Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hem gıda mühendisi ,hem muhasebeciyim canım burda

evet bu hafta felakettik şuura ne oldu bize böyle her hafta dereceye giriyorduk yine geldi yaz ayları cozutmaya başladık.

bilmiyorumkismile

hem gıda mühendisi ,hem muhasebeciyim canım burda

Allah yardımcın olsun işin zor vallahi offff ben düşünemiyorum kendimi.eyvahedigeldismile
pasta puaça börek umrumda olmazda çikolata, çikolatalı sütlü tatlılar ve dondurmacokacimcoook
hele bir de insan yememesi gerekince canı daha çok ister ya huuuu:bbo:

boş ver ye gitsin meleğim nasılsa eşlerimiz bizi böylede beğeniyorsositosositobayanssulusmile

malesef eşimde böyle beğenmiyor

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Simerenya+, suura+, Naz+, lightlife+, Eddoras+

sesiniz niye çıkmıyo ya

canım, benim evim doğa manzaralı.spor aletlermde yatak odamda.açıyorum odamın penceresini,takıyorum kulağıma mp.3 ümü.bazen halsiz olsamda ilk 20dakkadn sonra vücut ısın arttıkça enerjnde artıyor.
sana tavsiyem sevdiğin hareketli müzikler eşliğinde yap sporunu.
özelliklede yabancı müzikle çok güzel tempo tutuluyo.
valla bende bazen akşam 9,10 gibi spor yaparken tedirgin oluyodm ses gidermi diye.
4.kattaym.ama eşim mümkün değil ses gitmez dio
bir şikayette olmadıolumunekankayizsmile

bugünkü menümü yazayım :

kahvaltı : 2 dilim tam tahıllı ekmek ,peynir,yeşilçay

öglen : 2 dilim tamtahıllı ekmek ,3 köfte,mercimek çorbası

ara : 1 kahve yarım paket diyet bisküvi

ara : 4-5 küçük kayısı kurusu

akşam yemeği : semizotu yemeği , yogurt

ara : kiwi

inşallah bu menüye sadık kalırım.yorumlarınızı bekliyorum

şimdi gördüm.10.mu olmuşuzohaoldumsmile
kuzuların sessizliğisositososito
bu hafta zincirlerimizi kıralım inşallh.
bugünde erken kalktm çok şükür:Saruboceq:
diyetimi etkileyen en önemli faktör bubenneyaptımki

menün güzel canım ama öğlende akşam arası aralar fazla olmuş sanki öğlende ekmek yemişsin zaten öorbada içmişsin . Normalde 1 kase çorba 1 dilim ekmekle eşdeğer .

simoşum nazcım facede şimdi bi video paylaştım gülmekten öldüm yahu :)) facebookla ilgili süper bi şarkı :) dinlesenize :)
bu arada simoşum geçmiş olsun tatlım babana.

Edorras ablam nasılsın . Bende evlenmeden Önce evdekı koŞu bandına Çıkardım . Bır ara Çok ıstıkrarlı yapıyordum her gÜn ıstınasız 100 dk yÜrÜrdÜm . Ama yenı evım dar koŞu bandı koyacak yerım olmadıĞından koŞu bandımı annemın evınde bıraktım.

nurom bugün pek bir kısa ve öz yazıyorsun tatlım . Nasılsın bakalım ..

iyiyim tatlım biraz yazılanlara baktım kahvaltı ettim bahçemi ektim biçtim face'e baktım kaygana geldi onunla biraz lafladım sonra onlara çağırdı ve oraya gidicem :) o sebeple biraz kısa ve öz oldu :)

naz cım benim bu düzeni diyetisyen belirlemişti enson mart ayının başında gitmiştim bidaha gitmedim.bende o düzene göre uyguluyorum .öglen ekmek fazla oldu haklısın.

iyiyim tatlım biraz yazılanlara baktım kahvaltı ettim bahçemi ektim biçtim face'e baktım kaygana geldi onunla biraz lafladım sonra onlara çağırdı ve oraya gidicem :) o sebeple biraz kısa ve öz oldu :)

anladım canım dikkat et kayganan diyetini sabote etmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…