sevmek istiyor sadece. :)Yap demesi kolay siparişle geliyor sanki benimde başımın etini yiyorlar ama bakmaya gelince ortalıkta kimse yok boşver kendini hazır hissettigin zaman nasibi varsa gelir
Allah kabul etsin sen bitirmeye niyetliysen biter inşaAllah.. Risale hmm cevşen diyorsun demi onun çocuklara etkili olduğunu Hatice Kübra Tongar yazmıştı bir ara kızını cevşen dinleterek uyutuyordu.. Ama Risale i Nur külliyat diyorsan dili biraz ağır youtubeda falan izleyerek anlayabilirsinacaba nerde yanlış yaptımı bilmiyorum sakin ol dediğimde ağlamayı susuyor.
risale Nur kitabi alacagim iki tane vardi kuran okuyorum şu an nisa süresindeyim sabahlari namazdan sonra okuyorum:)
hem arapçasi hemde türkçesi Ramazanda 15 sinde başladim bitiremedim
amin canim bitirmeye niyetliyim inşallah bitirecegim.Allah kabul etsin sen bitirmeye niyetliysen biter inşaAllah.. Risale hmm cevşen diyorsun demi onun çocuklara etkili olduğunu Hatice Kübra Tongar yazmıştı bir ara kızını cevşen dinleterek uyutuyordu.. Ama Risale i Nur külliyat diyorsan dili biraz ağır youtubeda falan izleyerek anlayabilirsin
Elektrik meselesidir o birde mesela sana kötü davranmasından korktuğun kişi kötü davranır psikolıjide bir adı varda unuttumankayı ben çok sevdim o beni sevmedi :) ne bilim içten samimi biri . benim neyim eksikbilmiyorum kimi seversem beni sevmiyor:)
Hayırlısı olsun kız erkek ayrımı yok benim eşimde kizimda çok istiyor nasip diyelim ikimiz.icinde hayırlısı olsunsevmek istiyor sadece. :)
erkek torun istiyor eşimde erkek istiyor soyu bitecek diye başka erkek kardeşi yok eşimin .amcasi da yok.
bi tane yap dedi kızım daha 3,5 yaşında 5 yaş olsun diyor isim de belli mustafa enes olacakmişşşş:)
ben bakalım dedim
Bende düşündüm akşam kesin çorbayla kapatırım öğlen çorbanın yanına bişey yerimsportie ben bugün elma yerine 2yumurta,2dilim peynir yedim cunku karnim cokk acikti bundan sonra yemicem elma corba
Mehmet Yıldız kitaplarıda çok güzel.. Başlarım senin aşkına diye bir kitabı var mutlaka okunmalı benceamin canim bitirmeye niyetliyim inşallah bitirecegim.
sözler köşkü ve hayalhanem takipteyim :)
çok güzelanlatiyor
hele ki OKB bagimlisi bir gencin OKB den nasıl kurtulduğu anlatimi çok etkiledi.
Bak ben evvab sevmeye başladım meselaElektrik meselesidir o birde mesela sana kötü davranmasından korktuğun kişi kötü davranır psikolıjide bir adı varda unuttumsevmek güzel ya ama bir söz var gönül yol geçen hanı değildir diye hah başka bir meselede buu.. zaten herkesi sevmek yanlış
niye olmasin okumanin yaşı yok.Bi ara cok dusundum burdayken yeniden uniye gideyim diyede cesaret edemedim
Senin ne dediğin belli değil kardeşşş bir seviyon bi sevmiyosunBak ben evvab sevmeye başladım mesela
o kitabi duymuşum valla ilk risale nur kitabi alayim diyorum sıkar mi düşünüyorum :/Mehmet Yıldız kitaplarıda çok güzel.. Başlarım senin aşkına diye bir kitabı var mutlaka okunmalı bence
Benim eşim sırf tecil için uniye başladı bu sene 4. Yılı bitiyor yüksek lisansa basliycak 34 yaşına girdi dün akşamniye olmasin okumanin yaşı yok.
benim görümcem 24 yaşında ünv kazandi :)
şu an 26 yaşında 2, sınıfta:)
okurken evlen dediler ailesi felan. o bitince evlenicem dedi. hayırlısı.
65 yaşında kadin ortaokulu bitirdi şiir kitabini yazdi..
eee yaşi yoktur:) bende ikinci ünv okusam dedim eşim razi degil.
Mimarlık okumak istiyorum:)
Yok kız seviyom.seviyom.Senin ne dediğin belli değil kardeşşş bir seviyon bi sevmiyosun
sanirim benden elekriki alamadi gaz lambam vardi yahu... veriridimElektrik meselesidir o birde mesela sana kötü davranmasından korktuğun kişi kötü davranır psikolıjide bir adı varda unuttumsevmek güzel ya ama bir söz var gönül yol geçen hanı değildir diye hah başka bir meselede buu.. zaten herkesi sevmek yanlış
Kız aç yattim sankiii bugunde peynir yumurta yedim sadece gene elma corba yicem merak etmeBende düşündüm akşam kesin çorbayla kapatırım öğlen çorbanın yanına bişey yerim
Sabah yumurta okey araya bi elma
Yine güzel sonuç alırız 1 veya 2 gün diyodu biz 1,5 gün yapmış oluruz
sende oku kız :)Benim eşim sırf tecil için uniye başladı bu sene 4. Yılı bitiyor yüksek lisansa basliycak 34 yaşına girdi dün akşamgeçen sene Ocak ayinda bedelli 21 gün askerlik yaptı geldi ama o sayede üni mezunu oldu yemedim yedirdim okumadım okuttum
Dogru diyorsun tabiki okumanin yasi yokniye olmasin okumanin yaşı yok.
benim görümcem 24 yaşında ünv kazandi :)
şu an 26 yaşında 2, sınıfta:)
okurken evlen dediler ailesi felan. o bitince evlenicem dedi. hayırlısı.
65 yaşında kadin ortaokulu bitirdi şiir kitabini yazdi..
eee yaşi yoktur:) bende ikinci ünv okusam dedim eşim razi degil.
Mimarlık okumak istiyorum:)
evli degilsin evdesin kendin için geliştirmeye çalış bence daha iyi faydasi olur diye düşünüyorum:)Dogru diyorsun tabiki okumanin yasi yok
Belki ilerleyen zamanda yeniden düşünürüm bu ara yine cok karisik kafam ne yapsam ne etsem diye :)
Diplomam kayıp.okuldada bulamadılar müdürden fırça yedimsende oku kız :)
eşim evlendiğimde ortaokul mezunuydu şimdi lise mezunu. dişardan bitirdi ünv okuyacak da cani istemiyor istese yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?