- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Canlar sabah babamın tansiyonu yükseldi apar topar hastahaneye gitmek zorunda kaldık, yazmadım kilo bildirimimi. 11.30 gibi eve geldik ama tam o arada kk ne bağlandım başlığı açarken tekrar bağlantım koptu yazamadım size , çok özür dilerim, öyle korktum ki sabah babam için :sinifsinif: şimdi iyi şükürler olsun :Saruboceq:
slm bayanlar herhalde tatil dolayısıyla kimse gelmiyor.neyse ben arada yazayım boş kalmasın bari.
günaydın hayırlı sabahlar ..........
dün tümgün yoktum dıardaydım neler yaptınız bakem bildirimde sorun yok dini bi bakayım ....
Günaydın canım takımım..... Dün söz etmiştim, pazartesi antalyaya gidecektim ama bir değişiklik oldu ve bu akşam yola çıkacağız.... Cuma akşam Ankara'da olacağım. Naz'a söylemiştim kilo ve menü bildirimimi mesajla bildireyim ben sana diye....
Bütün takımın haberi olsun..... Gittiğim yerde internet bağlantısı yok, eğer internet cafete gidebilirsem uğrarım mutlaka foruma.
Nazcım sana özelden telefon numaramı yazıyorum bana mesaj atman yeterli ben naz diye....
günaydın canım iyi tatiller
Günaydın melekciğim..... Çok teşekkürler, bu sefer gitme sebebim tatilden biraz farklı melekciğim, Antalya'da çok yakın bir arkadaşım yaşıyor yeni evlenmişti galiba eşiyle bazı sorunları var ve ayrılmayı düşünüyor..... Daha çok yeni evlilikleri ve eşi şu anda evden gitmiş en son konuştuğumuzda sadece tartışmışlardı.... Ailesine yansıtmak istemiyor şu anda sorunlarını ve dün gece sabaha kadar telefonda konuştuk, yanında olmamı istiyor.... Pek keyifli bir tatil olmayacak yani....
Umarım ikiside yanlış birşeyler yapıpı bu kadar yeni bir evliliği noktalamazlar.... Off içim daraldı yine.
üzüldüm canım inşallah hallederler problemlerini :teselli: evlilikler çok kolay biter oldu artık
Canlar sabah babamın tansiyonu yükseldi apar topar hastahaneye gitmek zorunda kaldık, yazmadım kilo bildirimimi. 11.30 gibi eve geldik ama tam o arada kk ne bağlandım başlığı açarken tekrar bağlantım koptu yazamadım size , çok özür dilerim, öyle korktum ki sabah babam için :sinifsinif: şimdi iyi şükürler olsun :Saruboceq:
günaydın hayırlı sabahlar ..........
dün tümgün yoktum dıardaydım neler yaptınız bakem bildirimde sorun yok dini bi bakayım ....
Günaydın canım takımım..... Dün söz etmiştim, pazartesi antalyaya gidecektim ama bir değişiklik oldu ve bu akşam yola çıkacağız.... Cuma akşam Ankara'da olacağım. Naz'a söylemiştim kilo ve menü bildirimimi mesajla bildireyim ben sana diye....
Bütün takımın haberi olsun..... Gittiğim yerde internet bağlantısı yok, eğer internet cafete gidebilirsem uğrarım mutlaka foruma.
Nazcım sana özelden telefon numaramı yazıyorum bana mesaj atman yeterli ben naz diye....
Günaydın melekciğim..... Çok teşekkürler, bu sefer gitme sebebim tatilden biraz farklı melekciğim, Antalya'da çok yakın bir arkadaşım yaşıyor yeni evlenmişti galiba eşiyle bazı sorunları var ve ayrılmayı düşünüyor..... Daha çok yeni evlilikleri ve eşi şu anda evden gitmiş en son konuştuğumuzda sadece tartışmışlardı.... Ailesine yansıtmak istemiyor şu anda sorunlarını ve dün gece sabaha kadar telefonda konuştuk, yanında olmamı istiyor.... Pek keyifli bir tatil olmayacak yani....
Umarım ikiside yanlış birşeyler yapıpı bu kadar yeni bir evliliği noktalamazlar.... Off içim daraldı yine.
geçmiş olsun gözdem .......Canlar sabah babamın tansiyonu yükseldi apar topar hastahaneye gitmek zorunda kaldık, yazmadım kilo bildirimimi. 11.30 gibi eve geldik ama tam o arada kk ne bağlandım başlığı açarken tekrar bağlantım koptu yazamadım size , çok özür dilerim, öyle korktum ki sabah babam için :sinifsinif: şimdi iyi şükürler olsun :Saruboceq:
sen olmasan bu takım ne olacak nazlım merak ediyorum ...akannehirSaat 11: 30 u geÇtİ ve bugÜn ÇĞlene kadar burda olacaĞımı sÖyledİm ve kİlo bİldİrmryen arkadaŞlar var .... Bu hafta hepİnİzİ sabİt yazıyorum . İnŞallah bİldİrİm yapmama konusunda İyİ nedenlerİnİz vardır .
Amasra..... iyi tatillerablişkom tek günlüğüne amasraya karar verdikyarın gidiyoruz sabah inş. tura katılıcaz. bayadır evde değiliz biraz bugün evimizde dinlenelim bir kaç akrabayı ziyaret edelim dedk. şu kpss den sonra Allah kızmet eederse uzun bir tatil planlıyoruz.
hadi bakalım ablacım hazırla kahvaltılarrııı güzelllllllll bir tatil sabahıı harika bir hava ohhh şöyle balkona kurulun ailecek çoluk çocukAllah bize de nasip etsin:Saruboceq:
Mutlu huzurlu günler ablacıolumunekankayizsmile
hayırlı yolculuklar sinem ....:1hug:Saol sultancığım..... bilmiyorum ne yapacağımızı artık.... bi gideyimde ben önce.... eğer eşiyle konuşurlarsa ve anlaşa yolu bulurlarsa erkende dönebilirim gerçi....
opuyorumnanaktan
hayırlı günler aebenim montide yazmısn morlini bozmak diye ama dün bozdum bile biliyorum cok kızacaksın ama dün antalyadaydım yanımada sabah erken cıkrken bişy almadan cıktım sonundada 1 aydr verememşn neticesinde önüme konanı yedimalsanaalsanasmile montiye yazmak istemdim yeni arkdsları etkilmesin diye millt ayda 3 4 klo veriyo bn yerimde saydım haftalardr sanıırm ekstra bişyler yapmam lazım:umursamaz:
:umursamaz::umursamaz:suttanım anlıyorum ama tan kırılma noktasında yanlış yapmışın bence . neyse hayırlısı olsun belki şaşırtır bünyeni bu durum . ama
ŞUNUDA BİLMEMİ İSTERİM HER BÜNYE BİR DEYİL .. BENDE ÖYLE ÇOK OLUR ASLA ÇOK KİLO VEREN BİRİ OLMADIM AMA ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUMKİ SABRIN SONU HER ZAMAN MUKAFATTIR ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?