- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Erken yemişsin cısları... cuma olduğu için bi şey diyemiyorumGece gece bugünkü menümü yazıyım
Kimse görmez belki hem cıslı hem sağlıksız oldu bugün
Sabah 10.00
1 haş yumurta
2 parmak b peynir
3 zeytin
Söğüş
2 ceviz
16.30
Çeyrek kaşarlı pide
1 frigo dondurma
5 hurma
5 kiraz
Anca tatlıya doydum
Spor
Karın- kalça-bacak 20 dak 120p
Kuvvet antrenman 14 dak 210 p
75 dak eliptik 375 p
Top 705 p
Teşekkür ederimHosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ediyorsan katilabilirsin
Tartini alinca bekliyoruz o zaman
Tmm tmm üzülme şakacıktan dedikAma üzülürüm
Aaa niye uzuluyorsun canim gercekten kilo vermenizi cok istiyorum bu rekabet sizede iyi gelecekAma üzülürüm
Duyuru:
Takımların isimlerini vermeyeceğim.
Üyelerimiz herhangi bir sebeple tartılamıyor ya da ödem sebepli kasten tartılmıyor ise bu durumda kurala uyan her kaptanımız gibi yapılması gereken tek şey vardır: O da sonuç listelerinde "kilo bildiriminde bulunmadı" yazmak.
Ne yazık ki iki takım kaptanımız da böyle yazmak yerine, "kilosu sabit" yazmayı tercih etmiş.
Bu hem yanlış, hem etik değil.
Bendeki listelerde gerekli düzeltmeyi yapacağım. Siz de haftaya ilgili üyelerinizin kilosunu yazarken, kilo bildirilmediğinde ne yapılıyorsa onu yapmalısınız. Takip ediyor olacağım.
Bir daha olmaması ümidiyle.
Paylasimda yazilan mesaj iyi ki tek sabitimiz ve fotoğrafı vardi
Ve ceza yokKural belli nizam belli
Hasibeyi diskalifiye etmişlerdi amaVe ceza yok
Ben bunu desem suclu olurumHasibeyi diskalifiye etmişlerdi ama
Ben derim nerde açıklandı buBen bunu desem suclu olurum
Paylasim alaninda açıklandı ama hic deme canimBen derim nerde açıklandı bu
Burdan yazalım kuşlar söyler zaten,adamina göre muamele denir buna ha bildirimsiz izne ayrilma ha artidayken sabit yazma .hatta ikincisi suç bence diğer arkadaşa olan neyse bunu yapanlara da o olmalı....Paylasim alaninda açıklandı ama hic deme canim
Kesinlikle bakalim.beklemedeyim canim kaptanlar aciklasin kimler yaptiysaBurdan yazalım kuşlar söyler zaten,adamina göre muamele denir buna ha bildirimsiz izne ayrilma ha artidayken sabit yazma .hatta ikincisi suç bence diğer arkadaşa olan neyse bunu yapanlara da o olmalı....
Bundan sonra Eylül sen sakın yeme diye belirtirimAaaaa çocuklarami demistin sen bende banada dedin yersin diye zannettim yedim bastan söylesene
Bende bunu bekliyordum spor sonuclarini aciklayacam
Bende bunu bekliyordum spor sonuclarini aciklayacam
Bugunden sonrası sportie tutacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?