suuram sen tatile gitmeyecekmiydın fıstık ne oldu ???
ben kalkayım enişteniz uyanmadan sabah sabha pc mi oturdun demesin ...
kahvaltı hazırlayım ....hayırlı günler hepinize...
günaydın kıslar bu sabah takımı bn acıyorum birazdan yola cıkıcaz gtmeden bildirmimi yapayım dedim nazcım bu hafta da sabit gec tatlım bni olur mu ( 59.7 )bnm bünyeye bi hallar oldu ama hadi hayırlısı nese hepinzi cok seviyorum cumanız mübarek olsun görüsmek üzere..
bende bugünü tatil ilan ettim son 4,5 saattir tıkınıyom :)
el öpmeleri dün itibarı ile bitti canım . artık kendi evimde oturup yemek yemek istiyorum . yok bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni inanılmaz gaza getirdi canım . ben bugünden itibaren hem yememe dikkat edicem hemde yürüyüşe başlıycam inşallah canım .zemuszemusgünaydınlaaarrrrropuyorumnanaktan
hayırlı bereketli mutlu günler, güzel bayramlar,hayırlı cumalarr
bugün herkes erkenci ne güzelsositososito
bende çok mutluyum çünkü dün akşamdan sonra bile tartıda kilom değişmedi:lepi:
her şeyden bilinçli dengeleyerek yediğimden olsa gerek.
nasılsınız bakalım güzeller, eylül hocam görevli misin bayramda?
nazcım sen nasılsın, bitmedi mi daha el öpmeler?
Aeben abla hoş geldim gözümüz dün yollardakalmıştıolumunekankayizsmile
ben bir geçmişe bakim gelim sonra dünkü menümü yazmayı tamamlıycam
aeben ve naz teşekkür ederim.
nazcım umarım sonun benimki gibi olmaz evlenirken 63 kiloydum 2 buçuk yıllık evliyim hiç anlamadım nasıl oldu baktımki 73 olmuşum.evliyken eşlerimizle birlikte yiyip içmekten kilo alıyoruz.yemeği çorbası pilavı derken alıyor başını gidiyor.bir de kilo alma potansiyelimiz var ki çok çok dikkatli olmalıyız.
Bu ara sahiden bunalıyorum şirkette, öyle fena bir durumki, beni anlayışla karşılamanıza seviniyorum sahiden de, menülerimi paylaşmayada dikkat edeceğim ama eylül gibi düşünüyorsanız sizde yani özel konuları sınırlamalıysak ben artık susarım özel hayatım hakkında, sadece sizleri çok sevdiğimden çok ta yakın gördüğümden paylaşmak istiyorum sadece...Neyse bu ara hem sinirli hemde alınganım sanırım, kusuruma bakmayın siz benim
tebrikler suuracmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süper kilo vermişsin canım:lepi:
darısı başıma inşallhboshayallersmile
yavaş kilo verdikçe dahada hırslanıyormguclubacismile
Selam kızlar..... Bugün 2008 KPSS puanımla Sahil Güvenlik Komutanlığı Bütçe Uzmanlığına müracaat ettim. Sadece 1 kişi alınacakmış gerçi.... 50 ve üzeri alanlar başvursun yazıyordu ilanda bide kpds istiyor. Benim puanım 2008de 78 di. Başvuranlar arasından en yüksek puanlı 15 kişi mülakata çağırılacakmış....
Benim için dua edin kızlar.... Umarım olur.... Çok istiyorum çünkü SGKyı....boshayallersmile
Doğum günün kutlu olsun canım benim...... opuyorumnanaktan
Sonuna kadar halısın... Ben menü bildirimimi düzenli olarak yapmaya çalışıyorum.... Foruma giremeyeceğim zamanlardada haber vermeye çalışıyorum ama tabikide çok daha düzenli ve ciddi bir şekilde yapmaya çalışmamız lazım bu işi......
dogum günün kutlu olsun suura yeni yesın tüm güzellikleri beraberinde getirsin insl bu arada aksam fazla kacrma hakaydirigubbakcemile3
simosum ya bu ne alınganlık böle fstıgım bzi bilmiyomuyuz senin bizi cok sevidign için üzüntünüde sevincinide paylastgını sanıırm eylülü yanlıs anlamssın hem neden sen üzerien alındın ki hepimiz burda özel genel herseyimi paylsıyoruz buda takım olmamz bi geregiopuyorumnanaktan
sinemcim hadi bakalım güzel haberlini bekliyoruz hakkında hayırlısı olsun fstıgım zaten büütn cabamız güzel bir iş için degil mi rabbim emeklerimiiz karslıksız bırakmasın:Saruboceq: duamdasın güzelimyerimseniben
Selamın aleyküm :jeyyar: yavruceylanlarım benimmmm :jeyyar:
ben müzik açmadan iş yapamam nurom ,temizlik de yapsam, yemek de ütü de mutlaka açar müziği bi yandan oynarım
müzik olmayınca iş yapasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3
günaydın fıstıklarım ,suura kız oynarken ütüyü gömleğin üzerinde bırak demedim ki :roflol:
bu tombikiniz de 2-3 gün önce bir baktı ki kilo olmuş 74 ohaoldumsmile
ama bu sabah 72,9 olmuşum guclubacismile
kötünün iyisi işte :kedi:
ay ne bileyim oynamaya kaptırırsam diye:roflol:
tebrk ederim meleğim inşşşşş daha daha daha çooookkkk verirsinhihoyyytkaydirigubbakcemile5
şimdi dünkü mesajlarımı şöyle tamamlamak istiyorum.
