• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar işe gidip geldim akşam yemek yedik ortalığı topladım tam oturdum kızlar ne yazmış bakayım dedim 51 sayfa ..... 😳😳😳😳😳... Zipzip- Zipzip- kaptanım beni ilgilendiren bir şey olunca etiketliyor sağolsun. Ortim selensu82 selensu82 de etiketler beni menü ve kilo kontrolünde....geçmişi okuyamıcam kızlar mideme ağrı girdi açlıktan mıdır nedir?

Kızlar işe gidip geldim akşam yemek yedik ortalığı topladım tam oturdum kızlar ne yazmış bakayım dedim 51 sayfa ..... 😳😳😳😳😳... Zipzip- Zipzip- kaptanım beni ilgilendiren bir şey olunca etiketliyor sağolsun. Ortim selensu82 selensu82 de etiketler beni menü ve kilo kontrolünde....geçmişi okuyamıcam kızlar mideme ağrı girdi açlıktan mıdır nedir?
Gecmis olsun canim :(
Ne zaman yedin aksam yemeigni birseyler mi yesen

Yok bitanemm ya abartiyorlar. Ne ağrı ne sizi...o kadar hafifliyorsun ki...omuzlarım çökmüştü kurtuldum. Dikiş izleri de zamanla kaybolup gitti...Yazın o pişikler mahvederdi beni asıl zorluk bunlar. Çocuk düşünmüyorsan geciktirme. Bazı doktorlar süt kanallarina zarar vermeden yapıyorlar çocuk istiyorsan bile yaptırabilirsin.
Ben sadece toparlatmak istiyorum.. ama şu an maalesef yapamam.. hem korkuyorum hemde param yok ekstra olarak 😁

Menü 11 haziran

Sabah saat 12 :eek:nline ders vardı hocahanima bağlandık geç bitti
Haşlanmış yumurta 4 parca sucuk domates turp beyaz peynir 2 dilim wasa ekmek
Ara:yok gezdik hep
Aksam saat 5 :hamsi ızgara salata
Su :2 litre den çok
Spor:10000 adim squat bugün izin günüymüş karin brazil yatmadan önce
Zipzip- Zipzip- sportie sportie
Çok güzel fındıkçım, gezdiğin yerlerde harika 😍
Yarın tartı ne diycek bakalım ❤️

sportie sportie yaptım çorbayı çok çok az yağ ve tuz ekledim.
Bide ilk kaynarı gidince içine 1 er avuç taze nane ve dereotu ekledim.
Çok güzel oldu.
Daha önce kırmızı biber katmamıştım sarı olmuştu oda güzeld böyle kırmızıda güzel.
Şehriyesiz unsuz çorba gayet iyi.
Afiyet olsun ❤️ Yemek öncesi güzel çorba alternatifi kapya yakışıyor , tek başına bayıyo tabi. Tatlandırmak sana kalmış 😍

Back
X