Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasılsınız fıstıklar?

aebenim liliş ablam teyzesine gidicekti

nazlişkom günaydın sanada

eddoras çok geçmiş olsun annene

fıstık hatunlar nerdesiniz . hele gözde tümden ortalarda yok .......
liliş sultan sen nerdesin bi yeremi gittin benim haberim yok ...
takımın gerisi nerde .. anlaşılan bu hafta listeden ayrılan lar olacak ...
liliş ablam teyzesine gitti aebenciğim . evet ablam bu hafta takımdan gönderilecekler var . kilo bildirimi yapmayanlar bile var cuma günü . geçerli nedeni olanlar yazdılar ama diğerlerinden ses seda yok .
nasılsınız fıstıklar?

aebenim liliş ablam teyzesine gidicekti

nazlişkom günaydın sanada

eddoras çok geçmiş olsun annene

günaydın elifim .

evet ablam bugünden itibaren diyete başladım . evden yemeklerimi bile getirdim . artık bu şekilde devam edeceğim inşallah . DÜN ıNCE KIYAFETLER GıYıNCE KENDıMı ÇOK RAHATSIZ HıSETTıM . KOCAM BENı SPOR SALONUNA YAZDIRACAK BUGÜN PLATESE VE YÜZMEYE BAŞLAYACAĞIM ABLAM ıNŞALLAH .

olumunekankayizsmileŞeniz

dünkü menüm .....

11 kavlatı .
2 küçük gözleme (kendi yapımım .tambuğday unundan bol ıspanaklı .)
salatalık.. domates...

15.. 1 kutu süt 200ml. (yagsız)

18 30.
mangalda derisiz tavuk ...patlıcan salatası ..
bol ekşi ot... 1 br ayran .....

20:00... 1 avuç çekirdek ..

22 :00: yb.br süt.. y greyfurd .2 kuru kayısı .....

dün alışveriş merkezinde baya turladık 2 .3 saat
2 lt de su ...

merhaba naz enson ben burdan çıkarken bekardın ne güzel evlenmişsin Allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah

ben pilatese kaçar ..
narincim nasılsın neden gelmiyorsun takıma artık .... madem diyettesin ???

aeben istikrarla devam edebildiğin için canı gönülden tebrik ediyorum seni ben yerimde sayıyorum resmen

tam olarak diyetteyim sayılmaz aebencim. kendimi diyette sanıyorum.bir türlü istediğim gibi disiplin olamıyorum şubattan beri sallantıda benim diyet.tekrar aranıza katılabilirmiyim açıkçası bilmiyorum

sağol canım benim amin . Sen nasılsın diyete başladın mı canım tekrar

ben iyiyim çok şükür.kendimi diyet yapıyor sanıyordum anladımki ben sadece kendimi kandırıyormuşum.daha çok koruma parogramında gibi hareket ediyormuşum ki kilom uzun süredir sabit .inşallah senin gibi bende yeniden başlangıç yaptım.inşallah ikimizde bu defa hedef kilomuza ineriz.buradan paylaşımda bulunmamın sakıncası var mı naz ?

paylaşımda bulunabilirsin tabi canım . hatta paylaşımına ve istikrarına göre seni tekrar listeye yazabilirizde canım . inşallah bu sefer hedef kilolarımıza inip yaza incecik gireriz.

hayırlı günler kıslar öksürügüm gecmeyince saglıkocagına gittim az önce geldim eve faranşit olmusum yakafamçokkarıştı bakalım ilac kullanıcam üzerine bide adet oldum hepsi üstüste geldi yine nese vardr herseyde bi hayır :ecrin_bebek:sizde ne var yok güzeller:hulya:

günaydın elifcimopuyorumnanaktan

GÜnaydın gÜzeller ..
Hayırlı haftalar olsun efem .........

sagol ablacım ssenin içinde güzel bir haftasonu olsun inslŞeniz

Şeniz olumunekankayizsmilea.s.

nazcım cok sevindim salona baslamana hadi bakalım hayırlı olsun gitsin bu kilolarkaydirigubbakcemile5

aebenim yine cok güzel bir menü afiyet olsun ablacım sankim sabah kalhavltıdsnda süt grubu es gecilmişlmaz:lülülülülülü

paylaşımda bulunabilirsin tabi canım . hatta paylaşımına ve istikrarına göre seni tekrar listeye yazabilirizde canım . inşallah bu sefer hedef kilolarımıza inip yaza incecik gireriz.

:dance: çok sevindim naz yeniden aranıza katılabileceğim için.şimdilik sadece paylaşımda bulunsam daha iyi olur .

tünadınlarrrropuyorumnanaktan
6-7 aydır ilk defa bu kadar güzel h.sonu geçirdim dertsiz tasasız koşturma yok, ve tabiiki tatil modundan çıkmak çok zor geldi banamafoldumben
nasıl geçecek bu son aylar çok merak ediyorum gel temmuz geeeelllllaelaelaelaelae

sizler nasılsınız
tatilleriniz nasıl geçti umarım her şey gönlünüzce olmuştur
şöyle gir gemie gidip geleyim ben

günaydın şuuracığım . Tatilinin güzel geçmesine sevindim canım benimki baya yorucu ve uykusuz geçti ...

geçmiş olsun sultancım, bu mevsimlerde faranjit çok sık oluyor zor da geçer, beslenmene dikkat et,bol bol dinlen. üzülme kısa sürede geçer inş. Allah şifa versin:Saruboceq:

hoşgeldina.s.

çok sevindim Naz yaa keşke vaktm olsa da yüzmeye bende daha düzenli gitmek istyorum bir de kondisyona ama hep benim okulla dershaneyle çakışıyor saatleri artık daha sonra bana da kısmet olur inş.

haklısın ablacım çok dikkat etmek gerek az yiycem diye düşündüünüzde kilo veremiyorsunuz. 6-7 haftadır bir sürü değişik menüler denedim. en iyi sonucu, çorbasıyla salatasıyla,proteiniyle,sebze yemeğiyle en çeşitli menülerimden aldım.

h.sonu çok güzel gidiyordum ama dün benimki spordan gelirken akşam dondurma almış meyve yerine onu yedim aslında kaseye koyup yesem sorun yoktuda aldı bizimki kaşıkları kuruldu balkona bir de güzel maç dinledik bu arada baya kaçırdım sanırım:sinifsinif:lmaz:

kuzum ya nerden buluyorsun bu güzel resinleri, senin iyi bir resim arşivin var sanırım yada nette durmadan bunları araştırıyorsun:hulya:, çook teşekkür ederizz
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…