ya iki sene önce çok güzel kilo verdim de o zaman da çocuk için başlicaktık güya, küçük görümcemin hastalığı vefatı falan derken maddi manevi çok yıkım yaşadık.zaten o dönemde geri kilo aldım ben.hep ertelemek zorunda kaldık yani çocuk işini.hatta eşim uzun bi süre vazgeçti tamamen, istemiyorum artık çocuk falan diye ,ne zaman tedaviye başlıyalım desek hep bi engel çıktı bize nasip olmicak demeye başladı.şimdi yeniden istiyo .ben de bilmiyorum napıcağımıMali şu durumda hiç iyi fikir degil canım tedavi süreci çok uzun yorucu ve kilo aldıran bi durum bence gebeliğe engel en büyük etken kilo bence biraz kilo ver senin için tedavi süreci dahada olumlu geçeceğine inanıyorum olmazsa birlikte başlarız ama öncelikle fazlalıklardan bi kurtulalım canım yalnız değilsin
Evet ben de. Geçen Nisa’nda tüp bebek denedim, tutmadı, zaten 3 aylık bir serüvendi, göbeğime iğne dürtmekten ağlayarak yıprandım. Ama herkesle ayni olmuyor, güle oynaya geçiren arkadaşlarım da vardı.
İnsallah hiç oralara gitmeden, kendiliğinden gelsin miniğin
Hakkında hayırlısı olsun inş Allah neden tüp bebek kendiliğinden olma durumu yokmu senin hikayen nedir herkezde bambaşka bir hikaye var işte rabbim isteyen herkese nasip etsin konyalı eltim hamileymiş dün görümcem söyledi düşün 5 aylık olmuş hiç kimsenin haberi yok istemediği için kimseyede söylememiş hergün gördügüm insan ben bile bilmiyodum istemeyene böyle yagdırıyo mevlam isteyene aratıyor imtihan dünyası işteya iki sene önce çok güzel kilo verdim de o zaman da çocuk için başlicaktık güya, küçük görümcemin hastalığı vefatı falan derken maddi manevi çok yıkım yaşadık.zaten o dönemde geri kilo aldım ben.hep ertelemek zorunda kaldık yani çocuk işini.hatta eşim uzun bi süre vazgeçti tamamen, istemiyorum artık çocuk falan diye ,ne zaman tedaviye başlıyalım desek hep bi engel çıktı bize nasip olmicak demeye başladı.şimdi yeniden istiyo .ben de bilmiyorum napıcağımı
Zor bir süreç ama çokta zevkli olduğunu düşünüyorum KK fan tanıştıgım arkadaşlarım doğum yaptı biri pcosluydu bi ilaçla hamile kaldı şuan oğlu 1.5 yaşında biri doğum ebesi çikolata kisti vardı tüp bebekle ilk denemede hamile kaldı oğlu oldu 11 aylık falan diğeri ambulans hemşiresi ilk tüp bebekte ikiz hamile kaldı 3 aylık 2 oğlu varyıpratıcı olduğunu ben de duymuştum.balon gibi şişiriyomuş tedavi,hormonlar alt üst oluyomuş falanama tvdeki doktorlara bakıyorum çok kolay falan filan diyolar
Yediklerine dikkat ettiğin halde az kilo veriyorsun ilk zamanlar daha çok gider aslında sen değerlerine hiç baktırdınmı kuzumyediklerime dikkat ediyorum canım.sağlıklı şeylerden yiyorum hep.spor yapmıyorum evim ısınmıyo buz gibi,havalar düzelsin spora da başlicam inşallah.
Benim 9.9 kiloydu hey gidiBenimde gidiyo son 8 kilom kaldı
Evet ya canim su son kilolar deli etti beniCnm öyle düşünme, kilo azaldıkça verilen miktarda azalıyor haliyle.
56 kiloyu görünce sanırım psikolojik olarak rahatladım, hunharca yedim 59 oldumazıcık dikkat edince 2-3 kilo hemen veriliyor ama dikkat etmeyince aynı oranda alınıyor tabi. 52 kg olmayı hedefliyorum çünkü kilo alsam bile 54-55 bandında gider gelirim. O durumda benim vücut yapımda birisi için gayet iyi.
