Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun gözdoşum :teselli:

9 da kalktım az ekmek,peynir,domates,salatalık ve çok az reçelden oluşan kahvaltımı yaptım.bakalım gün boyu dikkat edebilirim umarım.tatil günleri kaçamak çok oluyor.

günaydın hayırlı sabahlar ..........
dün tümgün yoktum dıardaydım neler yaptınız bakem bildirimde sorun yok dini bi bakayım ....

slm bayanlar herhalde tatil dolayısıyla kimse gelmiyor.neyse ben arada yazayım boş kalmasın bari.

slmlar iyi haftasonları opuyorumnanaktan

dün tümgün yoktum dıardaydım neler yaptınız bakem bildirimde sorun yok dini bi bakayım ....

günaydın abloş Şeniz

herşey kontrol altındaydı nazlişkom halletti guclubacismile kaydirigubbakcemile5

Günaydın canım takımım..... Dün söz etmiştim, pazartesi antalyaya gidecektim ama bir değişiklik oldu ve bu akşam yola çıkacağız.... Cuma akşam Ankara'da olacağım. Naz'a söylemiştim kilo ve menü bildirimimi mesajla bildireyim ben sana diye....

Bütün takımın haberi olsun..... Gittiğim yerde internet bağlantısı yok, eğer internet cafete gidebilirsem uğrarım mutlaka foruma.

Nazcım sana özelden telefon numaramı yazıyorum bana mesaj atman yeterli ben naz diye....

günaydın canım iyi tatiller

günaydın canım iyi tatiller

Günaydın melekciğim..... Çok teşekkürler, bu sefer gitme sebebim tatilden biraz farklı melekciğim, Antalya'da çok yakın bir arkadaşım yaşıyor yeni evlenmişti galiba eşiyle bazı sorunları var ve ayrılmayı düşünüyor..... Daha çok yeni evlilikleri ve eşi şu anda evden gitmiş en son konuştuğumuzda sadece tartışmışlardı.... Ailesine yansıtmak istemiyor şu anda sorunlarını ve dün gece sabaha kadar telefonda konuştuk, yanında olmamı istiyor.... Pek keyifli bir tatil olmayacak yani....

Umarım ikiside yanlış birşeyler yapıpı bu kadar yeni bir evliliği noktalamazlar.... Off içim daraldı yine.

üzüldüm canım inşallah hallederler problemlerini :teselli: evlilikler çok kolay biter oldu artık

büyük gecmiş olsun gözdem rabbim biranevvel sifasını versin fıstıgım üzme sen kendiniyerimseniben

günaydın elifcimopuyorumnanaktan

hayırlı günler aebenim montide yazmısn morlini bozmak diye ama dün bozdum bile biliyorum cok kızacaksın ama dün antalyadaydım yanımada sabah erken cıkrken bişy almadan cıktım sonundada 1 aydr verememşn neticesinde önüme konanı yedimalsanaalsanasmile montiye yazmak istemdim yeni arkdsları etkilmesin diye millt ayda 3 4 klo veriyo bn yerimde saydım haftalardr sanıırm ekstra bişyler yapmam lazım:umursamaz:

sinmcim msnden banada bırkabilrsin numaranı bn sms atarım sana skıntı olmaz bölece hayırlı yolculuklar fstgımopuyorumnanaktan

insl halledilmicek bi sorunu yoktur arkdsının bnde bu sabah gecen sene evlenen bi arkdsımı tesellii ettim bazı konularda eşi fazla dsncesz bu ara cidden bu işler cok zor sen git tabi yanında ol senn destegin ona iyi gelir bnde dün antalyadaydım havalr cok güzel dısarı faln ckın kafasını dagıtır azda olsa:1hug:

Saol sultancığım..... bilmiyorum ne yapacağımızı artık.... bi gideyimde ben önce.... eğer eşiyle konuşurlarsa ve anlaşa yolu bulurlarsa erkende dönebilirim gerçi....

geçmiş olsun gözdem .......
sen olmasan bu takım ne olacak nazlım merak ediyorum ...akannehir
eline saglık güzelim ....
Amasra..... iyi tatiller
Ankaralıların en yakın kaçış noktası güzel biryer turlarıda iyidir ama sahilleri çok küçükk ....

bende fırsat bulup menü veremiyorum bebeler kızmadan menümü verip kaçayım ....

dün biraz poroteim agırlıklı beslendim herzaman yapmıyorum arada bir .....

10:30. kavaltı ..
2 yumurtayla omlet z. yağlı . ....k.k peynri. ...yeşilik .

14.00 . öglen .
150 gr kadar tavuk döner .. bol yeşillik .. 1kutu süt ...(dışardaydım )..

17 30...
3 altın başak kraker .(çantamda başka bişi kalmamıştı gezerken )..

20....akşam ..

cılbır ... (2 yum.. 1 kase.yogurt...pul biber.)...az turşu ...2 dl salam ...
(ben bunları yerken millet sosislileri götürüyordu yanımda .)

12:00 den 18:00 kadarda magaza dolaştım ... sonrada Eşim bizi aldı hadi vadide yürüyelim dedi...20.00 dede vedeydik .....

:umursamaz::umursamaz:suttanım anlıyorum ama tan kırılma noktasında yanlış yapmışın bence . neyse hayırlısı olsun belki şaşırtır bünyeni bu durum . ama

ŞUNUDA BİLMEMİ İSTERİM HER BÜNYE BİR DEYİL .. BENDE ÖYLE ÇOK OLUR ASLA ÇOK KİLO VEREN BİRİ OLMADIM AMA ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUMKİ SABRIN SONU HER ZAMAN MUKAFATTIR ...

haklsın ablacım hemn u dönüsü yapıcam zaten bakalım artık tam 5 li rakamları gördüm derken bu sabah yine 60 te sabitlemişim kendimi artık sapıttım bnde oysa ne kadrda güzel gidyordum olan oldu önümüzdeki maclara bakıcaz artıkkaydirigubbakcemile5

sagol ablacım herzamn gibi samimi ve içten destegin içinopuyorumnanaktan​

Çok geçmiş olsun gözdemcim.... opuyorumnanaktan

Bende hemen dünkü menümü bildireyim

23/04/2010

SABAH:

Domates
salatalık
Light peynir
light zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 adet haşlanmış yumurta

ÖĞLEN:

Tavuklu salata
1 bardak ayran

AKŞAM:

1 kase sebze çorbası
Bol bol marul yedim limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…