Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ıyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü yazaym.
KAHVALTI
domates biber
peynir zeytin
az şekersiz marmelat
1.5 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
kıymalı menemen
yoğurt
AKŞAM
sütle yulaf ezmesi
meyve

teşekkürler canım.menüne baktım ben de genelde bu benzer besleniyorum da tek sorun diyetleri uzun süre devam ettirememem biraz erken pes ediyorum.ama bu sefer olacak inşallah.bu sabah 70'i gördüm tartıda çok sevindim.

günaydın kıslar bu sabah takımı bn acıyorum birazdan yola cıkıcaz gtmeden bildirmimi yapayım dedim nazcım bu hafta da sabit gec tatlım bni olur mu ( 59.7 )bnm bünyeye bi hallar oldu ama hadi hayırlısı nese hepinzi cok seviyorum cumanız mübarek olsun görüsmek üzere..

günaydın kıslar hayırlı sabahlar ......
tükkanı ben açayım dedim sultanım benden önce gelmiş gtmiş..
nereye gidiyorsun bilmiyorum sultanım ama iyi gezmaler ..

neden kilo veremedin ne oldu sana anlamıyorumki hay allah saglık olsun bakalım fıstıgın üzülme ... mutlaka pes edecek o kilolar ......

bende kilomu yazyım eşim evde belki giremem daha sonra diye erkenden şey ettim nazlımı zor durumda bırakmayayım diye .
geçen haftaya göre azda olsa gitti fakat önceki haftaya göre kilo almış durumdayım ... bu günlerde sürekli dışardayım montiyi bozmasamda düzenli yapaıyorum malasef...
62.1./62.8/-0.7/???? hesap makineyi bulamdım nazlım

bu arada herkesim ulusal egemenlik bayramını kutlarım çocuklarımızında coçuk bayramını .... ne güzel bir gün .....
cumanızda mübarek olsun .....

tk mesajda ne çok şey hallettin dimi. ::))))))

Son düzenleme:
günaydın bayanlar.ben birazdan bayrama gideceğim bu arada ben de kilo vermişim çok sevindim.70in küsüratlarını attım artık darısı 60lara inmeye.

günaydın aebenciğim ablacığım . seninde cuman mübarek olsun .
Şenizsaggol nazlım ..
günaydın bayanlar.ben birazdan bayrama gideceğim bu arada ben de kilo vermişim çok sevindim.70in küsüratlarını attım artık darısı 60lara inmeye.
tebrikler eylül ben sende takıma girme potansiyeli görüyorum .:jeyyar:

günaydın eylülcüğüm . tebrik ederim seni canım . darısı benim başıma inşallah

kızlar benimde durum hiç iç açıcı değil . sabah tartıda 63,8 i gördüm ya . artık kendime bir çeki düzen vermeliyim . olmuyor böyle

kızlar benimde durum hiç iç açıcı değil . sabah tartıda 63,8 i gördüm ya . artık kendime bir çeki düzen vermeliyim . olmuyor böyle
bencede artık bi düzene sokmalısın nazlım yemeni . önüne geçmessen dahada lerliycek ilk başlama noktana dönüçeksin ...:hulya:

İyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü yazaym.
KAHVALTI
domates biber
peynir zeytin
az şekersiz marmelat
1.5 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
kıymalı menemen
yoğurt
AKŞAM
sütle yulaf ezmesi
meyve
monti linkinde cevap yazmadım abla menün gayet güzel afiyet olsun ......olumunekankayizsmile

zemuszemusgünaydınlaaarrrrropuyorumnanaktan

hayırlı bereketli mutlu günler, güzel bayramlar,hayırlı cumalarr

bugün herkes erkenci ne güzelsositososito

bende çok mutluyum çünkü dün akşamdan sonra bile tartıda kilom değişmedi:lepi:
her şeyden bilinçli dengeleyerek yediğimden olsa gerek.
nasılsınız bakalım güzeller, eylül hocam görevli misin bayramda?

nazcım sen nasılsın, bitmedi mi daha el öpmeler?

Aeben abla hoş geldim gözümüz dün yollardakalmıştıolumunekankayizsmile

ben bir geçmişe bakim gelim sonra dünkü menümü yazmayı tamamlıycam

aeben ve naz teşekkür ederim.
nazcım umarım sonun benimki gibi olmaz evlenirken 63 kiloydum 2 buçuk yıllık evliyim hiç anlamadım nasıl oldu baktımki 73 olmuşum.evliyken eşlerimizle birlikte yiyip içmekten kilo alıyoruz.yemeği çorbası pilavı derken alıyor başını gidiyor.bir de kilo alma potansiyelimiz var ki çok çok dikkatli olmalıyız.

canım üzülme sen yeni gelinsin, bu haftada banustan kullan,
ama haftaya mazeret yok sıkı tutarsan verirsin hemmencecik 1 ayda aldıklarını bir ayda da hedef kilona ulaşırsın inş.:Saruboceq:

suuram sen tatile gitmeyecekmiydın fıstık ne oldu ???
ben kalkayım enişteniz uyanmadan sabah sabha pc mi oturdun demesin ...
kahvaltı hazırlayım ....hayırlı günler hepinize...

suuracım görevli değilim de katılmamız gerekiyor öğrencilerimiz başında durmamız gerekiyor.giyindim süslendim bayram çocukları gibi gidicem birazdan.biz lojmanda kaldığımız için evle okulun bahçesi aynı aşağı inicem yani.neyse ben kaçtım öğlene takip ederim kimler ne kadar kilo vermiş bakalım.

çookk haklısın eylülcüm
ben evlendikten sonra 20 kilo aldım.
geçi bunda eşime yapılan yemeklerin değil, doğum kontrol haplarının ve demir haplarının katkısı daha büyük,
aslında ben başta harika götürüyordum ilk üç ay. hafta 1 hamur ii,1 kez kızartma 2 gün balık ağırlıklı olarak bakliyat ve sebze yemeği diye planlamıştı. ama ne olduysa ramazanda ben 1 ayı halsizlikten yatarak geçirince oldu. neyse benim hikaye uzunda demem o ki aslında evlilik hem kilo vermek için hem kilo almak için gayett uygun bir kurum. umarım nazcım bunu kilo vermeye doğru yönlendirirkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…