dün o kadar yedim her şeyden ama ne hikmetse kilo almadım, gerçi tam olarak öyle değil çünkü bilinçli yedim;
belki böyle özel günlerde faydalananlar olur diye yazmak istiyorum ayrıntırlı;
ilk önce bu hafta regl olcağım için(ki bu sabah olmuşum) diyetisyenim hem vücudu şaşırtmak hemde demir depolarıma zarar gelmesin diye protein ağırlıklı bir diyet verdi;
mormalde
sabah;2dilim az yağlı peynir(60gr.),4-5 zeytin,dom-salatalık,yeşillik 1 dilim ekmek(normal veriyor o ama ben tam ekmek yiyorum bu yüzden sabahları 2 ekmeğe kadar çıkarabiliyorum) şekersiz çay.
ara:1porsiyon meyve
öğle 3 köfte kadar(90gr.)et, salata, 1 dilim ekmek
ara1 :1 porsiyon meyve 2 kraker veya 1 grisini
ara2:1porsiyon meyve, 2 kraker veya 1 grisini
akşam:3köfte büyüklüğü et,salata,ayran 1 dili ekmek
ara:1porsiyon meyve,1çay bardağı süt
*öğle ve akşam ekmek yerine çok açsam ben çorba içiyorum 1 kase veya çok aç değilsem ekmek yemiyorum.
*et yerine tavuk,balık,peynir,yumurta yiyebiliriz ama değişim miktarlarına sadık kalmak şartıyla.
peki ben ne yedim;
sabah 1porsiyon meyve,1çb süt
öğle,2 yumurtayla yapılmış yağsızomlet biberli domatesli(kahvaltıdaki 2dilim peynir yerine yedim),yeşil çay,3zeytin
ikindi 1elma
şimdi arkadaşlar biliyordumki akşama çok sevdiğim bir lokantaya gitcez ve ardından d.günü pastası yiycez:)bu yüzden hiç ekmek yemedim akşama kadar toplamda 3 yemeklerden 1 de 2 grissini olmak üzere 4 ekmek hakkım kaldı-6 köfte kadar et-1bardak ayran-2porsiyon meyve hakkım vardı
5köfte kadar ızgara et(1köfte ethakkım kaldı),salata,1bardak ayran 1yemek kaşığı pilav(1ekmek yerine 2 oluyor ama olsun biz yinede idareyi elden bırakmadık),2-3 elma dilimi fırında patates(diğer ekmeğimin yerine yedim)
ve geriye 2 ekmek 2 porsiyon meyve 1 köfte kadar et birazda yağ hakkım kaldı yağlı pek bir yemek yemedim çünkü böylece
benim ince bir dilim meyveli pasta yiyebilmem için 2dilim ekmek,2porsiyon meyve,ve birazda o gün yağsız yemekler yemem gerekiyordu, ama tabiki yemeğin hemen ardından değil,1.5-2 saat sonra ince bir dilim pastamı yedim. artık geriye de ne yemem gerekiyorsa onlarda kurtarıcım olsun dedim ben sınırı aşmayımda:)))
tabi akşam 1 saate yakın gezdik, yürüdük. 11gibi de şekersiz 1 türk kahvesi içtim.
