Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sultanım geçmiş olsun ..çabuk atlatman dilegiyle.......

suram oh negüzel için kıpır kıpır .ALLAH bozmasın ...

narinim sen nasıl istersen güzelim her türlü kapımız acık .....

dondurma canavarı suraa...:icecream::dilcikar:
ne olcak senin bu dondurma işi eşine de bari çok alıyor dondurmayı eve .:tomato:

burda bunun için varız birbirimize destek olmak için ne demek Allah cümlemizden razı olsun Şeniz

sellllaaaammm :)
aleykum selam gece kuşuyerimseniben

ben bu mesajı görmemişim, canım çookk geçmiş olsun Allah babacığına acil şifalar versin bir daha da göstermesin inş.:Saruboceq:

neden canım ya yoksa yine mi akraba ziyaretleri?

yok canım akraba ziyareti yapmadık . Cumartesi günü bir arkadaşımız trafik kazası geçirmiş eşim gece saat 3:30 kadar karakolda falandı yardım için çağırdı çocuk yatmamız 4 falan oldu . Sabahta başka bir arkadaşın arabası bağlanmış tekrar eşimi aradı bizi alabilirmisin diye 10: 30 da kalkıp oraya gittik . Uykusuz be bitkin bir pazar geçirdim anlayacağın .

dondurma canavarı suraa...:icecream::dilcikar:
ne olcak senin bu dondurma işi eşine de bari çok alıyor dondurmayı eve .:tomato:

evet ablacım yaaa Allahtan tartıya yansımalarını görmedim. diyetisyen ekmek veriyor ama ben yemiyorum öğle ve akşam bir de meyve yanı galeta veriyor onu da yemiyorum monti tecrübelerimleaklinialirimsmile onun sayesinde tolere edebildim sanırım:)sositososito

dün de ben bir resmimi buldum pcden böyle kot giymişim üstte dar bir body fln onu koydum ekranıma telin beni çok motive ediyor. sonra bu telimi şardan çıkarırken o fotoyu görmüş. söz sana bir daha çikolata dondurma almıycam diyor. o resmi çerçeveltip mutfağa asıcam:roflol:

neyse canım bol bol sevaba girmiş eşin Allah mükafatını verir inş. sende bu akşam dinlenirsinolumunekankayizsmile

narincim hoşgeldinnn Şeniz

sultancım günaydın geçmiş olsun canımcım opuyorumnanaktan

suuracım günaydın fıstığım Şeniz her sabah değişik bişey bulmaya çalışıyorum tatlım sengözlerimebaksanab

nazlişkom geçmiş olsun arkadaşınıza

sultanım geçmiş olsun ..çabuk atlatman dilegiyle.......

suram oh negüzel için kıpır kıpır .ALLAH bozmasın ...

narinim sen nasıl istersen güzelim her türlü kapımız acık .....

amiinnn amiinnnn hepimizi Allah çookk mutlu huzurlu etsin:Saruboceq:

:roflol: :roflol: benim kocişin kaçarı da yok ben burda yiyorum dondurmayı :roflol:

sağol elifçiğim . Senin nasıl gidiyor koşu bandıyla aran nasıl .

herkese hoşbulduk diyorum opuyorumnanaktan sıcak karşılamanız içinde çok teşekkür ediyorum şekerler :Şeniz

sağol elifçiğim . Senin nasıl gidiyor koşu bandıyla aran nasıl .

ara ara hasret gideriyoruz sonra birbirimizi özlemek için bekleşiyoruz kaydirigubbakcemile3

dün tozunu aldım ,altını sildim gayet iyi gözüküyordu :roflol:

off ya şaka maka bana dur deyin yaaaa

ara ara hasret gideriyoruz sonra birbirimizi özlemek için bekleşiyoruz kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu-:1hug::dilcikar::mymeka:klava::teselli:Şeniz

oyy bizim için bu kadar uğraşıyormuş Allah razı olsun canım teşekkürlerropuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: benim kocişin kaçarı da yok ben burda yiyorum dondurmayı :roflol:
aferim sana kaydirigubbakcemile3

herkese hoşbulduk diyorum opuyorumnanaktan sıcak karşılamanız içinde çok teşekkür ediyorum şekerler :Şeniz
olumunekankayizsmile

Alemsin melek yaa kuzum bak şimdi yaz geliyor millet öyle güzel güzel gerine gerine gezerken biz oramızı buramızı saklamak için uğraşıcaz hele de seni en son kilo almamış halinle gören biri yazın aaa nekadar çok kilo almışsın deyince onu saçarından tutup sürüklemek istiycezkaydirigubbakcemile hele birde sein kocacık tamam çocuk yapalım derse sen o kilonun en az 10-15kilo fazlasını alcan veeee vermen gereken 10-15 kilo daha olcak ha dahası zor bir hamilelik geçiricen bebişin risk altında bile olabilir.
tüm bunları yaşamamak için şimdi sana birr DUUURRRRyasakkelime

aeben tecrübelerine göre ben ne yapmalıyım şeker.uzun süredir bu kiloda takıldım kaldım.haftasonu kaçamakları dışında pek bi kaçamagım olmadı ve spor yapamıyorum çalıştıgım için eger böyle giderse stresten tekrar yemeye başlayıp eski kiloma dönmekten korkuyorum.:sinifsinif:

narinim hep dyim diyorum unutuyorum bacım avatarındaki bandı agzından çıkar yaf ...kaydirigubbakcemile3 diyet yapıyorsak hiçmi bişi yemiycez.yerimseniben..

tembel elifim benim kaydirigubbakcemile3Şeniz..
sen zaten düşmüşün pogaça dondurma çukuruna . nasıl çıkacan bilmiyorum tek çare seni ordan kovdurmak .:roflol::roflol:

harika motive ediyorsun suuraa benim de böyle bi silkelenmeye ihtiyacım varrr delikafadulden

narinim nasıl beslendigini bilmiyorum güzelim . sen günlük menülerini yazabilirsen bende sane yardımcı olrum düzeltmeleri yaparız ....a.s

kilon durdu ama neden durdu ??beslenmen kilo vermen için uygunmu ???bunları bilmemiz lazım ..

saçımı boyadım yıkamam lazım görüşürük ....

sizi şimdi iyi motive ederdim yeni resimler çekmiştim emme . kızım benim cebi götürmüş . neyse sonra koyarım resimleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…