- 11 Nisan 2007
- 88.676
- 522.478
- 1.223
Bonustan sunumlarrr![]()
![]()
![]()
Kahrolası iştahım puh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bonustan sunumlarrr![]()
![]()
![]()
Iyi olmaniza sevindim canım ❤Ben iyiyim ama açım dün sadece biraz yoğurt yarım da ceviz yedim kusma korkusundan oğluşum da daha iyi çok şükür![]()
Ben siteye girince gelmesini beklerdim takima ama ugramadiO da sasirmistir bu kadar beni etiketleyen hayranlarim kimmis diye![]()
![]()
Yemege baslayinca bir kismi geri gelir64.8 çıktım bu Sabah açlık ve susuzluktan![]()
Günaydın canım ❤Günaydınlar![]()
Sabah sabah bu kadar misafirin olmasi ilgincMisafirler gözünüzün çapağını silin bi![]()
Günaydın canım ❤Günaydın
Akşam yediğim pasta ne kadar midemi bulandırdı.bir halsizlik,bir keyifsizlik
Sabah yine hapşuruk kriziyle uyandım.
Kafama tüküreyim ya ne kadar rahatmışım
Ve gece 12 de öyle bir acıktım ki,gözüm döndü resmen.yarım kase tarhana içtim ki o da yasak ketoda
Kamu spotu
Karbonhidrat ve şeker zehirdir
3 gun menusu olmayabilir canim oruc tutuyorBulamiyorum menulerine bi daha bakmaya gidiyorum ben gormedimmm onun bu kadar verdigini masaallahhh
Eve erken gidiyosan sorun yok .. bende calistigim icin hakikaten zor oluyo aksama kadar eve gidip uzanmak dinlenmek bir seyler yemek istiyosun esinle ama oomuyo biraz daha hayat tarzimizi düzelttik cok sukurİyi fikir canım akşamları yoğurt tarçın deneyebilirim ama Artık eve erken dönücem yeni işimde
Fatura kesmediysen şikayet ederimGelmedi emoji ben kendi imkanlarımla sundum size
B3nde oyle agzimin tadini cok iyi bilriimKahrolası iştahım puh
Ona benzer bisey gormustum de eger yumurta tm pismiyosa ben yiyemem huyluyum yumurta konusunda ama bi denemek lzim goruntusu cok güzel oluyodu

Yaaaa yok anacım ben yapamam oyle seyler normal diyet menusu yaparik spor yaparim sarkıyo her yerim sonra uzuluyorum
Haha tamam canim denicem mutlaka.Bi tencere kapağı kapat tavaya kısık mutlaka pişer.
Daha yazıcamda diyet sayfası![]()
Haha tamam canim denicem mutlaka.
Nu arada nargileli emoji hakksten yok kiz![]()
Hasibe de her akşam bi 70 lik deviriyo zaten ondan yapıyoAsıl amaç karaciğer temizliği.
Hasibenin işi işte benim ciğerim temizdir niye yapim kiiçkim yok sigaram yok mis gibi ciğer
Hasibe de her akşam bi 70 lik deviriyo zaten ondan yapıyo![]()
Allahim simdi bayilicam
Kocasi hediye ekmek almis
Evet cnm :)) sende mi ketocansin yoksaSizde mi keto yapıyosunuz?
Biraz grubunuza baktım başka yapanlar da var.arada ziyaret etmek isterim,menü çalmak için![]()

Evet cnm :)) sende mi ketocansin yoksa![]()