Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

suuram sen tatile gitmeyecekmiydın fıstık ne oldu ???
ben kalkayım enişteniz uyanmadan sabah sabha pc mi oturdun demesin ...
kahvaltı hazırlayım ....hayırlı günler hepinize...

ablişkom tek günlüğüne amasraya karar verdikyarın gidiyoruz sabah inş. tura katılıcaz. bayadır evde değiliz biraz bugün evimizde dinlenelim bir kaç akrabayı ziyaret edelim dedk. şu kpss den sonra Allah kızmet eederse uzun bir tatil planlıyoruz.

hadi bakalım ablacım hazırla kahvaltılarrııı güzelllllllll bir tatil sabahıı harika bir hava ohhh şöyle balkona kurulun ailecek çoluk çocuk Allah bize de nasip etsin:Saruboceq:

Mutlu huzurlu günler ablacıolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

sultancım geçenlerde dilara koçağın kitabında kilo vermeniz durduğunda yapılabilecek şeyler yazıyordu. benim de aklıma sn geldin. ben çok unutkanımdır. sen unutturma biraz uzun bir yazı müsait olduğumda ekleyeyim inş gitsin kilocuklar.kaydirigubbakcemile2

el öpmeleri dün itibarı ile bitti canım . artık kendi evimde oturup yemek yemek istiyorum . yok bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni inanılmaz gaza getirdi canım . ben bugünden itibaren hem yememe dikkat edicem hemde yürüyüşe başlıycam inşallah canım .

bende de o potansiyel fazlasıyla var eylülcüğüm . onun için çok dikkat etmeliyim .

gözdemcim yaa olur m bu heyecanlarımızı üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşmadan hepimiz paylaşıyoruz her şeyi hatta belki ben senden çok bile yazıyorum özelle ilgili, alınma kuzum sadece eylülcüm yeni ya insan başkası kilo verince nasıl verdiğini bilmek istiyor o da haklı bu gurubun bir amacı da o değil mi, ama bir amacı da bizim dağıtmamızı,deşarj olmamızı sağlamaklaelaelaelaelae
yaniii daha çok paylaşımda bulunucaz hem öl hem diyetkaydirigubbakcemile5

tebrikler suuracmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süper kilo vermişsin canım:lepi:
darısı başıma inşallhboshayallersmile
yavaş kilo verdikçe dahada hırslanıyormguclubacismile

teşekkür ederim ablacımmm sen de vericeksin boşver yavaş olsun senin olmasın sonra geri gelmesinsositososito

Alah gnlüne göre versin sinem, inş olur canım dualarımız seninle:Saruboceq:

çoookk teşekkür ederimm çok güzel bir doğum günü oldu bu benim içinyerimseniben

sağolasın sultanımmolumunekankayizsmileŞeniz, çok kaçırmadım kuzum merak etme, tartıda bir değişiklik yok yanihihoyyyt

çook çoookk teşekkürederim ne güze bir tebrik öyle, sağolasın meleğim benimŞenizopuyorumnanaktan

Selamın aleyküm :jeyyar: yavruceylanlarım benimmmm :jeyyar:

ve aleykum selam,

ben müzik açmadan iş yapamam nurom ,temizlik de yapsam, yemek de ütü de mutlaka açar müziği bi yandan oynarım

müzik olmayınca iş yapasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3

"bütün kadınlar aynı" vallahi bu söze katılmaya başladımkaydirigubbakcemile3 müziksiz evde adım bile atmamsositososito ama oynayarak hiç ütü yapmamıştım kız yakmayım sonra bütün gömlekleri adam işe giderken ne giycek sonra:1shok:

günaydın fıstıklarım ,suura kız oynarken ütüyü gömleğin üzerinde bırak demedim ki :roflol:

bu tombikiniz de 2-3 gün önce bir baktı ki kilo olmuş 74 ohaoldumsmile

ama bu sabah 72,9 olmuşum guclubacismile

kötünün iyisi işte :kedi:

şimdi dünkü mesajlarımı şöyle tamamlamak istiyorum.
dün o kadar yedim her şeyden ama ne hikmetse kilo almadım, gerçi tam olarak öyle değil çünkü bilinçli yedim;

belki böyle özel günlerde faydalananlar olur diye yazmak istiyorum ayrıntırlı;

