Bende senin gibiyim cnm ama onları spora dahil hiç etmedim çünkü dr konuşmuştum temizlik yapmanın kilo vermez demiştiİki saat durmadan temizlik kaç spora bedelbence eklenir. Deli gibi temizlik yapan biri olarak yazıyorum tabi bunu
Bende aynıyım cnm +800 le geldim bu hafta dikkat edelim bayaDün tartıda epey artı gördüm malasefbayramdı oruç sonrasıydı derken toparlanamadım. İnşaAllah bu hafta hızla gelen artıları hızla göndericem.
Valla senin yaptiklarini hayretle okuyorum ve diyorum ki elif cok tembelsinSayfam da okuyorsun dimi kaptanım yaptıklarımı
Bu saate kadar üç perde astım düşün
Hiç katılmıyorum ben buna, ben nasıl verdim peki hem yiyip hem temizlik yaptığım için. Her doktor farklı konuşuyor. Benim kriterim kendi bedenimBende senin gibiyim cnm ama onları spora dahil hiç etmedim çünkü dr konuşmuştum temizlik yapmanın kilo vermez demişti
Estağfurullah canım, kendi evinde iş başa düşünce yaparsınValla senin yaptiklarini hayretle okuyorum ve diyorum ki elif cok tembelsin
Nego taşıncam diye hiçbir iş yapasım yok buna bir çaren var mıAdım sayarıma pil taktım çıkardım meydana
Yetişiyorum sana ona göreDün tartıda epey artı gördüm malasefbayramdı oruç sonrasıydı derken toparlanamadım. İnşaAllah bu hafta hızla gelen artıları hızla göndericem.
Akşama bunu spiaris edicem 40 beden malum ben 65 de olsam 40 beden giyiyorum kemik yapım iriÇok güzel al tabi boylu poslusun çok yakışır sana
Haftaya guzel olur insallah canim ama artik menulerini bekliyorumDün tartıda epey artı gördüm malasefbayramdı oruç sonrasıydı derken toparlanamadım. İnşaAllah bu hafta hızla gelen artıları hızla göndericem.
Bilmiyorim yapar miyim rahata cok alıştımEstağfurullah canım, kendi evinde iş başa düşünce yaparsın
Benim sayfaya gel yeterNego taşıncam diye hiçbir iş yapasım yok buna bir çaren var mı
Kocanla yaparsınızBilmiyorim yapar miyim rahata cok alıştım
Bugünden itibaren fotoğraflı menü paylaşıcam. Paylaşmadan olmuyor zaten yapamıyorum. 2 gündür akşama kadar az yiyorum akşam kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum.Haftaya guzel olur insallah canim ama artik menulerini bekliyorum
Ramazan ,bayram bitti
Benim sayfaya gel yeter
Taşınmak en sevdiğim, ne temizlik yapılır heee
Yetişmişsindir belki deYetişiyorum sana ona göre
Keşke alt kat komşusu olaydım beni evlatlık al dedim onuda almadı kizida yok yine almadı evli olmasam yine.caresi yok ogullari benden küçük yine olmazdıÇok sevindim darısı beşli rakamlara inşallah.Bluecum Ali Kütük' te mi okuyor kizin. Cumhuriyet' te mi...Ne meraklı hatun bu Elhan abla nerden geldim 6. takıma diyeceksin ama...
Zararsizim benceçok da huysuz bir abla sayılmam sor bakim bizim kızlara Elhan abla için ne derler...
Annemi dr götürmüştüm annem malum aileden gelme var bizdr kilolu bir kadın annemin bi hastalığı var sanmıştım çünkü öyle yemek ekmek yiyen biri değil di .annem birde bağ bahçe ev işi çok vardı oturduğu pek olmazdı söyledim dr annem o kadar ayakta yemezde öyle ekmek hamur işi spor olmadan diğer işlerle kilo veremez dedi e annem 52 yasında nasil spor yapsın ömrü billah spor yapmamış kadınHiç katılmıyorum ben buna, ben nasıl verdim peki hem yiyip hem temizlik yaptığım için. Her doktor farklı konuşuyor. Benim kriterim kendi bedenim
Günaydın kızlarHepinize bol eksiler
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 78.5
Bu cuma: 77.7
Fark: 0.8
%1,02
Zipzip-
Kahvaltı edeceğiz tartıldım
Geçen hafta 75.5
Bugün 75.1
-400
Zipzip- kaptancım buyrun kilom
Eki Görüntüle 2641269
Geçen hafta 62,900
Bu hafta. 61,500
Fark 1,400
%1,22
Geçen hafta
70.2
Bu hafta
71
+800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?