Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende senin gibiyim cnm ama onları spora dahil hiç etmedim çünkü dr konuşmuştum temizlik yapmanın kilo vermez demişti
Hiç katılmıyorum ben buna, ben nasıl verdim peki hem yiyip hem temizlik yaptığım için. Her doktor farklı konuşuyor. Benim kriterim kendi bedenim

Keşke alt kat komşusu olaydım beni evlatlık al dedim onuda almadı kizida yok yine almadı evli olmasam yine.caresi yok ogullari benden küçük yine olmazdı

Hiç katılmıyorum ben buna, ben nasıl verdim peki hem yiyip hem temizlik yaptığım için. Her doktor farklı konuşuyor. Benim kriterim kendi bedenim
Annemi dr götürmüştüm annem malum aileden gelme var bizdr kilolu bir kadın annemin bi hastalığı var sanmıştım çünkü öyle yemek ekmek yiyen biri değil di .annem birde bağ bahçe ev işi çok vardı oturduğu pek olmazdı söyledim dr annem o kadar ayakta yemezde öyle ekmek hamur işi spor olmadan diğer işlerle kilo veremez dedi e annem 52 yasında nasil spor yapsın ömrü billah spor yapmamış kadın

Günaydın kızlar Hepinize bol eksiler
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 78.5
Bu cuma: 77.7
Fark: 0.8
%1,02

Zipzip-

Çok iyi canım tebrikler

Kahvaltı edeceğiz tartıldım
Geçen hafta 75.5
Bugün 75.1
-400

Güzel canım tebrikler

Zipzip- kaptancım buyrun kilom

Eki Görüntüle 2641269

Geçen hafta 62,900
Bu hafta. 61,500
Fark 1,400
%1,22

Harikasın abla Tam bir azim örneği

Geçen hafta
70.2
Bu hafta
71

+800

Önümüzdeki cumaya takımı ikimiz sırtlayacaz ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…