ilk önce bu hafta regl olcağım için(ki bu sabah olmuşum) diyetisyenim hem vücudu şaşırtmak hemde demir depolarıma zarar gelmesin diye protein ağırlıklı bir diyet verdi;
normalde diyetisyenin bana verdiği listede yemem gerekenler bir anlamda kredilerim:
sabah;2dilim az yağlı peynir(60gr.),4-5 zeytin,dom-salatalık,yeşillik 1 dilim ekmek(normal veriyor o ama ben tam ekmek yiyorum bu yüzden sabahları 2 ekmeğe kadar çıkarabiliyorum) şekersiz çay.
ara:1porsiyon meyve
öğle 3 köfte kadar(90gr.)et, salata, 1 dilim ekmek
ara1 :1 porsiyon meyve 2 kraker veya 1 grisini
ara2:1porsiyon meyve, 2 kraker veya 1 grisini
akşam:3köfte büyüklüğü et,salata,ayran 1 dili ekmek
ara:1porsiyon meyve,1çay bardağı süt
*öğle ve akşam ekmek yerine çok açsam ben çorba içiyorum 1 kase veya çok aç değilsem ekmek yemiyorum.
*et yerine tavuk,balık,peynir,yumurta yiyebiliriz ama değişim miktarlarına sadık kalmak şartıyla.
********************************************************************************************************
peki ben ne yedim;
sabah 1porsiyon meyve,1çb süt
öğle,2 yumurtayla yapılmış yağsızomlet biberli domatesli(kahvaltıdaki 2dilim peynir yerine yedim),yeşil çay,3zeytin
ikindi 1elma
şimdi arkadaşlar biliyordumki akşama çok sevdiğim bir lokantaya gitcez ve ardından d.günü pastası yiycez:)bu yüzden hiç ekmek yemedim akşama kadar toplamda 3 yemeklerden 1 de 2 grissini olmak üzere 4 ekmek hakkım kaldı-6 köfte kadar et-1bardak ayran-2porsiyon meyve hakkım vardı
5köfte kadar ızgara et(1köfte ethakkım kaldı),salata,1bardak ayran 1yemek kaşığı pilav(1ekmek yerine 2 oluyor ama olsun biz yinede idareyi elden bırakmadık),2-3 elma dilimi fırında patates(diğer ekmeğimin yerine yedim)
ve geriye 2 ekmek 2 porsiyon meyve 1 köfte kadar et birazda yağ hakkım kaldı yağlı pek bir yemek yemedim çünkü böylece
benim ince bir dilim meyveli pasta yiyebilmem için 2dilim ekmek,2porsiyon meyve,ve birazda o gün yağsız yemekler yemem gerekiyordu, ama tabiki yemeğin hemen ardından değil,1.5-2 saat sonra ince bir dilim pastamı yedim. artık geriye de ne yemem gerekiyorsa onlarda kurtarıcım olsun dedim kalanlrıda yemedm ben sınırı aşmayımda:)))
tabi akşam 1 saate yakın gezdik, yürüdük. 11gibi de şekersiz 1 türk kahvesi içtim.

işte böyle arkadaşlar en önemlisi de hiç acıkmadım ve midem kazınıyor yok bir şey yemedim aç kaldım fln da demedim akşama kadar, umarım fikir verebilmişimdir. bu kadar ayrıntılı yazdım ama canı isteyenler olduysa hakkınızı helal edin sadece örnek olsun, böyle bir günde neyapıcam diy şaşırmayın diye yazdım.:uhm:

not:koyu olanlar bütün gün yediğim şeylerdir.

Son düzenleme:

ay ne bileyim oynamaya kaptırırsam diye:roflol:

tebrk ederim meleğim inşşşşş daha daha daha çooookkkk verirsinhihoyyytkaydirigubbakcemile5

ay ne bileyim oynamaya kaptırırsam diye:roflol:

tebrk ederim meleğim inşşşşş daha daha daha çooookkkk verirsinhihoyyytkaydirigubbakcemile5

dün akşam bir enerji geldi üzerime kendim bile şaştım :roflol: :roflol:

koşu bandında koştum biraz ,sonra mekik çektim 20 tanede olsa iyi bir başlangıç benim gibi tembel tenekeye laelaelaelaelae

ütü masasını getirdim salona hem ütü yaptım hem oynadım

sonra geçtim mutfağa bulaşık mak boşalttım ,diğer bulaşıkları elimde yıkadım ,mutfağı bir güzel domestosladım ,bi yandan müzik açık tabi :dance: :dance:

şu popoyu kaldırsam bişeyler olcak belli ki ama çok tembelim ben ya :kedi:

69lu rakamı görüp geri alıyorum her defasında :mymeka: :mymeka:

58 olduğum günün hayali var sadece

okudum kafam karıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı naniknanik

sen dengeledim diyosan sorun yok her ne kadar pasta falan yemiş olsanda

sende benim gibi dondurma canavarısın galiba :icecream: dün yine dayanamadım yedim :1no2:

çocuklar gibi hissediyorum kendimi bugün 23 nisan gösterilerine çıkarın beni :teytey:

full enerjiyim ,herkese laf yetiştiresim var ama topik ıssız kalmış :dilcikar:

kuzum niye kafan karıştıkikafamçokkarıştı

ilk önce diyetisynimin bana verdiği listeyi yazdım. o ilstedeki her şey benim kredilerim. sonra benim o listeye göre akşamdam önce neler yediğimi yazdım. geriye ne kadar kredim kaldığını yazdım. sonra diyetisyenimin bana verdiği değişim listelerinde(her zaman kullanmıyoruz bu listeleri çok gerekli olduğunda, veya kriz dönemlerin canım bir şey istediğinde diyetimi bozmadan bana zarar vermeden tadına bakabilmem için) pasta yemem için hangi kredilerimi pastaya harcamam gerektiğini yazdım. ve sonuç olarak kredimin dışına çıkmadım. sadece kredilerimi akşama biraz fazla yığdım bu iyi bir şey değil ve her zaman yapmamalıyız değişim lstelerimiz var diyelmaz: çok özel günlerde diettyiz diye de kendimizi kötü hissetmemeliyiz, diyette olan insan her şeyden mahrum insan demek değildir diye ayda yılda 1 kere yapbiliyorum ama yürüyüşle ve geç yattım 2 ye geliyordu zaten aslında onu telafi ettim bir şekilde açıklayıcı oldu mu daha anlamadığın bir şey var mı canım?

yok canımcım anladım onu onun yerine ,onu onun yerine falan yazmışsın ya ne yediğin arada kaynadı kaydirigubbakcemile3

aynen dondurma canavarıyım bende ama 1haftadır yemedim hiçte canım istemedi. yasak olmayınca ve artık ortaya gelince tadımlık yiyebildiğim için çikolata,dondurma ama belli miktalarda. eskisi kadar kalmadı düşkünlüğüm yani uzun süre yemeyip bir anda gözüm dönmüyor her şeyin tadına azıckta olsa bakınca kaçamak yapmıyorum. tabi bu şeyleri yerken yediğim miktar kadar menümdekilerle yani kredilerimle değişim yapıyorum

yediklerini kırmızı yaptım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…