• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız nereye kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda gitsem ben giderdim bazen görmemek duymamak gerekiyor göz ardı edersiniz olur biter burası diyet grubu her türde insan geliyor anlasirsin anlasamazsin o iki tarafa kalmış muhattap olmazsin bak onlar gitti ben kaldım :KK48:
Bak sen gözardı edermişmişte mişmiş benidemi ettin debakem:KK67:

Kız nereye kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda gitsem ben giderdim bazen görmemek duymamak gerekiyor göz ardı edersiniz olur biter burası diyet grubu her türde insan geliyor anlasirsin anlasamazsin o iki tarafa kalmış muhattap olmazsin bak onlar gitti ben kaldım :KK48:
zayıflayinca kadar gitmiyorum!!! burdayim.

Yok yook ben tombiş gülümse istemiyorum şurdan mezun olmadan seni 6 larda görmek istiyorum
Haftaya listedesin yap planını programını anlamam
Bugün yarın ye sonra bak önüne
O yeni güzel eve fit gülümse yakışır 😘
Abla bak bugün sıfırdan başladım bugün yarın ye deme ayarlarimla oynama aklımı bulandirma :KK70::KK70::KK70::KK70:

Napiyim ortim ev isi yemek ders derken bu saat ettim dinlenirken 5 dk ugruyum dedim :KK36:
Sen napiyosun nasilsin nasil gidiyo kilo durumları ♥🤗
iyi yapmissin canim uğramakla 😊 bende durum takılı kaldım yarina kismet 69.3de çakildim merakla ve heyecanla bekliyorum😂😂

Back
X