- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Valla öylesine çektimOlsun canım fotografli paylasmissin iyi ki
Valla canim aynisini biz yapsak ceza alirdik o yuzden yorum yapmıyorumValla öylesine çektim
Ben baktım da bildirimsiz izne çıkmak yasak ya artık.. o yüzden heralde bildirim olsun diye sabit yazdılar
KonuyuOlsun canım fotografli paylasmissin iyi ki
Konu bizimle ilgili degil canim bizlik bir sıkıntı yokKonuyu... ama birinciyiz değil mi?
Tamam canim bende ciddiyim yaris konusunda
Tamam canim bende ciddiyim yaris konusunda
Asil liste ve gulumse
Peki sen bizim listedede yer alacak misin
Tamam sen 90 larda yaris takimi kurBunu hiç düşünmemiştimhem orda hem burda olamam dimi bana yakışmaz öyle
Tamam sen 90 larda yaris takimi kurBunu hiç düşünmemiştimhem orda hem burda olamam dimi bana yakışmaz öyle
Bonus karşı takımdan olsun istemirem talaşımaTamam canim bende ciddiyim yaris konusunda
Asil liste ve gulumse
Peki sen bizim listedede yer alacak misin
İş ciddiye binince bi esinti oldu sanki ürperdim
Bonus karşı takımdan olsun istemirem talaşıma
Aaaaa cokkk ayip yapılanlar cokkk şaşirmadim gerciDuyuru:
Takımların isimlerini vermeyeceğim.
Üyelerimiz herhangi bir sebeple tartılamıyor ya da ödem sebepli kasten tartılmıyor ise bu durumda kurala uyan her kaptanımız gibi yapılması gereken tek şey vardır: O da sonuç listelerinde "kilo bildiriminde bulunmadı" yazmak.
Ne yazık ki iki takım kaptanımız da böyle yazmak yerine, "kilosu sabit" yazmayı tercih etmiş.
Bu hem yanlış, hem etik değil.
Bendeki listelerde gerekli düzeltmeyi yapacağım. Siz de haftaya ilgili üyelerinizin kilosunu yazarken, kilo bildirilmediğinde ne yapılıyorsa onu yapmalısınız. Takip ediyor olacağım.
Bir daha olmaması ümidiyle.
Paylasimda yazilan mesaj iyi ki tek sabitimiz ve fotoğrafı vardi
Oglunun sinavi nasil gecmis canimAaaaa cokkk ayip yapılanlar cokkk şaşirmadim gerci
Matematik zaten onun icin bir faciaaa 3soru yapmis yanlis yapmamak adinaOglunun sinavi nasil gecmis canim
Anladim canim hayirlisi olsunMatematik zaten onun icin bir faciaaa 3soru yapmis yanlis yapmamak adinavallaaa sinir oldum benimkinler türkçe ve ingilizce ciler hayirlisi olsun. Artik
Ayyyy vallaaa bilmiyorum oglumdan umudum yokAnladim canim hayirlisi olsun
Benim icinde uni okumak mucizeydi
Oyle deme canim lise 2 de karnemde 4 tane zayifim vardi :))Ayyyy vallaaa bilmiyorum oglumdan umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?