Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yap demesi kolay siparişle geliyor sanki benimde başımın etini yiyorlar ama bakmaya gelince ortalıkta kimse yok boşver kendini hazır hissettigin zaman nasibi varsa gelir
sevmek istiyor sadece. :)
erkek torun istiyor eşimde erkek istiyor soyu bitecek diye başka erkek kardeşi yok eşimin .amcasi da yok.
bi tane yap dedi kızım daha 3,5 yaşında 5 yaş olsun diyor isim de belli mustafa enes olacakmişşşş:)
ben bakalım dedim

Allah kabul etsin sen bitirmeye niyetliysen biter inşaAllah.. Risale hmm cevşen diyorsun demi onun çocuklara etkili olduğunu Hatice Kübra Tongar yazmıştı bir ara kızını cevşen dinleterek uyutuyordu.. Ama Risale i Nur külliyat diyorsan dili biraz ağır youtubeda falan izleyerek anlayabilirsin

amin canim bitirmeye niyetliyim inşallah bitirecegim.
sözler köşkü ve hayalhanem takipteyim :)
çok güzelanlatiyor
hele ki OKB bagimlisi bir gencin OKB den nasıl kurtulduğu anlatimi çok etkiledi.

ankayı ben çok sevdim o beni sevmedi :) ne bilim içten samimi biri . benim neyim eksik bilmiyorum kimi seversem beni sevmiyor:)
Elektrik meselesidir o birde mesela sana kötü davranmasından korktuğun kişi kötü davranır psikolıjide bir adı varda unuttum sevmek güzel ya ama bir söz var gönül yol geçen hanı değildir diye hah başka bir meselede buu.. zaten herkesi sevmek yanlış

Hayırlısı olsun kız erkek ayrımı yok benim eşimde kizimda çok istiyor nasip diyelim ikimiz.icinde hayırlısı olsun

sportie ben bugün elma yerine 2yumurta,2dilim peynir yedim cunku karnim cokk acikti bundan sonra yemicem elma corba
Bende düşündüm akşam kesin çorbayla kapatırım öğlen çorbanın yanına bişey yerim
Sabah yumurta okey araya bi elma
Yine güzel sonuç alırız 1 veya 2 gün diyodu biz 1,5 gün yapmış oluruz

amin canim bitirmeye niyetliyim inşallah bitirecegim.
sözler köşkü ve hayalhanem takipteyim :)
çok güzelanlatiyor
hele ki OKB bagimlisi bir gencin OKB den nasıl kurtulduğu anlatimi çok etkiledi.
Mehmet Yıldız kitaplarıda çok güzel.. Başlarım senin aşkına diye bir kitabı var mutlaka okunmalı bence

Bak ben evvab sevmeye başladım mesela

Bi ara cok dusundum burdayken yeniden uniye gideyim diyede cesaret edemedim
niye olmasin okumanin yaşı yok.
benim görümcem 24 yaşında ünv kazandi :)
şu an 26 yaşında 2, sınıfta:)
okurken evlen dediler ailesi felan. o bitince evlenicem dedi. hayırlısı.
65 yaşında kadin ortaokulu bitirdi şiir kitabini yazdi..
eee yaşi yoktur:) bende ikinci ünv okusam dedim eşim razi degil.
Mimarlık okumak istiyorum:)

Benim eşim sırf tecil için uniye başladı bu sene 4. Yılı bitiyor yüksek lisansa basliycak 34 yaşına girdi dün akşam geçen sene Ocak ayinda bedelli 21 gün askerlik yaptı geldi ama o sayede üni mezunu oldu yemedim yedirdim okumadım okuttum

sanirim benden elekriki alamadi gaz lambam vardi yahu... veriridim

Bende düşündüm akşam kesin çorbayla kapatırım öğlen çorbanın yanına bişey yerim
Sabah yumurta okey araya bi elma
Yine güzel sonuç alırız 1 veya 2 gün diyodu biz 1,5 gün yapmış oluruz
Kız aç yattim sankiii bugunde peynir yumurta yedim sadece gene elma corba yicem merak etme

sende oku kız :)
eşim evlendiğimde ortaokul mezunuydu şimdi lise mezunu. dişardan bitirdi ünv okuyacak da cani istemiyor istese yapar

Dogru diyorsun tabiki okumanin yasi yok
Belki ilerleyen zamanda yeniden düşünürüm bu ara yine cok karisik kafam ne yapsam ne etsem diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…