- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kız napim değişik anam benim gitcekmis bidurunHayırlı.evlat kibarca anneyi kovmak böyle bişey
Ben dun dedim yaa beni ekle diye evvab aTakımları boşver instegrami niye demiyorsun nasıl buldu hala inanamiyorum
ama anka hiç sevmedi beni :) niye bilmiyorum bide Nego da sevmedi msjlarima cevap vermiyor.
Aranızda biseymi yaşandı yoksaama anka hiç sevmedi beni :) niye bilmiyorum bide Nego da sevmedi msjlarima cevap vermiyor.
hiç bişey demedim ki ne yaptım ben kendime sorguladim.Aranızda biseymi yaşandı yoksa
1ay gecirdim ankayla bir sorunum olmadi zaten kimseyle olmazda arada bir senem duser benimde bazilari sinir olur gene ben kirdiysam özür dilemesini bilirim,negoyuda severimhiç bişey demedim ki ne yaptım ben kendime sorguladim.
Burasi cok kalabalik canim gozden kacar ,yazmak istemeyebilir ama su kadarini soyleyebilirim bu konulari cok dusunup kendini üzme ❤hiç bişey demedim ki ne yaptım ben kendime sorguladim.
negonun bana cevap yazmadi dün mesela size yazdi farkındayken
kendime sorguladim ne yaptım kadina dedim..
ankayı ben çok sevdim o beni sevmedi :) ne bilim içten samimi biri . benim neyim eksik1ay gecirdim ankayla bir sorunum olmadi zaten kimseyle olmazda arada bir senem duser benimde bazilari sinir olur gene ben kirdiysam özür dilemesini bilirim,negoyuda severimama Gulumse24 nin yüzünden kaçan cokkk oldu
İnşaAllahBu menüler seni kolayca zıplatacak düşük kilolara inşallah canım
yok kalabalık degil 10 kişi yaziyor en azBurasi cok kalabalik canim gozden kacar ,yazmak istemeyebilir ama su kadarini soyleyebilirim bu konulari cok dusunup kendini üzme ❤
Eski halini biliyorsun 3 kisi yazardiyok kalabalık degil 10 kişi yaziyor en az
hiç bişey demedim ki ne yaptım ben kendime sorguladim.
negonun bana cevap yazmadi dün mesela size yazdi farkındayken
kendime sorguladim ne yaptım kadina dedim..
40 yıllık psikolog şu tavsiyeyi vermezBurasi cok kalabalik canim gozden kacar ,yazmak istemeyebilir ama su kadarini soyleyebilirim bu konulari cok dusunup kendini üzme ❤
oda iyi bişeydi :) kaçıyolar işleri güçleri var çocuklari var ee normal:)Eski halini biliyorsun 3 kisi yazardi
günaydin evvabım:)migimm hayırlı sabahlar fıstık gibisin bugün
Alıntıyla alakasız olmuş ama
Normal tabiki de bende bir isle ugrasmayinca evdeyim surekli :))oda iyi bişeydi :) kaçıyolar işleri güçleri var çocuklari var ee normal:)
ben işteyim :) KK ye takılıyorum iş gelirse 3 sn yapıp kaldiriyorum
❤❤40 yıllık psikolog şu tavsiyeyi vermez
Yok yok sabah ödemidir ogünaydin evvabım:)
ee fistik gibiyim de findik gibi oldum bugün
diyet piskolojisi ol:) en iyisiNormal tabiki de bende bir isle ugrasmayinca evdeyim surekli :))
Gerci bu ara yemek bulasik derken cok vaktim gidiyor :)))
❤❤
Psikolog mu olsam acaba
Bi ara cok dusundum burdayken yeniden uniye gideyim diyede cesaret edemedimdiyet piskolojisi ol:) en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?