4 dilim çünkü iftardan beri açtımafiyet olsun ama 2tane tost derken 2dilimin arasina heralde yoksa 4dilimmibide ordaki mısır nedenki dogru duzgun birsey yeseydinde tok dursaydin
Ya eşime gece yaptım canım o kadar cekti ki kaç aydır yemiyodum ondan oldu ya çok özür nefsime yenik düştümOglen 2 tost ne oyle hic begenmedim kahvalti tabagi hazirlasaydin keske canim
Suyuda az iciyorsun havalar isindi yarindan itibaren guzel menuler bekliyorum
Bende ilk geldigim.gun cok zorlanmistim alinti nasil olur bilmiyordum zamanla alisirsiniz
Bak çökelek nedir biliyorum21 mayıs
8.30
Yarım yumurta
Zeytin
Peynir
Çökelek
12.30
1 içli köfte
Yarım tabak börülce tanesi
Yoğurt
18.00
1 bardak kefir
Tabisi acıktım
21.00
1 küçük kase yoğurt
2 kayısı
Spor 100 iç bacak
Su 3.5
Zipzip- H hasbeenandgone
Bende bugun tartida cok guzel bir rakam.gordum 56 degil ama cok az kaldiBak çökelek nedir biliyorum. Direncin kırılmış kilon düşmüş tebrik ederim. Yarın beni etiketlemeyi unutma ortim
Baya hafiflemişindir simdi yarin 4dilim ekmekle mısırlar sana tarida pat pat pat diyerek cevap vermezler umarim4 dilim çünkü iftardan beri açtım
Haklısın hafif olsun diye dedim mısır yiyeyim
Ay çok güldüm insan yazınca gülesi geliyo
Ooo kaptanım dualarımız kabul oluyor deseneBende bugun tartida cok guzel bir rakam.gordum 56 degil ama cok az kaldi
Yaaaaa kaptan senin gördüğün rakam ne olabilir ki allahım ya sanki 70lerdesin allahimyarabbim sinirlerimi bozuyosun hem kilodan hem boydanBende bugun tartida cok guzel bir rakam.gordum 56 degil ama cok az kaldi
Bugum tartıldım direk aklima sen geldin tesekkur ederim canimOoo kaptanım dualarımız kabul oluyor desene
Boyumuz ayni ki niye sinirini bozayim yaaYaaaaa kaptan senin gördüğün rakam ne olabilir ki allahım ya sanki 70lerdesin allahimyarabbim sinirlerimi bozuyosun hem kilodan hem boydan
ADINIZ: Aynur
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:107
HEDEF KİLONUZ:87
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bıraktıktan sonra aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım için vermek istiyorum.
Hem karnım hem gözüm açtı sanırımBaya hafiflemişindir simdi yarin 4dilim ekmekle mısırlar sana tarida pat pat pat diyerek cevap vermezler umarim
Tamamda özendin 2dilimden yapaydinda yaninada zeytin peynir domates falan yiyeydinya arkadasim
Valla okadarmi diyosun,ayip etme kendine sen minyon bir kızsin bende öyle ama 67şişko gösterirmikiii beni görenler daha verme diyo ama dedim daha var hayir hayir yasli göstercen sonra diyolarBoyumuz ayni ki niye sinirini bozayim yaa
Bir ara fotoğrafımi bulayim da atayim sana 67 kiloyken nasilmisim bir bak :)))
Yokkk az ama perşembeye yakışır olmamis benceHem karnım hem gözüm açtı sanırımmısır az ama çok mu yemişim
Bu sene hiçguzel pide yapmamislar pideciler Burda bende oyuzden yemedim sana takiliyom okadar yedinki aklım pidede kaldiGözün kaldı pidemde iyiki yerken boğazımda kalmamışadresini ver sana da gönderiyim yarın cuma yersin
Fotoğrafi atcam ne demek istedigimi anlayacsksinValla okadarmi diyosun,ayip etme kendine sen minyon bir kızsin bende öyle ama 67şişko gösterirmikiii beni görenler daha verme diyo ama dedim daha var hayir hayir yasli göstercen sonra diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?