cok gecmiş olsun eddoras ablacım rabbim sifasını versin insl:Saruboceq:
ablacım bn senin hakkını nasıl ödücem ya bu kadr özverinin karısında ezilip aylardr monti yapmama ragmen istikrarszlıgım yüzünden bi ileri bi geri vitesle ancak buraya kadr geldigim için cok kızıyorum kendime
haklsın son zamnlarda hatalarımı sık tekrar eder oldum ama inan 3 haftada ilerlme görsem yine bozmzdım bnmki birazda psikolojik bi durumdu duygusal aclık dedikleri olsa gerekkötükedihüso ne yien tökezlemiş olsamda yılmadan yoluma devam edicem yaza daha 2 aydan fazla var bu kadr zamnlık emegimi çöpe atıp verdgim kiloları tekrar almaya niyetim yok:mymeka:
Allah razı olsun ablam hakkını helal et iyiki sizlerle tanısmısım hepinizi cok seviyorumolumunekankayizsmile
suuracım canım benm verdgin bilgiler ve en önmlisi bana güvenip destek olduugn için cokk tesekkür ederim inan bana cok mutlu ettin bni beni düsünüp böle bir yazıyı paylsman gerckten cok ince bir davranıs rabbim senden razı olsun insl seninde hersey gönlüne göre olur güzelimyerimsenibenŞeniz
aleykum selam gece kuşuyerimsenibensellllaaaammm :)
Canlar sabah babamın tansiyonu yükseldi apar topar hastahaneye gitmek zorunda kaldık, yazmadım kilo bildirimimi. 11.30 gibi eve geldik ama tam o arada kk ne bağlandım başlığı açarken tekrar bağlantım koptu yazamadım size , çok özür dilerim, öyle korktum ki sabah babam için :sinifsinif: şimdi iyi şükürler olsun :Saruboceq:
neden canım ya yoksa yine mi akraba ziyaretleri?
dondurma canavarı suraa...:icecream::dilcikar:
ne olcak senin bu dondurma işi eşine de bari çok alıyor dondurmayı eve .:tomato:
yok canım akraba ziyareti yapmadık . Cumartesi günü bir arkadaşımız trafik kazası geçirmiş eşim gece saat 3:30 kadar karakolda falandı yardım için çağırdı çocuk yatmamız 4 falan oldu . Sabahta başka bir arkadaşın arabası bağlanmış tekrar eşimi aradı bizi alabilirmisin diye 10: 30 da kalkıp oraya gittik . Uykusuz be bitkin bir pazar geçirdim anlayacağın .
sultanım geçmiş olsun ..çabuk atlatman dilegiyle.......
suram oh negüzel için kıpır kıpır .ALLAH bozmasın ...
narinim sen nasıl istersen güzelim her türlü kapımız acık .....
evet ablacım yaaa Allahtan tartıya yansımalarını görmedim. diyetisyen ekmek veriyor ama ben yemiyorum öğle ve akşam bir de meyve yanı galeta veriyor onu da yemiyorum monti tecrübelerimleaklinialirimsmile onun sayesinde tolere edebildim sanırım:)sositososito
dün de ben bir resmimi buldum pcden böyle kot giymişim üstte dar bir body fln onu koydum ekranıma telin beni çok motive ediyor. sonra bu telimi şardan çıkarırken o fotoyu görmüş. söz sana bir daha çikolata dondurma almıycam diyor. o resmi çerçeveltip mutfağa asıcam:roflol:
narincim hoşgeldinnn şeniz
sultancım günaydın geçmiş olsun canımcım opuyorumnanaktan
suuracım günaydın fıstığım şeniz her sabah değişik bişey bulmaya çalışıyorum tatlım sengözlerimebaksanab
nazlişkom geçmiş olsun arkadaşınıza
sağol elifçiğim . Senin nasıl gidiyor koşu bandıyla aran nasıl .
-tatlicadiarzu-:1hug::dilcikar::mymeka:ara ara hasret gideriyoruz sonra birbirimizi özlemek için bekleşiyoruz kaydirigubbakcemile3
dün tozunu aldım ,altını sildim gayet iyi gözüküyordu :roflol:
off ya şaka maka bana dur deyin yaaaa
narincim hoşgeldinnn Şeniz
sultancım günaydın geçmiş olsun canımcım opuyorumnanaktan
suuracım günaydın fıstığım Şeniz her sabah değişik bişey bulmaya çalışıyorum tatlım sengözlerimebaksanab
nazlişkom geçmiş olsun arkadaşınıza
aferim sana kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: benim kocişin kaçarı da yok ben burda yiyorum dondurmayı :roflol:
olumunekankayizsmileherkese hoşbulduk diyorum opuyorumnanaktan sıcak karşılamanız içinde çok teşekkür ediyorum şekerler :Şeniz
ara ara hasret gideriyoruz sonra birbirimizi özlemek için bekleşiyoruz kaydirigubbakcemile3
dün tozunu aldım ,altını sildim gayet iyi gözüküyordu :roflol:
off ya şaka maka bana dur deyin yaaaa
Alemsin melek yaa kuzum bak şimdi yaz geliyor millet öyle güzel güzel gerine gerine gezerken biz oramızı buramızı saklamak için uğraşıcaz hele de seni en son kilo almamış halinle gören biri yazın aaa nekadar çok kilo almışsın deyince onu saçarından tutup sürüklemek istiycezkaydirigubbakcemile hele birde sein kocacık tamam çocuk yapalım derse sen o kilonun en az 10-15kilo fazlasını alcan veeee vermen gereken 10-15 kilo daha olcak ha dahası zor bir hamilelik geçiricen bebişin risk altında bile olabilir.
tüm bunları yaşamamak için şimdi sana birr DUUURRRRyasakkelime
narinim nasıl beslendigini bilmiyorum güzelim . sen günlük menülerini yazabilirsen bende sane yardımcı olrum düzeltmeleri yaparız ....a.saeben tecrübelerine göre ben ne yapmalıyım şeker.uzun süredir bu kiloda takıldım kaldım.haftasonu kaçamakları dışında pek bi kaçamagım olmadı ve spor yapamıyorum çalıştıgım için eger böyle giderse stresten tekrar yemeye başlayıp eski kiloma dönmekten korkuyorum.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?