Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İlkokuldayım6. Yılım ilkokulda
Hem zor hrö küçüklerin sevgisi ilgisi muhteşem
Saçlarımı seviyorlar bir görseniz resmen eğer masada oturuyorsam arkamdan gelip saçımın uçlarını elliyorlar
Kocam saçımın boyunu boyasını bilmez
Sınıfa girerim tiçır saçını mı boyattın kestirdin derlergüzel olmuşsun derler makyaj yapmasam hasta mısın derler
Güzel bir duygu

Valla tebrikler akşam hiç bişey yok

Bu kadar az beslenmeye alıştırdın galiba bir elma falan mı yesen

38 de gayet genç 40 üzeri kullanmalı dediği için hatta bazıları 50 taş üzeri demiş
Osman hocayı dinlemiştim ama unuttum
Benim 32 yaşında arkadaşım da kullandı bence ihtiyaç varsa kullamılabilir
Bu yıl bsşka bir arkadaşlarımın tavsiyesi ile biotin de kullandım bn tırnaklarımı uzatmıyorum ama pul pul soyuluyordu düzeltti hala da devamediyorum
Saça da faydası var kolajenin de biotinin de bu arada

Çok tatlı bizim ilkokulda spelling bee etkinliği yapıyolar çok güzel oluyo, dönem boyunca yeni kelimeleri öğrenip aralarında yarışıyolar geçen dönem olabildi tabi oğlumda madalya almıştı çok güzeldi

Benimde tırnaklarım sıkıntılı soyulur resmen protez yaptırıyorum 1 senedir, başlıycam kolajene,

Teşekkür ederim sizlere güveniyorum :)
Yarin kilo bildirimini bekliyorum cuma.günleri yarisma icin tartiliyoruz
Oruc tutuyorsaniz aksam 4-5 gibi tutmuyorsaniz kahvalti oncesi bildirim yaparsınız

Pazartesi gunleride kontrol.amacli tartiliyoruz

Yarindan itibaren menu paylasimini da bekliyorm

Sahur yok oruçlu değilim

kahvaltı geç uyandığım için yapamadım

14:30
2 tane tost
Biraz peynir

İkindi

1 sade kahve
1 kare bitter çikolata

akşam
Biraz patlamış Mısır 1 su br kadar falan

su 1.5
Spor yok

İyi akşamlar

afiyet olsun ama 2tane tost derken 2dilimin arasina heralde yoksa 4dilimmi bide ordaki mısır nedenki dogru duzgun birsey yeseydinde tok dursaydin

Oglen 2 tost ne oyle hic begenmedim kahvalti tabagi hazirlasaydin keske canim
Suyuda az iciyorsun havalar isindi yarindan itibaren guzel menuler bekliyorum
Bu arada ömrümde ilk defa böyle bir yere yazı yazıyorum eğitimhane haricinde. Alıntıları falan öğrenmem lazım. Özür dilerim alışana kadar hepinizden. Yarın yazarım teşekkürler
Bende ilk geldigim.gun cok zorlanmistim alinti nasil olur bilmiyordum zamanla alisirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…