- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Off canim sordaki badem sekerlerinden çekti daha kahvalti yapmadim ondan olsa gerek
Uzat bakim ordan bi tene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off canim sordaki badem sekerlerinden çekti daha kahvalti yapmadim ondan olsa gerek
Domatesler bal gibi koca eli degmisKocasi hediye ekmek almis![]()
Niye kız hala boyle yapmiyon mu aceleye gelmis hali bu simdi napiyonTövbe ya rabbim içim ürperdi görünce simay![]()
Bulamiyorum hasibecim sen kaçıncı seviyedesin.kt yapmadın di mi
Dün kt raporlarını okudum mucize gibi ya.yapmaya çok heveslendim ama yanına bi arkadaş şart.
Kt raporunu buraya da atar mısın rica etsem![]()
Kızzzzz susss kaotan gormesin topuguma skar vallaOff canim sordaki badem sekerlerinden çekti daha kahvalti yapmadim ondan olsa gerek
Uzat bakim ordan bi tene
Ay gerçek mi bunlar yaa

Kız neden bıraktın ilk seviye en kolayı zaten9.günde bıraktım ela çok heves etmiştim bende
Ben senin önüne gecerim uzaaaatt senKızzzzz susss kaotan gormesin topuguma skar valla![]()

Kız neden bıraktın ilk seviye en kolayı zaten![]()
Bende yeni gelinim guya ama abuziddin amca gibiyim hele kahvaltilardaKızzzzz susss kaotan gormesin topuguma skar valla![]()
EvetEvet cnm :)) sende mi ketocansin yoksa![]()
Örgütün şifresi bunlarVay arkadaş ne ara böyle kardeşlik kurdunuz ketocan mı![]()
Kaçırmışsın 2 kişiyi 14 ziyaretci kaldı16 misafir ne ya cumartesi sabahıbiri negom olsa 15 iyi
Kızzzzz susss kaotan gormesin topuguma skar valla![]()
Ne oluyor orda bakayimBen senin önüne gecerim uzaaaatt sen![]()

Bende yeni gelinim guya ama abuziddin amca gibiyim hele kahvaltilardacünkü açim
![]()
Sen anlaman sekercimVay arkadaş ne ara böyle kardeşlik kurdunuz ketocan mı![]()
Kaçırmışsın 2 kişiyi 14 ziyaretci kaldı
Ne oluyor orda bakayim![]()
Malesefffff şahit olduklarım bile olduAy gerçek mi bunlar yaa![]()