• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar öğlen yemeğimide yedim.

3 adet ızgara köfte = 1 puan
4 adet etli lahana sarması = 8 puan

öğlen içinde oldu 9 puan 22 + 9 = 31 puan geriye kaldı 19 puancığım.

[B]kızlar ben kütoyu aradım şimdi:roflol::roflol::roflol:
bunlar dora aeben geziyorlarmış
dedim bensiz nasıl gezersiniz
şanslarına havada yağmurluymuş
resim çekin bakalım dedim inşallah çekebilirler inşallah bir gün bizde buluşabiliriz şu anda bende onlarla olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
[/B]

[B]kızlar ben kütoyu aradım şimdi:roflol::roflol::roflol:
bunlar dora aeben geziyorlarmış
dedim bensiz nasıl gezersiniz
şanslarına havada yağmurluymuş
resim çekin bakalım dedim inşallah çekebilirler inşallah bir gün bizde buluşabiliriz şu anda bende onlarla olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
[/B]

inşallah özgecim bizde birgün hepberaber buluşuruz. sen nerde oturuyordun özgeciğim.

8. TAKIM * *95.ETAP SONUÇLARI**
akrep33 ( 60,0 ) / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
asi_deniz ( 90,8 ) / 91,1 / -0,3 / -0,33% )
husel ( 73,0 ) / 72,0 / 1,0 / 1,37% )
lubabe ( 73,6 ) / 72,2 / 1,4 / 1,90% )
LıLLYUM ( 68,1 ) / 68,0 / 0,1 / 0,15% ) (2.kez mezun ediyoruz)
hozlemk ( 79,8 ) / 77,6 / 2,2 / 2,76% )
Tinkimi ( 78,0 ) / 77,0 / 1,0 / 1,28% )
azad ( 62,5 ) / 61,5 / 1,0 / 1,60% )
çitos ( 109,2 ) / 108,1 / 1,1 / 1,01% )
duru16 ( 80,5 ) / 80,5 / 0,0 / 0,00% )
selma12 ( 83,4 ) / 82,9 / 0,5 / 0,60% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 858,9 ) / 850,9 / 8,0 / 0,93% )

acil kontrol lütfen

husel canım liste tamam sorun yok rica etsem bizim listeyide paylaşıma koyabilirmisin ben denedim ama yapamadım.

husel canım liste tamam sorun yok rica etsem bizim listeyide paylaşıma koyabilirmisin ben denedim ama yapamadım.

ellerine sağlık hayatım,yarın haftaya kim yapacak onu belirleyeceğim,izin verirseniz tüm takım ve haftaya kadar o hazırlanacak hesaplamaları yapmak için..okiş mi?kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık hayatım,yarın haftaya kim yapacak onu belirleyeceğim,izin verirseniz tüm takım ve haftaya kadar o hazırlanacak hesaplamaları yapmak için..okiş mi?kaydirigubbakcemile3

tamam pınarım sen nasıl uygun görürsen.

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... ressimleri koyarım birazdannnn...

biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... ressimleri koyarım birazdannnn...

bende geldimmmdelikafadulden ocağa çayımı koydum.
neyseki kızım sorunuda halletmiş. artık içim daha rahatkaydirigubbakcemile5
çok güzel bir gündü.
kütom bebek gibi. aeben ince tığ gibiydi:asigim:
geçen görüşümle şimdiki arasında çok daha fazla fark vardı.:delphin:
kütomunda çok fazlalık kalmamış. bir 5 kilo daha verse süpperrrrrrrrrdelikafadulden
hahh orda söleyemedim burda bari yazayım içimdekileri:roflol:

hoşgeldiniz. iyi gezdiniz mi. şansınıza havada kötüymüş.

işte yeni nişanblılar olurya böyle havalı havalı onlar gibiydik.:roflol: hatta havamızdan yağmur bile hiç dinmedikötükedihüso
gökler bile hüzünlendi bizim mucize buluşmamıza:)))

işte yeni nişanblılar olurya böyle havalı havalı onlar gibiydik.:roflol: Hatta havamızdan yağmur bile hiç dinmedikötükedihüso

ne güzel sevindim güzel birgün geçirmenize inşallah bütün günleriniz hep böyle geçer.

canım benim eşim aydınlı aydında yaşıyorum kuşadası civarlarında diyelim:))):roflol::roflol:
Ama aslen rizeli olup izmitte doğdum büyüdüm

beni en çok cezbeden rize oldu. Ben resmen karadeniz aşığıyım ilerde allah kısmet ederse emekli olursam orduda yaşamayı çok istiyorum. Karadeniz süper ya hele yazın harika oluyor.

işte yeni nişanblılar olurya böyle havalı havalı onlar gibiydik.:roflol: hatta havamızdan yağmur bile hiç dinmedikötükedihüso
evet gökler bile bizim bulumamıza dayanamadı ...kaydirigubbakcemile3

aynen hafif ıslansakta ... çokk güzel bir gündü oda bu cadıların yüzünden çok kıskandılar bizi kaydirigubbakcemile3 doramın dedigim gibi 2 kilodaha verse artık mezun kilosu falan yok:lepi: bedişiminde az kalmış pambuk gimi :nazar:

Back
X