Bende oyle umit ediyorum canımTebrik ederim canım. Haftaya daha güzel bir eksi göreceğiz bence
Stres, uykusuzluk ben de kilo yapıyor ya sen nasıl bu kadar eksi çıktın. Pzt tartı bildirimini merak ediyorum etiketler misin
i
Süper ödemleri attın Nihayet
Cok iyi tebrikler
Düzenli eksilerlerle geliyorsun Büşra ama hep 200-300 civarlarında mı bana mı öyle geliyor. Tebrik ederim yine de tabi eksi eskidir.
Cok güzel eksi tebrik ederim canım. Cok geçmiş olsun bu arada. Paşaya da sana da acil şifalar..
Herkes hasta ya nasıl bir salgın var ortalıkta. Cok geçmiş olsun. Güzel eksi tebrik ederimMerhaba hanımlarZipzip-
Hastayım , bir başımı kaldıramadım. Tartılmak için kalktım.
Cuma 61,9
Pazartesi 61,8
Bu Cuma 61,2
İnşallah atılmamışımdır.
Mesaji yeni gördümSelam... Geçmişi bitirip geldim. Tek tek cevap yazamadım hasta olanlara özellikle çoçuklarınıza çok geçmiş olsun. kilo veren herkesi tebrik ediyorum . başarılarınız daim olsun. Dün uğrayamadım takıma. kusura bakmayın birşey dokundu ne oldu anlamadım 4-5 defa kustum. Birşeyde yiyemedim doğru dürüst. Bankada geçmiş olsun :))) gelelim kiloma biraz eksi fazla geldi bana oda dünden kaynaklı ola bilir birşey yiyemediğimden zaten kçgündürde hastalık var neyse kiloma geçeyim.
Geçen cuma 56.3
Bu gün 55.0
Fark 1.3
Tamam sebnemcimYok canım , iyileşirim bir iki güne.
Guzel eksi tebrik ederim canım
@Ytmz o kadar sıkıya gelemiyo börek çörek Allah ne verdiyse yiyo o yüzden -200 -300 Allah ne verdiyse artık o giden gr larda şuraya attığı paspasın sayesindeTebrik ederim canım. Haftaya daha güzel bir eksi göreceğiz bence
Stres, uykusuzluk ben de kilo yapıyor ya sen nasıl bu kadar eksi çıktın. Pzt tartı bildirimini merak ediyorum etiketler misin
i
Süper ödemleri attın Nihayet
Cok iyi tebrikler
Düzenli eksilerlerle geliyorsun Büşra ama hep 200-300 civarlarında mı bana mı öyle geliyor. Tebrik ederim yine de tabi eksi eskidir.
Cok güzel eksi tebrik ederim canım. Cok geçmiş olsun bu arada. Paşaya da sana da acil şifalar..
Guzel eksi tebrik ederim canımKilo bildirimim
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 71.6
Fark 0.9
Yüzde %1.24
Kız beni beklesene yaaaaKilo bildirimim
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 71.6
Fark 0.9
Yüzde %1.24
Geçmiş olsun hepimiz dökülüyoruz canım herkes hastaMerhaba hanımlarZipzip-
Hastayım , bir başımı kaldıramadım. Tartılmak için kalktım.
Cuma 61,9
Pazartesi 61,8
Bu Cuma 61,2
İnşallah atılmamışımdır.
hey maşallah
Ayyy çok tşk ederim sizlere layık olmaya çalışıyorumÇok haklısın biz eskiden menu yorumlamazdikmenu yorumlamak demek kendi listene dikkat etmek demek aslında
Evet bencede az yonahimim dikkat edicem
Keşşşşke bizde kilodaş olsak 5 li rakamlarda
Yaaa bende görmekkk istiyorummmmm 6 li 5 li rakamları
Harikaaa
Canım kaptanımmm
Merhaba nil nerde yasiyosun canim hollanda belcika ?
Uykusuzluga ragmen yine iyi kuzu
Gecmis olsun yediklerine dikkat et canım harika 55 cok guzel bir kilo degil mii yaaaaaabende istiyorum bir adet
vaaaaayyy saygilar efenim açılın yüzde sampiyonu gelmis
70 ler gidiyo mali öliciimmmm heycandanhey maşallah
Selam... Geçmişi bitirip geldim. Tek tek cevap yazamadım hasta olanlara özellikle çoçuklarınıza çok geçmiş olsun. kilo veren herkesi tebrik ediyorum . başarılarınız daim olsun. Dün uğrayamadım takıma. kusura bakmayın birşey dokundu ne oldu anlamadım 4-5 defa kustum. Birşeyde yiyemedim doğru dürüst. Bankada geçmiş olsun :))) gelelim kiloma biraz eksi fazla geldi bana oda dünden kaynaklı ola bilir birşey yiyemediğimden zaten kçgündürde hastalık var neyse kiloma geçeyim.
Geçen cuma 56.3
Bu gün 55.0
Fark 1.3
Sagol canımcımmmmGeçmiş olsun kuzum
Mali sen diyet yapıyormusun canımen son 99,5tum sanırım.
güncel kilom:99,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?