Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun ama 2tane tost derken 2dilimin arasina heralde yoksa 4dilimmi bide ordaki mısır nedenki dogru duzgun birsey yeseydinde tok dursaydin
4 dilim çünkü iftardan beri açtım

Haklısın hafif olsun diye dedim mısır yiyeyim
Ay çok güldüm insan yazınca gülesi geliyo

Oglen 2 tost ne oyle hic begenmedim kahvalti tabagi hazirlasaydin keske canim
Suyuda az iciyorsun havalar isindi yarindan itibaren guzel menuler bekliyorum

Bende ilk geldigim.gun cok zorlanmistim alinti nasil olur bilmiyordum zamanla alisirsiniz
Ya eşime gece yaptım canım o kadar cekti ki kaç aydır yemiyodum ondan oldu ya çok özür nefsime yenik düştüm

Bak çökelek nedir biliyorum . Direncin kırılmış kilon düşmüş tebrik ederim. Yarın beni etiketlemeyi unutma ortim

4 dilim çünkü iftardan beri açtım

Haklısın hafif olsun diye dedim mısır yiyeyim
Ay çok güldüm insan yazınca gülesi geliyo
Baya hafiflemişindir simdi yarin 4dilim ekmekle mısırlar sana tarida pat pat pat diyerek cevap vermezler umarim
Tamamda özendin 2dilimden yapaydinda yaninada zeytin peynir domates falan yiyeydinya arkadasim

Hoşgeldin keyifli kilo vermeler

Baya hafiflemişindir simdi yarin 4dilim ekmekle mısırlar sana tarida pat pat pat diyerek cevap vermezler umarim
Tamamda özendin 2dilimden yapaydinda yaninada zeytin peynir domates falan yiyeydinya arkadasim
Hem karnım hem gözüm açtı sanırım mısır az ama çok mu yemişim

Boyumuz ayni ki niye sinirini bozayim yaa
Bir ara fotoğrafımi bulayim da atayim sana 67 kiloyken nasilmisim bir bak :)))
Valla okadarmi diyosun,ayip etme kendine sen minyon bir kızsin bende öyle ama 67şişko gösterirmikiii beni görenler daha verme diyo ama dedim daha var hayir hayir yasli göstercen sonra diyolar

Gözün kaldı pidemde iyiki yerken boğazımda kalmamış adresini ver sana da gönderiyim yarın cuma yersin
Bu sene hiçguzel pide yapmamislar pideciler Burda bende oyuzden yemedim sana takiliyom okadar yedinki aklım pidede kaldi moziki bile söylemiyom

Valla okadarmi diyosun,ayip etme kendine sen minyon bir kızsin bende öyle ama 67şişko gösterirmikiii beni görenler daha verme diyo ama dedim daha var hayir hayir yasli göstercen sonra diyolar
Fotoğrafi atcam ne demek istedigimi anlayacsksin )
Aslinda albümde vardi burda da sildim
Yarin atarim insallah bakarsin ne kadar değiştiğimi gorursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…