- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
yok tatlım yaa çok konuşuyorsun demedimm
çok hoşuma gitti yazdığın mesajlar kendi kendime çok güldm, yanlış ifade etmişim kusura bakmaolumunekankayizsmile:1hug:
pastane miiiiiiidelikafadulden
oyyyyy Allah yardımcn olsun kuzum gıda mühendisisin mi, denetleme mi yapıyorsun?
evet bu hafta felakettik şuura ne oldu bize böyle her hafta dereceye giriyorduk yine geldi yaz ayları cozutmaya başladık.
hem gıda mühendisi ,hem muhasebeciyim canım burda
bilmiyorumkismile
Allah yardımcın olsun işin zor vallahi offff ben düşünemiyorum kendimi.eyvahedigeldismile
pasta puaça börek umrumda olmazda çikolata, çikolatalı sütlü tatlılar ve dondurmacokacimcoook
hele bir de insan yememesi gerekince canı daha çok ister ya huuuu:bbo:
boş ver ye gitsin meleğim nasılsa eşlerimiz bizi böylede beğeniyorsositosositobayanssulusmile
canım, benim evim doğa manzaralı.spor aletlermde yatak odamda.açıyorum odamın penceresini,takıyorum kulağıma mp.3 ümü.bazen halsiz olsamda ilk 20dakkadn sonra vücut ısın arttıkça enerjnde artıyor.hoşbulduk canım.bendede yürüyüş bandı var nasıl alışkanlık haline getirdin lütfen paylaşırmısın ben bir türlü otutturamadım.geçenlerde biraz fazla zorladım kalçamdaki siyatigim tuttu halada tam geçti sayılmaz.sabah saat 7 de yürüsem aşagıya çok ses gidermi sence
malesef eşimde böyle beğenmiyor
bugünkü menümü yazayım :
Kahvaltı : 2 dilim tam tahıllı ekmek ,peynir,yeşilçay
öglen : 2 dilim tamtahıllı ekmek ,3 köfte,mercimek çorbası
ara : 1 kahve yarım paket diyet bisküvi
ara : 4-5 küçük kayısı kurusu
akşam yemeği : Semizotu yemeği , yogurt
ara : Kiwi
inşallah bu menüye sadık kalırım.yorumlarınızı bekliyorum
görüşürüz kızlar bye..
simoşum nazcım facede şimdi bi video paylaştım gülmekten öldüm yahu :)) facebookla ilgili süper bi şarkı :) dinlesenize :)
bu arada simoşum geçmiş olsun tatlım babana.
nurom bugün pek bir kısa ve öz yazıyorsun tatlım . Nasılsın bakalım ..
iyiyim tatlım biraz yazılanlara baktım kahvaltı ettim bahçemi ektim biçtim face'e baktım kaygana geldi onunla biraz lafladım sonra onlara çağırdı ve oraya gidicem :) o sebeple biraz kısa ve öz oldu :)
baktınmı naz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?