İşteydimmm milletin manevralarıyla uğraştım hayatım ne olsun, şimdide eve geldim işte sende ne var ne yok?
Canım ben bu takıma katıldığımda 70 kiloydum ondan önce 3 kiloyu kendi çabalarımla verdim....... Bu takıma katılalaı yaklaşık 3.5 ay oldu ve ben aynı zamanda akapunkturada gittim. Şu anda akapunkturu bıraktım diyete kendim devam ediyorum.
Benim diyette yasak yok belli bi menüde yyok... Ben sana örnek bir menümü yazayım istersen.
SABAH:
Çorba+ 1 dilim kepek ekmek
veya
domates salatalık light zeytin ve light peynir
ÖĞLEN:
ızgara veya haşlanmış et salata 1 dilim kepek ekmek
AKŞAM:
4 yemek kaşığı sebze yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Benim menülerim genellikle bu şekildeydi.....
Başka soracağın birşey olursa her zaman yardımcı olurum.
Şenizsaggol nazlım ..günaydın aebenciğim ablacığım . seninde cuman mübarek olsun .
tebrikler eylül ben sende takıma girme potansiyeli görüyorum .:jeyyar:günaydın bayanlar.ben birazdan bayrama gideceğim bu arada ben de kilo vermişim çok sevindim.70in küsüratlarını attım artık darısı 60lara inmeye.
günaydın bayanlar.ben birazdan bayrama gideceğim bu arada ben de kilo vermişim çok sevindim.70in küsüratlarını attım artık darısı 60lara inmeye.
Şenizsaggol nazlım ..
tebrikler eylül ben sende takıma girme potansiyeli görüyorum .:jeyyar:
bencede artık bi düzene sokmalısın nazlım yemeni . önüne geçmessen dahada lerliycek ilk başlama noktana dönüçeksin ...:hulya:kızlar benimde durum hiç iç açıcı değil . sabah tartıda 63,8 i gördüm ya . artık kendime bir çeki düzen vermeliyim . olmuyor böyle
monti linkinde cevap yazmadım abla menün gayet güzel afiyet olsun ......olumunekankayizsmileİyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü yazaym.
KAHVALTI
domates biber
peynir zeytin
az şekersiz marmelat
1.5 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
kıymalı menemen
yoğurt
AKŞAM
sütle yulaf ezmesi
meyve
kızlar benimde durum hiç iç açıcı değil . sabah tartıda 63,8 i gördüm ya . artık kendime bir çeki düzen vermeliyim . olmuyor böyle
aeben ve naz teşekkür ederim.
nazcım umarım sonun benimki gibi olmaz evlenirken 63 kiloydum 2 buçuk yıllık evliyim hiç anlamadım nasıl oldu baktımki 73 olmuşum.evliyken eşlerimizle birlikte yiyip içmekten kilo alıyoruz.yemeği çorbası pilavı derken alıyor başını gidiyor.bir de kilo alma potansiyelimiz var ki çok çok dikkatli olmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?