Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip ne zaman siteye girmis diye baktim 19 ağustosta giriş yapmis neyseki gelmedi takıma
O da sasirmistir bu kadar beni etiketleyen hayranlarim kimmis diye
benn şokingggggg
kendime 60kg takip arıyorum
özellikler: SADIK OLSUN
TALİPLERİMİ BEKLİYORUM
Yaaa iste boyle bide kendini naza çekmiş dün gece okudum şok oldum bende.. ayip ya masum ayaklari falan iste böyle ex ortim eveli yedigin hurmalar
Yonahime

Keske bende 2 kilo eksi ciksam birden ya bu ara acayip yiyorum.
Nasil oldun canim oglunla daha iyi misiniz
Daha iyiyiz canım midemin ne kadrrr büyük olduğunu öğrenmiş oldum hastalık sayesinde çıkar çıkar bitmedi eşim de diyor bende seni bişey yemiyor saniyodum dünyayı yemişsin diye dalga geçiyor benle

Tosbikim napiyosun

Günaydın elhanim, hastasın diye sana bulasmadim ama cici babaanne olduğunu ve lol bebeği biliyorum Valla bu hafta 24 saat yetmedi resmen, saçma bir yoğunluk var, şimdi pilates, akşam yemekli misafir, yarin umarım dinlenme

hatta bonus ve medgic
yonahime ve artiye karsi olsun ne dersiniz
yüzde hesabina bakacaz

Banada banadaaa banadaaaa
Günayyyyydınnn ❤

Mutlu haftasonları

Günaydın bonus
ben karataycı o cu bu cu değilim vucut hormonları ve organlarının ışıkları kapattigi haydi eyvallah biz gidiyoz dedigini duyan onlara kulak verenim
günaydın hippocuk.
Babaanne miii

Tutku44 aha

Günaydın

Akşam yediğim pasta ne kadar midemi bulandırdı.bir halsizlik,bir keyifsizlik
Sabah yine hapşuruk kriziyle uyandım.

Kafama tüküreyim ya ne kadar rahatmışım

Ve gece 12 de öyle bir acıktım ki,gözüm döndü resmen.yarım kase tarhana içtim ki o da yasak ketoda

Kamu spotu
Karbonhidrat ve şeker zehirdir

Mefkurem dün akşam takımınıza geldim özellikle seni tebrik ettim sanırım etiket yapmadığım için görmedin beni
Tekrar buradan tebrik ediyorum. Çok sevindim senin adına.
Gördüm bitanem
hatta cevap yazdim
sen görmedin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…