Çocuklar ile uğraştım bugün.. oğlum odasının kapısını kilitlemiş ders çalışıcaktı kardeşi gelmesin diye.. kapıyı çaldım çaldım açmadı.. öbür oğlan da uyudu.. bu sefer güçlü vurdum kapıya küçük ağladı uyandı korktu bu sefer de onu sakinleştirdim bir daha kapıyı yumrukladım kırmaya çalıştım.. beyefendi anca uyandı.. birde noldu ders çalışıyordum diyo.. ödüm koptu.. bi daha öbürü ile uğraş.. ayy bi baktım saat 6 oldu.. ayy ecel terleri döktüm bugün..Olsun canım yarindan sonra erken yersin
Oohh köşeden 1. Liği kutlamakta güzelmişŞimdiden tebrik ederim 1. Ligimiziemegi geçen herkesi
Bende şimdi geldim yoktum1saat yürüdük minikle, insan bir etiket yapar bakaydim gruba noluyo diye
Bende şimdi geldim yoktum
Keske bir anahtarida sende olsaydı canim merak etmezdinÇocuklar ile uğraştım bugün.. oğlum odasının kapısını kilitlemiş ders çalışıcaktı kardeşi gelmesin diye.. kapıyı çaldım çaldım açmadı.. öbür oğlan da uyudu.. bu sefer güçlü vurdum kapıya küçük ağladı uyandı korktu bu sefer de onu sakinleştirdim bir daha kapıyı yumrukladım kırmaya çalıştım.. beyefendi anca uyandı.. birde noldu ders çalışıyordum diyo.. ödüm koptu.. bi daha öbürü ile uğraş.. ayy bi baktım saat 6 oldu.. ayy ecel terleri döktüm bugün..
Dur yine 20.00 i bekleyelim kutlama icin yaa belli olmaz değişiklik yaparlar
Kim yaparsa vururum onlari yok artik degisimmi yapcaklarDur yine 20.00 i bekleyelim kutlama icin yaa belli olmaz değişiklik yaparlar
Takim kaptani cok ilgilenmiyor ki canim haliyle takim dağılıyor
Bizden birtakım daha cikar heraldeTakim kaptani cok ilgilenmiyor ki canim haliyle takim dağılıyor
Cikar cikar kalabalıgiz masallahBizden birtakım daha cikar heralde
Heeee vallaaaa masallahimiz var kapiyi acık gören giriyoooCikar cikar kalabalıgiz masallah
Asil listede 12 free listede bi o kadar kisi var :))
Anahtarı yerinden çıkartmadım ki.. altına gazete açtım kapının altından ittim anahtarı çıkartsam üstüne düşecekti bendr alıcaktım ama çıkmadı..Keske bir anahtarida sende olsaydı canim merak etmezdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?