Ben de düşünüyorum canım kullanmayı. Eşim spordan önce hep kullanıyorL-Carnitine, çoğu zaman kilo verdirici bir madde olarak tanıtılmasına rağmen, bu konuda ispatlanmış klinik kanıt bulunmamaktadır. Bazı çalışmalarda oral karnitin kullanımının yağ kütlesini azaltması, kas kütlesini arttırması, yorgunluğu gidermesi, bazı insanlarda kilo kaybına eşlik edecek şekilde gösterilmiştir." [2]
medusares
bende mi denesem
eşinizle beraber spor yap bence sana çok güzel faydasi olur:)Ben de düşünüyorum canım kullanmayı. Eşim spordan önce hep kullanıyor
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlarBol eksiler
Nasılsın kaptanımGunaydin canim ❤
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76.4
Bu cuma 75.1
Fark: 1.3
%1,70
Günaydın hanımlar.. çok fena regl ağrısı yaşıyorum.. tartıldım.. aslında biraz beklemek istiyordum ödem fln az da olsa iner diye ama çok ağrım var.. 2 lokma bişi yiyip ağrı kesici içsem iyi olur..
Kusura bakmaZipzip- kaptanım ama sabit.. çok uğraştım ama gitmedi.. birde reglin ilk günü olunca..
Gerçekten çok üzgünüm..
Supersin canim tebrik ederim diyetisyen sana cok iyi geldiKilo bildirimi
Geçen cuma: 76.4
Bu cuma 75.1
Fark: 1.3
%1,70
Iyiyim canim sen nasilsin ❤Nasılsın kaptanım
Gunaydin canim üzülme gecen hafta cok guzel kilo verdin durmasi cokk normalGünaydın hanımlar.. çok fena regl ağrısı yaşıyorum.. tartıldım.. aslında biraz beklemek istiyordum ödem fln az da olsa iner diye ama çok ağrım var.. 2 lokma bişi yiyip ağrı kesici içsem iyi olur..
Kusura bakmaZipzip- kaptanım ama sabit.. çok uğraştım ama gitmedi.. birde reglin ilk günü olunca..
Gerçekten çok üzgünüm..
Saol cnm.. inan artı gelicem diye korkudan çok dikkat ediyorum..Geçmiş olsun canım , sonuçta artı gelmedin regliye ve isveçe rağmen
Kaptanım bugün abartmadan vucudu şaşırtim diyorum.. sporumu yaparım ve günü erken kapatırım ama az bişi değişiklik yapıcam..Supersin canim tebrik ederim diyetisyen sana cok iyi geldi
Iyiyim canim sen nasilsin ❤
Gunaydin canim üzülme gecen hafta cok guzel kilo verdin durmasi cokk normal
Kahvaltini yap ilacini ic cook gecmis olsun
Guzel olur canim bazen vucudu sasirtmak lazimKaptanım bugün abartmadan vucudu şaşırtim diyorum.. sporumu yaparım ve günü erken kapatırım ama az bişi değişiklik yapıcam..
Tamam ozaman ben kaçtim
O zaten yıllardır spor yapiyor canım çok da azimli. Bu durum genelde benim hevesimi kırdığı için başlayıp birakmalarim çok oldu bu zamana kadareşinizle beraber spor yap bence sana çok güzel faydasi olur:)
Ne kadar güzel görünüyor hiç denemedimBunu deneyen var mı
yaparsin incecik olursun:) eşini takip et bence. belki çok iyi olurO zaten yıllardır spor yapiyor canım çok da azimli. Bu durum genelde benim hevesimi kırdığı için başlayıp birakmalarim çok oldu bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?