işte böyle arkadaşlar umarım fikir verebilmişimdir. bu kadar ayrıntılı yazdım ama canı isteyenler olduysa hakkınızı helal edin sadece örnek olsun, böyle bir günde neyapıcam diy şaşırmayın diye yazdım.:uhm:
okudum kafam karıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı naniknanik
sen dengeledim diyosan sorun yok her ne kadar pasta falan yemiş olsanda
sende benim gibi dondurma canavarısın galiba :icecream: dün yine dayanamadım yedim :1no2:
kuzum niye kafan karıştıkikafamçokkarıştı
ilk önce diyetisynimin bana verdiği listeyi yazdım. o ilstedeki her şey benim kredilerim. sonra benim o listeye göre akşamdam önce neler yediğimi yazdım. geriye ne kadar kredim kaldığını yazdım. sonra diyetisyenimin bana verdiği değişim listelerinde(her zaman kullanmıyoruz bu listeleri çok gerekli olduğunda, veya kriz dönemlerin canım bir şey istediğinde diyetimi bozmadan bana zarar vermeden tadına bakabilmem için) pasta yemem için hangi kredilerimi pastaya harcamam gerektiğini yazdım. ve sonuç olarak kredimin dışına çıkmadım. sadece kredilerimi akşama biraz fazla yığdım bu iyi bir şey değil ve her zaman yapmamalıyız değişim lstelerimiz var diyelmaz: çok özel günlerde diettyiz diye de kendimizi kötü hissetmemeliyiz, diyette olan insan her şeyden mahrum insan demek değildir diye ayda yılda 1 kere yapbiliyorum ama yürüyüşle ve geç yattım 2 ye geliyordu zaten aslında onu telafi ettim bir şekilde açıklayıcı oldu mu daha anlamadığın bir şey var mı canım?
okudum kafam karıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı naniknanik
sen dengeledim diyosan sorun yok her ne kadar pasta falan yemiş olsanda
sende benim gibi dondurma canavarısın galiba :icecream: dün yine dayanamadım yedim :1no2:
yok canımcım anladım onu onun yerine ,onu onun yerine falan yazmışsın ya ne yediğin arada kaynadı kaydirigubbakcemile3
şimdi dünkü mesajlarımı şöyle tamamlamak istiyorum.
dün o kadar yedim her şeyden ama ne hikmetse kilo almadım, gerçi tam olarak öyle değil çünkü bilinçli yedim;
belki böyle özel günlerde faydalananlar olur diye yazmak istiyorum ayrıntırlı;
ilk önce bu hafta regl olcağım için(ki bu sabah olmuşum) diyetisyenim hem vücudu şaşırtmak hemde demir depolarıma zarar gelmesin diye protein ağırlıklı bir diyet verdi;
mormalde
sabah;2dilim az yağlı peynir(60gr.),4-5 zeytin,dom-salatalık,yeşillik 1 dilim ekmek(normal veriyor o ama ben tam ekmek yiyorum bu yüzden sabahları 2 ekmeğe kadar çıkarabiliyorum) şekersiz çay.
ara:1porsiyon meyve
öğle 3 köfte kadar(90gr.)et, salata, 1 dilim ekmek
ara1 :1 porsiyon meyve 2 kraker veya 1 grisini
ara2:1porsiyon meyve, 2 kraker veya 1 grisini
akşam:3köfte büyüklüğü et,salata,ayran 1 dili ekmek
ara:1porsiyon meyve,1çay bardağı süt
*öğle ve akşam ekmek yerine çok açsam ben çorba içiyorum 1 kase veya çok aç değilsem ekmek yemiyorum.
*et yerine tavuk,balık,peynir,yumurta yiyebiliriz ama değişim miktarlarına sadık kalmak şartıyla.
peki ben ne yedim;
sabah 1porsiyon meyve,1çb süt
öğle,2 yumurtayla yapılmış yağsızomlet biberli domatesli(kahvaltıdaki 2dilim peynir yerine yedim),yeşil çay,3zeytin
ikindi 1elmaşimdi arkadaşlar biliyordumki akşama çok sevdiğim bir lokantaya gitcez ve ardından d.günü pastası yiycez:)bu yüzden hiç ekmek yemedim akşama kadar toplamda 3 yemeklerden 1 de 2 grissini olmak üzere 4 ekmek hakkım kaldı-6 köfte kadar et-1bardak ayran-2porsiyon meyve hakkım vardı
5köfte kadar ızgara et(1köfte ethakkım kaldı),salata,1bardak ayran 1yemek kaşığı pilav(1ekmek yerine 2 oluyor ama olsun biz yinede idareyi elden bırakmadık),2-3 elma dilimi fırında patates(diğer ekmeğimin yerine yedim)
ve geriye 2 ekmek 2 porsiyon meyve 1 köfte kadar et birazda yağ hakkım kaldı yağlı pek bir yemek yemedim çünkü böylece
benim ince bir dilim meyveli pasta yiyebilmem için 2dilim ekmek,2porsiyon meyve,ve birazda o gün yağsız yemekler yemem gerekiyordu, ama tabiki yemeğin hemen ardından değil,1.5-2 saat sonra ince bir dilim pastamı yedim. artık geriye de ne yemem gerekiyorsa onlarda kurtarıcım olsun dedim ben sınırı aşmayımda:)))
tabi akşam 1 saate yakın gezdik, yürüdük. 11gibi de şekersiz 1 türk kahvesi içtim.
işte böyle arkadaşlar umarım fikir verebilmişimdir. bu kadar ayrıntılı yazdım ama canı isteyenler olduysa hakkınızı helal edin sadece örnek olsun, böyle bir günde neyapıcam diy şaşırmayın diye yazdım.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?