Senin eski nickin falan varmı migim nasıl guru oldun ne yemekler pişirdinoda iyi bişeydi :) kaçıyolar işleri güçleri var çocuklari var ee normal:)
ben işteyim :) KK ye takılıyorum iş gelirse 3 sn yapıp kaldiriyorum
15 bin olmadi 10 bin oldu yağmur yağdı..Yok yok sabah ödemidir odöveriz biz o şişlikleri öğlen yürüyüşte
Gunaydin canim ❤Günaydınnn
Gunaydin canim ❤Günaydın hanımlar
orkide karamel nickim buraya ilk geldigimde matmazel nora... 4 kere degiştirdim..:)Senin eski nickin falan varmı migim nasıl guru oldun ne yemekler pişirdin
Körle yatan şaşı kalkar
Ona ne şüpheben ajanim ajann
Ama.tahmin etmek zor bulmak kolay kafama takılan oBen dun dedim yaa beni ekle diye evvab a
Beni ekleyince arkadaslar herkesi bulmak kolay olmustur
Ankayla ben çok güzel anlaşiyoruzama anka hiç sevmedi beni :) niye bilmiyorum bide Nego da sevmedi msjlarima cevap vermiyor.
Canım kaç yaşında kızın? Eşler en çok çocuk konularında anlaşmazlığa düşüyor anlıyorum seni..15 bin olmadi 10 bin oldu yağmur yağdı..
akşam yemek yaparken bile zorlandim kız hırçınlaştı...
söz dinlemiyor.
tam tersini yapıyor babaanneyi halayı çok üzmüş..
halası dedi ki bunu psikolojisi bozulmuş psikolojiye götür dedi
hiç öle yapmadi bu dedi çok değişti dedi
ben 3 aydir evdeydim kızı hiç sıkmadim ondan mi oldu bilmiyorum öğleden sonra babaaneye birakiyordum.
ağlıyor herşeyi hiç istedigi olmadığı dediklerimizin tam tersi yapıyor ne olacak ya
nasıl düzeltebilirim psikolojisini bilmiyorum ona üzüldüm
beni suçluyor eşim çocuğu ağlatiyorsun felan diye bende çok biliyorsun sen bak ilgilen akşamlari dedim..
ne yapayım nerde yanlış yapıyorum kendimi sorguya çektim iyi anne miyim bilmiyorum.
anka yoktu geri döndü minimalde takılıyorAnkayla ben çok güzel anlaşiyoruz
Kaçacaklari varmış beni bahene ettiler1ay gecirdim ankayla bir sorunum olmadi zaten kimseyle olmazda arada bir senem duser benimde bazilari sinir olur gene ben kirdiysam özür dilemesini bilirim,negoyuda severimama Gulumse24 nin yüzünden kaçan cokkk oldu
Vayyy bende katıldım bi 5 6 sefer benimde tutmadı amaann tutmasın ben kilo veriyimdeorkide karamel nickim buraya ilk geldigimde matmazel nora... 4 kere degiştirdim..:)
iki kere yemek yarişmasina katıldım:)
tutmadi
Yap demesi kolay siparişle geliyor sanki benimde başımın etini yiyorlar ama bakmaya gelince ortalıkta kimse yok boşver kendini hazır hissettigin zaman nasibi varsa gelirikinci yap diyor bu çok çektiriyor herkesi yırtmış ağlamiş ortalığı
benim istediğim olacak!!!b modunda...
ne yapacagiz bilmiyorum.
ikinci çocuk konusunda hiç düşünmüyorum aklım almıyor.
babaannesi sen bakacaksan yap dedi kızımda kardeş sevgisi elbet var.
düşünüyorum ben çözülür felan oysa ben çalışıyorum işimi birakmam mümkün degil.
ne olacak bilmiyorum.. kreşe başlatmayi düşündüm. babasi korona yüzünden izin yok.
çok üzülüyorum buna çok kafama takıyorum. gergin oluyorum.
acaba nerde yanlış yaptımı bilmiyorum sakin ol dediğimde ağlamayı susuyor.Canım kaç yaşında kızın? Eşler en çok çocuk konularında anlaşmazlığa düşüyor anlıyorum seni..
Ama geçecektir Allah'ın izniyle inşaAllah.. Şöyle düşünüyorum ben artık, hayatımdaki hiç bir şey kalıcı değil bende değilim. Çocuklar büyür, olaylar biter, insanlar gider, mevsimler değişir.. Sorunun üstüne gitmeden çözmek gerek büyütmeden tartışmadan.. sinirli anda ben eüzü besmele çekerim içimden hep manen rahatlatıyor
Yorum yokanka yoktu geri döndü minimalde takılıyor
Bana göre çok enerjili samimi birisin sonradan didismeye başlarsak orasını bilememem ayağımı gerimi çeksem acepankayı ben çok sevdim o beni sevmedi :) ne bilim içten samimi biri . benim neyim eksikbilmiyorum kimi seversem beni sevmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?