Filizcim çok şanslısın imrendim inan ki...Hep takip et zaten sakın beni rahat birakmabir rahat yiyemiyom hemen yakalıyorlar zatiii
Kiz insan ekmek kizartmazmi ustune tereyağ salça ohhh mis nerde aklinYok canim oyle asiri cok yemedim ama emin olamiyorum
Kizartmadik ekmek ya hic aklima gelmedi bile
Salca hic yemeyiz oyle aliskanligimiz yok canimKiz insan ekmek kizartmazmi ustune tereyağ salça ohhh mis nerde aklin
cokkkk teşekkür ederim ablacim sus annem duymasin bir burasi kalmisti parmak atmadikFilizcim çok şanslısın imrendim inan ki...kendin çok gençsin kardeşin öyle üstüne bir de genç kız sahibisin. Senden zengini yok. Maşallah diyorum yakında annen de gelir 50 yaşında bana arkadaş olursa hiç şaşırmam.
Tebrik ederim güzel eksi
Çok teşekkür ederimCanım hoş geldin. Her zaman bekleriz.Sağlıkla doğum yapmani dilerim.
Aaaa bizde çookk yenir sıcacık kavururum onu ustune baharatSalca hic yemeyiz oyle aliskanligimiz yok canim
Misafirmi var gene orucluyum cay kahve aksama lütfenBu arada güncel kilomu paylaşayim.
Biraz sıkıntılı ama gerçeklerden nereye kadar kacabilirim ki
60.9 güncel kilom
Geçen cuma
60.8
+100 gr.
Regl bekliyorum ona bağlıyorum bakacaz artık....
Aşağıdaki sessiz ziyaretçiler ben listede değilim haberiniz olsun.
Aman abla ağzından yel alsınFilizcim çok şanslısın imrendim inan ki...kendin çok gençsin kardeşin öyle üstüne bir de genç kız sahibisin. Senden zengini yok. Maşallah diyorum yakında annen de gelir 50 yaşında bana arkadaş olursa hiç şaşırmam.
Ne güzel kariştirirdik bir gelseydi....evrene mesaj göndereyim en iyisi...gelsin de huysuzluklarinizi pazara döksün...Aman abla ağzından yel alsınburayı da karıstırır dursun durduğu yerde
He gelsin gelsin bdv takılsın ilk mesajda güme gitsinNe güzel kariştirirdik bir gelseydi....evrene mesaj göndereyim en iyisi...gelsin de huysuzluklarinizi pazara döksün...
Bir hafta önce geleceğim dedi hep erteliyor pek nazlı....sorma bu kuzum hiç memnun edemiyorum sırf karın ağrısı...Misafirmi var gene orucluyum cay kahve aksama lütfen
En huysuzu da benim galibaNe güzel kariştirirdik bir gelseydi....evrene mesaj göndereyim en iyisi...gelsin de huysuzluklarinizi pazara döksün...
Akibetimiz sonra fena olurAman abla ağzından yel alsınburayı da karıstırır dursun durduğu yerde
Tüyolar veririm ben ona...acemilik yaşatmam.He gelsin gelsin bdv takılsın ilk mesajda güme gitsin
İyi böyle evrene böyle mesajlar gönderme sen boşverTüyolar veririm ben ona...acemilik yaşatmam.
5gunüm ama bugun zorladı susuzlukla basim beladaBir hafta önce geleceğim dedi hep erteliyor pek nazlı....sorma bu kuzum hiç memnun edemiyorum sırf karın ağrısı...
Sevmim onu laf aramızda....
Allah kabul etsin. Maşallah iyi gidiyorsun. Basım agrimasa ben de niyetlenirdim.
Belalı kardeşler ve anneleri nam salardik buralarda...ne fenasiniz gelsin işte...şenlik olur...Akibetimiz sonra fena olur
Yokkk abla facebook kullaniyo yeter ona instegramda bazi seyler paylasiyoz görmüyorum ben orasini diyo anlamam ben ondan diyoo ama açsak orasida fena olur dursun durduğu yerdeBelalı kardeşler ve anneleri nam salardik buralarda...ne fenasiniz gelsin işte...şenlik olur...
Menopoz muhabbeti ederdim onunla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?