- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
SevindimAyy yanlış anlamadım kuzuum
En guzelini yapiyorsun canim yarin guzel bir eksi bekliyorum sendenCanım kaptan kendim de şunu farkettim ki akşam yiyince hem mide bulantısı yaşıyorum hem de ibs hastası olduğumdan şiş oluyorum böylece öğlen canımın çektiğini yiyorum direncimi böyle kırdım
İlkokuldayımselensu82 canım ilköğretim de mi öğretmensin, devlette mi özelde mi?
Şimdi anaokulundan başlatıyolar ya çok iyi bence, past tensleri görüyor 2. Sınıf, kendimi düşünüyorum da ortaokulda şöyle bir görmüştük
21 mayıs
8.30
Yarım yumurta
Zeytin
Peynir
Çökelek
12.30
1 içli köfte
Yarım tabak börülce tanesi
Yoğurt
18.00
1 bardak kefir
Tabisi acıktım
21.00
1 küçük kase yoğurt
2 kayısı
Spor 100 iç bacak
Su 3.5
Zipzip- @hasbeenandgone
Osman hocayı dinlemiştim ama unuttum38 de gayet genç 40 üzeri kullanmalı dediği için hatta bazıları 50 taş üzeri demiş
İlkokuldayım6. Yılım ilkokulda
Hem zor hrö küçüklerin sevgisi ilgisi muhteşem
Saçlarımı seviyorlar bir görsenizresmen eğer masada oturuyorsam arkamdan gelip saçımın uçlarını elliyorlar
Kocam saçımın boyunu boyasını bilmez
Sınıfa girerim tiçır saçını mı boyattın kestirdin derlergüzel olmuşsun derler makyaj yapmasam hasta mısın derler
Güzel bir duygu
Hiç meyveci değilimValla tebrikler akşam hiç bişey yok
Bu kadar az beslenmeye alıştırdın galiba bir elma falan mı yesen
Ayağımıza elektronik kelepçe taktırıcan diye korkuyorum
Guzel fikirmis mutfaga gittikce bildirim gelirHiç meyveci değilimzaten kayısı yemiştim açlığım geçti merak etmeyin
Ayağımıza elektronik kelepçe taktırıcan diye korkuyorum
Osman hocayı dinlemiştim ama unuttum
Benim 32 yaşında arkadaşım da kullandı bence ihtiyaç varsa kullamılabilir
Bu yıl bsşka bir arkadaşlarımın tavsiyesi ile biotin de kullandım bn tırnaklarımı uzatmıyorum ama pul pul soyuluyordu düzeltti hala da devamediyorum
Saça da faydası var kolajenin de biotinin de bu arada
Yarin kilo bildirimini bekliyorum cuma.günleri yarisma icin tartiliyoruzTeşekkür ederim sizlere güveniyorum :)
afiyet olsun ama 2tane tost derken 2dilimin arasina heralde yoksa 4dilimmiSahur yok oruçlu değilim
kahvaltı geç uyandığım için yapamadım
14:30
2 tane tost
Biraz peynir
İkindi
1 sade kahve
1 kare bitter çikolata
akşam
Biraz patlamış Mısır 1 su br kadar falan
su 1.5
Spor yok
İyi akşamlar ❤
Oglen 2 tost ne oyle hic begenmedim kahvalti tabagi hazirlasaydin keske canimSahur yok oruçlu değilim
kahvaltı geç uyandığım için yapamadım
14:30
2 tane tost
Biraz peynir
İkindi
1 sade kahve
1 kare bitter çikolata
akşam
Biraz patlamış Mısır 1 su br kadar falan
su 1.5
Spor yok
İyi akşamlar ❤
Bende ilk geldigim.gun cok zorlanmistim alinti nasil olur bilmiyordum zamanla alisirsinizBu arada ömrümde ilk defa böyle bir yere yazı yazıyorum eğitimhane haricinde. Alıntıları falan öğrenmem lazım. Özür dilerim alışana kadar hepinizden. Yarın yazarım teşekkürler
Cook sevindim canımÇokkk şükür başım geçti neymis o ağrıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?