- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
O zaman 60 olAblacım 38 beden 60 kilo olunca bna oluyor ve ben çok kötü oluyorum o zaman yüz hatlarımda kötü duruyor MAŞALLAH sana ablacım azimlisin
ilgilenme diler benlepazara gidicem bugün kendime bol sebze alayım bari
Baalangic 69.4 izine çıkarken 64.7 idi sanırımEki Görüntüle 2641277
Buneyaaaa sabahin köründe başlamışlar yavaşyaaa azcik uyuyalim diyoz bukadar birikim olurmu
Günaydın canim ❤Günaydın hanımlar bende ilk kilo bildirimimi yapayım 77.2 kiloyumZipzip-
Takimin böyle hareketli olmasini ozlemisim kac zamandir cuma havasi yoktu guzel bir cumaBuneyaaaa sabahin köründe başlamışlar yavaşyaaa azcik uyuyalim diyoz bukadar birikim olurmu
elmacik yanakliyim benO zaman 60 olyanaklatına dolgu yaptırırsın
Sende mi artisin yoksa
Hayal meyal beyaz bir dizi geliyor aklıma ama...hatırlat noluuuurHatırlarmısın o diziyi
Bu muhteşem bir haber. Annemlere gitmek istiyorum artık, özel araçla gidiyoruz sorun olmaz öyleyse.18 yas alti ailesi ile gidebilecekmis
Izin cikmis
Günaydın canim hayırlı cumalar ❤❤günaydın kizlar hayirli cumalarazcik sakin konusunda yetiseyim
Toparlamıştır benceDaha tartılmadım dün artıydım bakalım süt detoksu ne kadar toparladı
Hoca bunu yaparsa cemaat ne yapmazzzzz artı ne gızzzzzDaha tartılmadım dün artıydım bakalım süt detoksu ne kadar toparladı
Listedeydi bir zamanlar belki ayni zaman listede olabilirsiniz
Bol eksilerin olsun cnm hedefin kaçGünaydın hanımlar bende ilk kilo bildirimimi yapayım 77.2 kiloyumZipzip-
İkinizide yeni görüyorum hoş geldiniz kimlerdensiniz
Senin temizlik puanini hesaplarken ×4 den hesaplamak lazım
Bacılar siz ne ara gruba dahil oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?