulgur
16.00 5 tane badem 10 tane falan kabak 4 tane beyaz nohut
18.30 1 kase arapası corbasi karnibahar havuc haslama yogurtlmasi
Su 2.5 lt
Spor
310 ip
6 dk pilates
Zipzip-
Yediklerin yerinde cnm keske su icebilseydin. Aksamda gec olmus ama mazeretin var bugunluk boyle olsun bakalim7 Ocak
Sabah 08 bir kase çorba 2 dilim elma
Bir avuçtan fazla fındık
Saat 15.30 bi kase ıspanak bir kk peynir 1 avuç çiğ fındık
Saat 21 bir kase çorba yanında biraz kabak patlıcan (ancak eve geldik)
500 ml su ( iş yerinde yaşadıklarım stres yaptı su içemiyorum iştahım da yok)
Su ve menu guzel cnm afiyet olsun8 Ocak Çarşamba menü
12.00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 7 zeytin
15 00 1 sade türk kahvesi
18.00 1 kepçe tarhana çorbası 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
2lt su spor yok
Su ve menu guzel cnm borekte az oldugu icin tolore edilebilir ama yarin olmasin yeter bugunku
Menu su ve spor guzel cnm afiyet olsunÇARşamba menüm
Sabah uyanınca limonlu su
08:00 2 haşlanmış yumurtadan bol yeşillikli salata,yeşil zeytin 10 tane, köy peyniri , 2 tam ceviz
11:00 Türk kahvesi
13:00 dağ çayı 2 fincan
14:00 3 kaşık kepekli makarna bol salata 2 bardak ayran
19:00 sadece salata ve yoğurt
Su 2lt
Spor 300 ip atlama @Tutku44
3 öğün yaptım ilaç kullanıyorum diye tok meselesi falan@bonus Zipzip- @rishrose @Elhan
Sagol cnmgecmjs olsun Hasibe ablacım Rabbim sifa versin inş
Oruc gunlerimi degistirdim bu hafta sali carsamba persembe yaptim yrn super bir eksiyle geliyorum hazirlikli olunHeyooooo nörüyonuzzzzz bakimköprüden önce son çıkış nasıldı bugun
Cay iciyorum gel cay icelim :))Heyooooo nörüyonuzzzzz bakimköprüden önce son çıkış nasıldı bugun
Sabirsizlikla bekliyorumOruc gunlerimi degistirdim bu hafta sali carsamba persembe yaptim yrn super bir eksiyle geliyorum hazirlikli olun
Hadi inş Allah sabırsızlıkla bekliyorum canımOruc gunlerimi degistirdim bu hafta sali carsamba persembe yaptim yrn super bir eksiyle geliyorum hazirlikli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?