- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
liliş ablam teyzesine gitti aebenciğim . evet ablam bu hafta takımdan gönderilecekler var . kilo bildirimi yapmayanlar bile var cuma günü . geçerli nedeni olanlar yazdılar ama diğerlerinden ses seda yok .fıstık hatunlar nerdesiniz . hele gözde tümden ortalarda yok .......
liliş sultan sen nerdesin bi yeremi gittin benim haberim yok ...
takımın gerisi nerde .. anlaşılan bu hafta listeden ayrılan lar olacak ...
nasılsınız fıstıklar?
aebenim liliş ablam teyzesine gidicekti
nazlişkom günaydın sanada
eddoras çok geçmiş olsun annene
olumunekankayizsmileŞenizevet ablam bugünden itibaren diyete başladım . evden yemeklerimi bile getirdim . artık bu şekilde devam edeceğim inşallah . DÜN İNCE KIYAFETLER GİYİNCE KENDİMİ ÇOK RAHATSIZ HİSETTİM . KOCAM BENİ SPOR SALONUNA YAZDIRACAK BUGÜN PLATESE VE YÜZMEYE BAŞLAYACAĞIM ABLAM İNŞALLAH .
merhaba naz enson ben burdan çıkarken bekardın ne güzel evlenmişsin allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah
sağol canım benim amin . Sen nasılsın diyete başladın mı canım tekrar
ben iyiyim çok şükür.kendimi diyet yapıyor sanıyordum anladımki ben sadece kendimi kandırıyormuşum.daha çok koruma parogramında gibi hareket ediyormuşum ki kilom uzun süredir sabit .inşallah senin gibi bende yeniden başlangıç yaptım.inşallah ikimizde bu defa hedef kilomuza ineriz.buradan paylaşımda bulunmamın sakıncası var mı naz ?
GÜnaydın gÜzeller ..
Hayırlı haftalar olsun efem .........
BEN DAha önceleri bikaç kere yaptım canım tuz alınmaDIGINDAN su kaybı oluyor oda basküle yansıyor . özelikle şiş zamanlarında yapabilirsin ama kilo vermede uzun vadede bi etkisi oldugunu sanmıyorum .
suram yiyecek miktarı azattılmamalı kl. hesabıda olsa ..herkes senin anladıgın gibi ayrıntılı anlamaya bilir .ben seni anlıyorum yiyeçek miktarı deyilde kl. azaltınsın diyorsun a.s.o olabilir ama bununda bi çözüm oldugunu sanmıyorum .
sultanım üzerinden gidersek 3 haftadır zaten takip ettigim kadarıyla hep aynı mıktarlarda yiyordu hatta bi ara uyarayım yemeni artır diyim dedim ayrıntılı yazacak zaman bulamadım ...
demek istedigim şu kl. olarakda oldsada miktar olarakta olsada yediklerini azaltmak duran kilo için çözüm deyil .:1no2:
yediklerinin içerigini degiştermek yanı hep aynı düzen deyilde farklı bir beslenme işi çözüyor ben buna çok şahid oldum ....a.s
hafta sonu menülerin çok güzel olmuş suram afiyet olsun ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
menün güzel ablam ..alkisalkisalkis
sen bu yulafa fazla takıldın ama demeden edemiycem .
Şenizburda kendim kadar sizleri çinde çabaladıgımı gayet iyi biliyorsunuz sultanım ne demek ..:1hug:
hadibakalım gerisi sana kalmış ....
opuyorumnanaktan ünaydın nazlım nasılsın . başladınmı artık diyete....kaydirigubbakcemile5
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet ablam bugünden itibaren diyete başladım . evden yemeklerimi bile getirdim . artık bu şekilde devam edeceğim inşallah . DÜN İNCE KIYAFETLER GİYİNCE KENDİMİ ÇOK RAHATSIZ HİSETTİM . KOCAM BENİ SPOR SALONUNA YAZDIRACAK BUGÜN PLATESE VE YÜZMEYE BAŞLAYACAĞIM ABLAM İNŞALLAH .
dünkü menüm .....
11 kavlatı .
2 küçük gözleme (kendi yapımım .tambuğday unundan bol ıspanaklı .)
salatalık.. domates...
