- 14 Nisan 2020
- 24
- 120
- 8
- 50
Belki iş güçtendir , eski üye bildiğim kadarıyla yarın gelir mutlakaSiteye hic girmemis bugun
Iyi aksamlar canim hosgeldin ❤İyi akşamlar
1 yildir az cok taniyorum abla insallah bir sorun yoktur yarin gelirBelki iş güçtendir , eski üye bildiğim kadarıyla yarın gelir mutlaka
1kilo net eksi ama bana perşembe günü birsey oluyosonra o istedigim rakam yarıda kaliyo bakicaz yarin artik
Abla demicem sana kendini yasli hissetmemen adinaHadi hayırlısı bende pek eksi olmayacak geçen cuma dedim , vücudumu tanıyorum aybaşında başladım diyete 4 kilo verdim, hem duraklamaya girdi hem regl girdi yarından pek ümidim yok ama motivasyonumu ve diyetimi bozmuyorum,önümüzdeki hafta güzel rakam gelir
Kim ne derse desin, yaş geçtikçe kilo da daha zor gidiyor
Ilk sayfada form var canim onu doldurabilirsen az cok tanismisHoşbuldum ben kuralları falan bir inceleyeyim. Şu an kilom harici bir bilgi lazım mıydı?
Baktımda çoğu reklam gibi geldi bana. Ucuz bişey de değil ama kullanmam lazım, sadece kilo vermekle de olmaz dimi yüzümde fresh olsun, dört koldan girdik bu işeBurda kolajen ile ilgili basliklar vardir bakmak lazim onun disinda hic kullanan tanımıyorum abla
Bende abla demeyi sevmiyorum da ne dicemi bilemiyorum:))Abla demicem sana kendini yasli hissetmemen adina
Bende 37yasindayim sana yakiniz artikama senin azmin yok bizde
Buna katılıyorum bende yaş geçtikçe zor veriliyo kolajen ne için cilt gençliği içinmiHadi hayırlısı bende pek eksi olmayacak geçen cuma dedim , vücudumu tanıyorum aybaşında başladım diyete 4 kilo verdim, hem duraklamaya girdi hem regl girdi yarından pek ümidim yok ama motivasyonumu ve diyetimi bozmuyorum,önümüzdeki hafta güzel rakam gelir
Kim ne derse desin, yaş geçtikçe kilo da daha zor gidiyor
Abla demicem sana kendini yasli hissetmemen adina
Bende 37yasindayim sana yakiniz artikama senin azmin yok bizde
Buna katılıyorum bende yaş geçtikçe zor veriliyo kolajen ne için cilt gençliği içinmi
Ayyy maşallah size takdir ettim vallahaaaGayet abla dersin canım 10 yaş var aramızda nerdeyseyaş sadece rakam çok takılmıyorum gerçekten, hayattan ne kadar aldığın ve ne verdiğin önemli ,
Enerjim iyidir annemde öyle benim 70 yaşında gerçekten hiç yaşını göstermez
Eki Görüntüle 2638241
Yani diyceğim o ki kötü hissetmem
Evet demin osman muftuoglunun köşe yazısını buldum sana göndermeyi beceremedim canim hürriyet de yaziyo bi bak istersenCilt öncelikli, kemik, kas, saç, tırnak
Yani kaybedileni dışardan takviye ediyosun
MaşallahGayet abla dersin canım 10 yaş var aramızda nerdeyseyaş sadece rakam çok takılmıyorum gerçekten, hayattan ne kadar aldığın ve ne verdiğin önemli ,
Eki Görüntüle 2638241
Gayet abla dersin canım 10 yaş var aramızda nerdeyseyaş sadece rakam çok takılmıyorum gerçekten, hayattan ne kadar aldığın ve ne verdiğin önemli ,
Eki Görüntüle 2638241
Youtube ta videosunu izledim birde taylan kümelinin kini izledim bakıcam artıkEvet demin osman muftuoglunun köşe yazısını buldum sana göndermeyi beceremedim canim hürriyet de yaziyo bi bak istersen
Canımcım bn bu yıl 4 ay kadar neocell diye nir marka kullandım toz halindeBaktımda çoğu reklam gibi geldi bana. Ucuz bişey de değil ama kullanmam lazım, sadece kilo vermekle de olmaz dimi yüzümde fresh olsun, dört koldan girdik bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?