Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1kilo net eksi ama bana perşembe günü birsey oluyo sonra o istedigim rakam yarıda kaliyo bakicaz yarin artik

Hadi hayırlısı bende pek eksi olmayacak geçen cuma dedim , vücudumu tanıyorum aybaşında başladım diyete 4 kilo verdim, hem duraklamaya girdi hem regl girdi yarından pek ümidim yok ama motivasyonumu ve diyetimi bozmuyorum,önümüzdeki hafta güzel rakam gelir
Kim ne derse desin, yaş geçtikçe kilo da daha zor gidiyor

Abla demicem sana kendini yasli hissetmemen adina
Bende 37yasindayim sana yakiniz artikama senin azmin yok bizde

Burda kolajen ile ilgili basliklar vardir bakmak lazim onun disinda hic kullanan tanımıyorum abla
Baktımda çoğu reklam gibi geldi bana. Ucuz bişey de değil ama kullanmam lazım, sadece kilo vermekle de olmaz dimi yüzümde fresh olsun, dört koldan girdik bu işe

Buna katılıyorum bende yaş geçtikçe zor veriliyo kolajen ne için cilt gençliği içinmi

Abla demicem sana kendini yasli hissetmemen adina
Bende 37yasindayim sana yakiniz artikama senin azmin yok bizde

Gayet abla dersin canım 10 yaş var aramızda nerdeyse yaş sadece rakam çok takılmıyorum gerçekten, hayattan ne kadar aldığın ve ne verdiğin önemli ,
Enerjim iyidir annemde öyle benim 70 yaşında gerçekten hiç yaşını göstermez

Yani diyceğim o ki kötü hissetmem

Ayyy maşallah size takdir ettim vallahaaa

Maşallah

ADINIZ: Aynur
YAŞINIZ: 45
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:107
HEDEF KİLONUZ:87
MEDENİ DURUMUNUZ:Evliyim

MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: yok

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bıraktıktan sonra aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım için vermek istiyorum.

Baktımda çoğu reklam gibi geldi bana. Ucuz bişey de değil ama kullanmam lazım, sadece kilo vermekle de olmaz dimi yüzümde fresh olsun, dört koldan girdik bu işe
Canımcım bn bu yıl 4 ay kadar neocell diye nir marka kullandım toz halinde
İçinde c vitamini var çünkü kolajenin c ile aktive olması gerekiyor
Tadı başta kötü her türlü içeceğe katıp içebilirsin aç karnına, bn su ile tületebildim ama arkadaşım portakal suyu ile içti
Kullandıktan 30 dk sonra ancak protein tüketiyorsun
Kuru ve hassas cilde sahibim ben ilk kez bu kış nemli hissettim cildimi, birde alnıma ve göz çevreme botox yaptırıyorum süresi 6 aydır vr şu an 8 ay geçti iyi görünüyorum bunda da etkili olduğunu gördüm
Birçok marka birçok çeşit var araştırın size uygun bulacaksınızdır
Bildiğim bir şey de 50 yaşına kdr yılda 2 3er aylık periyot ile 50 yaş üstü yılda 3
Ha niye ilgilisin derseniz örttttmennn olmayaydım güzellik uzmanı olurdum o kadar seviyorum böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…