Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben de bugünkü menümü yazıyorum

sabah
küçük bir dilim beyaz peynir
bir çay kaşığı reçel
1 dilim buğday ekmeği
şekersiz çay

öğle
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin
yarım dilim ekmek

akşam
çok az tas kebabı
çok az pilav

yatana kadar da form çayı ve normal çay içerim bir de elma yiyebilirim.tabi aralarda da su içiyorum liitre litre.

selam kıslar çok yogundum evde yoktum giremedim .....
bldirim yarınmı bugün yaptınızmı .???.

pınarrrrrrrrrr seni mi gördüm neee bacımmmmmm. ne özledim seniii....

yarın öğlene kadar burdayım dedi nazcım. isteyen bugün isteyen yarın öğlene kadar yapacak aebencim.

selam lazgülü :) bizim grubun listesinde yer varmı bilmiyorum ama paylaşımda bulunabilirsin ve bu sayede deneyimlerimizden faydalanarak yaza çıtır girebiliriz :)
illaki listeye girmek istersen cuma zayıflama yarışmalarına katılmak isteyenler için açılmış olan bi yer var oraya msj bırakırsan takım kaptanları oradan arkadaşları takımlarına çağırıyolar.. eğer istersen topic adresini verebilirim.

adresi verirmisin? ya ben acıkcası 14.takım dayım 1 haftadır 2 kilo verdim.ama orda fazla destek yok gibi yani böyle yazışma falan. zayıflamam lazım...bana yardımcı olun..

ohh iyi ter attım valla önce koşu bandı ,mekik

şimdi de bi yandan ütü yapıp bi yandan göbek attım :teytey:

yazışmak ve zayıflamak istiyosan seni monti diyetine alalım ozaman :) bende monti yapıyorum. bak adresi veriyorum eski sayfalarını fln incele.. kafana takılan bişey olursa ordaki arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır. ilk aşamada zor karışık gibi görünsede insan alışınca mantığını kavrayınca kopamıyor.

ohh iyi ter attım valla önce koşu bandı ,mekik

şimdi de bi yandan ütü yapıp bi yandan göbek attım :teytey:

ooo iyi yöntem :lepi: ütü yaparken kilo verdiğime inanıyodum ama ütü yaparken oynamak hiç aklıma gelmediydi :) daha etkili bi yöntem olsa gerek :)

ben müzik açmadan iş yapamam nurom ,temizlik de yapsam, yemek de ütü de mutlaka açar müziği bi yandan oynarım

müzik olmayınca iş yapasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3

ben müzik açmadan iş yapamam nurom ,temizlik de yapsam, yemek de ütü de mutlaka açar müziği bi yandan oynarım

müzik olmayınca iş yapasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3

all bendende okadar..mutfağa bi kahve yapmaya giderim radyoyu açarım,yemek yaparım açarım,çamaşır asarım açarım,toplarken açarım,ütü yaparken genelde tv ye bakarım :)
ama temizlik yaparken açarım son ses oyyy oyyy çığıra çığıra yaparım temizliği :)

Canım ben bu takıma katıldığımda 70 kiloydum ondan önce 3 kiloyu kendi çabalarımla verdim....... Bu takıma katılalaı yaklaşık 3.5 ay oldu ve ben aynı zamanda akapunkturada gittim. Şu anda akapunkturu bıraktım diyete kendim devam ediyorum.

Benim diyette yasak yok belli bi menüde yyok... Ben sana örnek bir menümü yazayım istersen.

SABAH:

Çorba+ 1 dilim kepek ekmek
veya
domates salatalık light zeytin ve light peynir

ÖĞLEN:

ızgara veya haşlanmış et salata 1 dilim kepek ekmek

AKŞAM:

4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt

Benim menülerim genellikle bu şekildeydi.....

Başka soracağın birşey olursa her zaman yardımcı olurum.

kelebek bayanssulusmile nirdeydin bugün anlat bakem? bi ara geldin gittin ama karşılaşamadık ?

Noooolsunnn kelebeğim derken içine mi doğduuu balıııım kelebekli kurabiye yapacağım şimdi tereyağının dolaptan çıkıp oda sıcaklığına alışmasını bekliyorum, yarın yasine götüreceğim yaptıklarımı da kaydirigubbakcemile2 çok seviyorum beee yahuuu nurooocaaannncıığımmm

aaaa içime doğmuuuuşşş :)))
kızım sen aşıksınnn :kedi:
aşıksın terererererermmm aşıkkksııınnn terererererermm aşııkkssııınn sen aşıksın arkadaşş :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…