Çok şükür gardaşımSagolasin gardasim benim❤❤cok Sukur atlattik onemsiz bi sey cikti
Yolunuz açık olsun sağ salim dönün ins AllahKizlar yola cikiyoriz evden yazariim
Bizim koy ile ev arasi 1 saatlik mesafe canimSen şimdi kendi evine mi geçtin? Köye gitmiştiniz ve şehirlere seyahat yasaklanınca orda kaldınız mı?
Bu arada tartın sayılmaz.. hem yeni yoldan geldin yol ödemi hemde aç karnına olması lazım.. demekki daha da azsın yarın sabah tartılırsın..
Son olarak köy hayatı düzenli hayat erken kalkıp erken yatmak demek iyi geldi..
Gezmeyi sever kadinlari erkekleri evden çıkmazBenim kızım da 11 temmuz. Şuana eve alamıyoruz da sonradan evcimen olur inşallah
Sagol canim evimdeyim simdiYolunuz açık olsun sağ salim dönün ins Allah
Liste hazır mı kaptanım?Sagol canim evimdeyim simdi
Ben evde bıraktım çocukları mutfa temizlemeye geldim usta boyayı bitirdi dolap ustlerini sildim.adettendir gazete serdimBugün hepimiz çocukların askerleriyiz
Bende seni tebrik ederim ortim hiçte fena değilsinHarikasın ortim tebrik ederim
Bende burda duydum salça ekmekSalca hic yemeyiz oyle aliskanligimiz yok canim
Onu da atlatır anneler dünyanın en güçlü insanlarıAmin çok sağolun iyi gidiyordu herşey şimdi lenfe atlamış dediler
Bu arada güncel kilomu paylaşayim.
Biraz sıkıntılı ama gerçeklerden nereye kadar kacabilirim ki
60.9 güncel kilom
Geçen cuma
60.8
+100 gr.
Regl bekliyorum ona bağlıyorum bakacaz artık....
Aşağıdaki sessiz ziyaretçiler ben listede değilim haberiniz olsun.
Hayır canım türkiyedeFindikfaresi123 Canım annendemi Almanya da? Doktorların dediği ne ?
Hayır canım türkiyede
Ben ablama bakıyorum arada neler yapmış diye takipteyimdoğumdan sonra tekrar buraya gelirim kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?