15.. 1 kutu süt 200ml. (yagsız)
18 30.
mangalda derisiz tavuk ...patlıcan salatası ..
bol ekşi ot... 1 br ayran .....
20:00... 1 avuç çekirdek ..
22 :00: yb.br süt.. y greyfurd .2 kuru kayısı .....
dün alışveriş merkezinde baya turladık 2 .3 saat
2 lt de su ...
paylaşımda bulunabilirsin tabi canım . hatta paylaşımına ve istikrarına göre seni tekrar listeye yazabilirizde canım . inşallah bu sefer hedef kilolarımıza inip yaza incecik gireriz.
tünadınlarrrropuyorumnanaktan
6-7 aydır ilk defa bu kadar güzel h.sonu geçirdim dertsiz tasasız koşturma yok, ve tabiiki tatil modundan çıkmak çok zor geldi banamafoldumben
nasıl geçecek bu son aylar çok merak ediyorum gel temmuz geeeelllllaelaelaelaelae
sizler nasılsınız
tatilleriniz nasıl geçti umarım her şey gönlünüzce olmuştur
şöyle gir gemie gidip geleyim ben
:dance: çok sevindim naz yeniden aranıza katılabileceğim için.şimdilik sadece paylaşımda bulunsam daha iyi olur .
hayırlı günler kıslar öksürügüm gecmeyince saglıkocagına gittim az önce geldim eve faranşit olmusum yakafamçokkarıştı bakalım ilac kullanıcam üzerine bide adet oldum hepsi üstüste geldi yine nese vardr herseyde bi hayır :ecrin_bebek:sizde ne var yok güzeller:hulya:
ben iyiyim çok şükür.kendimi diyet yapıyor sanıyordum anladımki ben sadece kendimi kandırıyormuşum.daha çok koruma parogramında gibi hareket ediyormuşum ki kilom uzun süredir sabit .inşallah senin gibi bende yeniden başlangıç yaptım.inşallah ikimizde bu defa hedef kilomuza ineriz.buradan paylaşımda bulunmamın sakıncası var mı naz ?
evet ablam bugünden itibaren diyete başladım . evden yemeklerimi bile getirdim . artık bu şekilde devam edeceğim inşallah . DÜN İNCE KIYAFETLER GİYİNCE KENDİMİ ÇOK RAHATSIZ HİSETTİM . KOCAM BENİ SPOR SALONUNA YAZDIRACAK BUGÜN PLATESE VE YÜZMEYE BAŞLAYACAĞIM ABLAM İNŞALLAH .
BEN DAha önceleri bikaç kere yaptım canım tuz alınmaDIGINDAN su kaybı oluyor oda basküle yansıyor . özelikle şiş zamanlarında yapabilirsin ama kilo vermede uzun vadede bi etkisi oldugunu sanmıyorum .
suram yiyecek miktarı azattılmamalı kl. hesabıda olsa ..herkes senin anladıgın gibi ayrıntılı anlamaya bilir .ben seni anlıyorum yiyeçek miktarı deyilde kl. azaltınsın diyorsun a.s.o olabilir ama bununda bi çözüm oldugunu sanmıyorum .
sultanım üzerinden gidersek 3 haftadır zaten takip ettigim kadarıyla hep aynı mıktarlarda yiyordu hatta bi ara uyarayım yemeni artır diyim dedim ayrıntılı yazacak zaman bulamadım ...
demek istedigim şu kl. olarakda oldsada miktar olarakta olsada yediklerini azaltmak duran kilo için çözüm deyil .:1no2:
yediklerinin içerigini degiştermek yanı hep aynı düzen deyilde farklı bir beslenme işi çözüyor ben buna çok şahid oldum ....a.s
hafta sonu menülerin çok güzel olmuş suram afiyet olsun ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
menün güzel ablam ..alkisalkisalkis
sen bu yulafa fazla takıldın ama demeden edemiycem .
Şenizburda kendim kadar sizleri çinde çabaladıgımı gayet iyi biliyorsunuz sultanım ne demek ..:1hug:
hadibakalım gerisi sana kalmış ....
opuyorumnanaktan ünaydın nazlım nasılsın . başladınmı artık diyete....kaydirigubbakcemile5
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?