ooo rakibem benden zayifsin artikherkese hayırlı cumalar :))❤
kilom 60.5 , cok istedim 59lara sondan selam.vermek 2 3 gün once 60.1 gormustum regl odemi sanirim
supppersin canimEki Görüntüle 2574807 geçen cuma 85.6 bugün 83.5 eksi 2.100 gr % 2.51 yalnış hesaplamadıysam@Zipzip- aypare ackerman
cok guzel eksi canim
harika eksi canimKilo bildirimim
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 71.6
Fark 0.9
Yüzde %1.24
Ben de bayağı bekledim ama sonuç değişmedi maalesef. Sağlık olsun kuzum.Evet ya canim su son kilolar deli etti beni
Ama ben 64 un altini istemem sanirim yani hedef 54 ama 54-58 arasi iyi olur benim icin
Bakicaz artik:))
ooo rakibem benden zayifsin artik100 gr cikkk var aramizda ama beni gectin tebrikler canim
aypare ackerman al sana etiket
60.6yim 200 gr cik verebildimsupppersin canim
cok guzel eksi canim
harika eksi canim
Geldim canim tartilmak icin gec uyandim bide bayaa bekledim ama pek fayda etmedi
Yüzde uçacak bu hafta***6.Takım 656.Etap ***
Ytmz(61.7/61.5/0.2/%0.32)
Canfeb(66.7/65.4/1.3/%1.95)
Bonus(106.8/) bildirimsiz izne ayrilmak istiyor 1.izin hakkı
HasibeG(79.4/ )hedef revize :70
Elalis(74.0/72.5/1.5/%2.03)
Elhan (58.6/ )izne ayrilmak istiyor 1.izin hakki
happy_mom_(56.3/55.0/1.3/%2.31)
S i d e l y a (72.5/71.6/0.9/%1.24)
pastel34(61.9/61.2/0.7/%.1.13)
Yonahime (60.8/ )hedef revize:57
Gulumse25(85.6/83.5/2.1/%2.45)
Negohatun (68.5///)sabit
Nefes yaren (76.5/75.7/0.8/%1.05)
6.Takım Ortalaması :%
Free liste
hasbeenandgone (58.1/56.85/
mavitosbik07 (59.1/
birmuhendisanne (59.8/57.5/2.3 )649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
-Artemis(62.2/60.5/1.7/
cgdmk(62.0/
Alvillaa ( 72.0/)648.etapta 69.5 ile bildirimsiz izne ayrildı
retro_hippo (72.8/73.4/
SchonerDuft (66.6/
rishrose (97.4/
malii(99.5/99.1
snglmlk
Saricivcivcikcik
biricik1272(86
Tutku44 (79.2/78.4/0.8/%1.01)
2012-2019
Nilar(74
Nilar hanım takıma hoş geldin. Başarılar dilerim. Nerede yaşıyorsun? İki saat geri deyince merak ettim.Gunaydın herkese benimde guncel kılom 74haftaya hedefim 72.9 görmek en fazla:) bu arada 2saat geriden geliyorum yurtdışında yaşıyorum ☺
Kuzummm dualarım hep seninle.hiç ummadığın anda müjdelen İnşallahyıpratıcı olduğunu ben de duymuştum.balon gibi şişiriyomuş tedavi,hormonlar alt üst oluyomuş falanama tvdeki doktorlara bakıyorum çok kolay falan filan diyolar
58 kilo vücuda küsülmezCuma 58.6
Bugün 58.5
-100
Bu hafta vücut yine bana küskün
Ben de ona tabi
Ben onun çok güzel kilo verdiği zamanları biliyorum. Ama şuan güncel listede sadece onun yüzdesi %1 in altında. Hem de epey@Ytmz o kadar sıkıya gelemiyo börek çörek Allah ne verdiyse yiyo o yüzden -200 -300 Allah ne verdiyse artık o giden gr larda şuraya attığı paspasın sayesinde
Ben beklesem sen beklicen miKız beni beklesene yaaaa
100 100 ver
Davşan gibi geçerim yanından asla beklememBen onun çok güzel kilo verdiği zamanları biliyorum. Ama şuan güncel listede sadece onun yüzdesi %1 in altında. Hem de epey
Ben beklesem sen beklicen mi
yok son zamanlarda hiç baktırmadım kuzu.aslında baktırmak istiyorum ama devlet hastanesi hem ücretli hem de kötü. özelde hele dünya para istiyolar test başınaYediklerine dikkat ettiğin halde az kilo veriyorsun ilk zamanlar daha çok gider aslında sen değerlerine hiç baktırdınmı kuzum
ne demek teyzeKuzummm dualarım hep seninle.hiç ummadığın anda müjdelen İnşallah
Teyze olmak istiyoruuummmmm
Geç de görelim davşanımmm.Davşan gibi geçerim yanından asla beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?