- 11 Nisan 2007
- 88.676
- 522.481
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canımHadi bakalımmm ben derse gider gelemem uzun süre bakarım arada opuyorum hepinizi![]()
Yaaaaa sesli güldüm bu neeee bonusssTutku44 sunum deyince bu mesajımı anmadan olmaz kaç sene önceydi kendi mesajlarımı taradım
buna çok pis gülmüştük
Bulamiyorum hatırlarsın
![]()
Yaaaaa sesli güldüm bu neeee bonusss![]()
![]()
![]()
![]()
Cnm ketoyu anlatan baskalarinida dinledimEvet
Böyle giderse nikah kıyıcam ketoya
Zayıflamaktan ziyade kronik hastalıklar için başladım.3 hafta oldu öyle rahatım ki.bu hafta hiç antihistaminik kullanmadım.ama dün mecburen bozdum, Allahım nasıl bir mide bulantısı,titreme sanki zehir yemişim.
Senin menülere baktım biraz da ayran yoğurt var,meggy ilk seviyede yok diyor,ben anlamadı![]()
Aaa o zaman az ayran içebilirim ben deCnm ketoyu anlatan baskalarinida dinledim
Kimisi süt haric süt urunleri olabilir diyor kimisi yok diyor
Mantiken amac karbon oranini gecmemekse
Zaten yesilliklerin sebzenin karbonu yuksek degil, kuruyemiside abartmiyorum
Sınırı gecmiyorumdur yani :))
Bizim takimda bi arkadas diyetisyenden keto listesi aldi, o da yarım kase vermis yogurdu
Uzun sureli devam ettirilebilecek sekilde
O kadar kusur kadı kizindada olur diyelim![]()
Ben de 11 ocak diye etiketledim amaBugün geliyomuşta saatini bilmiyorum
Günahına girmeyimAaa o zaman az ayran içebilirim ben de
Aslına bakarsan un ve şekeri at gerisinde sıkıntı yok bence de![]()
Ben de 11 ocak diye etiketledim amagece açılmıştır diye
İşte o yorgun argın eve varınca aileyle bi yemek istemek zayıf noktamız.....Eve erken gidiyosan sorun yok .. bende calistigim icin hakikaten zor oluyo aksama kadar eve gidip uzanmak dinlenmek bir seyler yemek istiyosun esinle ama oomuyo biraz daha hayat tarzimizi düzelttik cok sukur
O kadar da kötü degil kiz benimki de
Tutku44 sunum deyince bu mesajımı anmadan olmaz kaç sene önceydi kendi mesajlarımı taradım
buna çok pis gülmüştük
Bulamiyorum hatırlarsın
![]()
Kiz siz negoyla nasil iletisim kuruyosunuz normalde de mi tanisiyosunuz yoksaBugün geliyomuşta saatini bilmiyorum
O kadar da kötü degil kiz benimki de
Kiz siz negoyla nasil iletisim kuruyosunuz normalde de mi tanisiyosunuz yoksa
60 lira olanlar lil sisters olanlar onlarda serce parmagimin yarisi kadarNe bebekmiş arkadaş internetten baktım 60 lira
Ahmet bey grup icin seviye takvimi hazirlamisti onceki gruplardada hep hazirlamisOoo bayağı çalışılıp hesap yapılmış, ben bu kadar olduğunu bilmiyordum![]()
Yok cnm bundan sonra herkes bireysel yapcak toplu bir program olmayacakKaçırmışım gül gibi programı yaa
Bi daha olmucakmış mı![]()
Normal o zaman. Unutmusum ben yolcunun o bildirimini belki benim gelmedigim zamandadir bilemedim simdi
Heeee pay ettik aramizdaMefkurem mefguşş hey maşşallah insan diyeti yap insan
BireyseliBulamiyorum hasibeyle güzel pay edin aranızda
Bak gülümsenin de sana selamı var @Gulumse25
Memnun oldum cnm bende.Tanışalım canim Eskişehir çiğdem 33 yas 1 cocuk annesi calisiyorum :)
3 gunluk oruclarimda menu yazmiyorum cnm cok birsey bulamayabilirsinBulamiyorum menulerine bi daha bakmaya gidiyorum ben gormedimmm onun bu kadar verdigini masaallahhh
Oyle deme kiz seviye 2 demi 1in sonunda miydi neydi agrim var diye dr gittim usg bakildi kc yaglanmasi ve safrada tas cikti hatta safra icin ameliyat dedi. Bakalim program sonunda sonuclarim ne olacak tekrar usg baktiracamAsıl amaç karaciğer temizliği.
Hasibenin işi işte benim ciğerim temizdir niye yapim kiiçkim yok sigaram yok mis gibi ciğer
Tabi canim hatta 2x70likHasibe de her akşam bi 70 lik deviriyo zaten ondan yapıyo![]()
Tabi cnm ne saf alkoller geciyor elimden bir bilsen servisimde 10 lt kadar varHemşire o hastanede neleri soluyo kimbilirBulamiyorum etiket yapim gıybete girmesin
3 hafta sonra yapicam insallah. Raporu yazdigimda burdada paylasirim insallah cnmBulamiyorum hasibecim sen kaçıncı seviyedesin.kt yapmadın di mi
Dün kt raporlarını okudum mucize gibi ya.yapmaya çok heveslendim ama yanına bi arkadaş şart.
Kt raporunu buraya da atar mısın rica etsem![]()
Bende ilk seviyede nerdeyse bonusla ayni kilodaydim ve 40 gunde 10 kilo vermistimKız neden bıraktın ilk seviye en kolayı zaten![]()
Omad ve hc ne olakiÖrgütün şifresi bunlar
Ketocan
Kgk
Omad
Hc
![]()
Bi ara kendi diyetimi uydurmuştum karatay ve dukan karışımı "Karadukan"
Kiz taaaaa 2016daki mesaji nerden buldun geriye donup Allah iyiligini vere e miTutku44 sunum deyince bu mesajımı anmadan olmaz kaç sene önceydi kendi mesajlarımı taradım
buna çok pis gülmüştük
Bulamiyorum hatırlarsın
![]()
Ayyy hadi insallah gozumuz yollarda kaldi ayolBugün geliyomuşta saatini bilmiyorum