Tamam canim olurBen de yer almalıyım canım, olur mu.
Allah hakkında en hayırlısını versin canım.Matematik zaten onun icin bir faciaaa 3soru yapmis yanlis yapmamak adinavallaaa sinir oldum benimkinler türkçe ve ingilizce ciler hayirlisi olsun. Artik
Dikkat et canımBugün ateşim 37 çıktı çalıştığım yerde bir panik havasıbana bakışları bile degisti
Evet ya ben de yazamadım azonce, uygulamayı indirdim o yüzden ama onda da aynısını yaptı. Sadece bende oldu sanıyordum.Reklamdan mesaj yazamiyorum sizde de ayni mi
Ekrani kapliyor mesaj yazilmiyo sinir ettiEvet ya ben de yazamadım azonce, uygulamayı indirdim o yüzden ama onda da aynısını yaptı. Sadece bende oldu sanıyordum.
Diyecek bir şey bulamıyorum hakikaten.Ve ceza yok
Kimsenin tek mesaj yazmamasi da cook ilginc canimDiyecek bir şey bulamıyorum hakikaten.
Dün de cenazeye gittin sana karantina mi uygulasak falan dediler canıma minnet olur zaten bu hastalık bir günde ortaya çıkıyor dün kaptım bugün hastayım dedimDikkat et canım
Nolmus kiDiyecek bir şey bulamıyorum hakikaten.
Bende de var o durum ya ben de siz gibi sadece bana oluyor zannediyordumEkrani kapliyor mesaj yazilmiyo sinir etti
Genel sorun var demek kiBende de var o durum ya ben de siz gibi sadece bana oluyor zannediyordum
Evet birkaç kişi daha yazmış şimdi gordum. Reklammis ama ben de reklamda gorunmuyorGenel sorun var demek ki
Dikkat et canim.atesin artarsa mutlaka doktora gitDün de cenazeye gittin sana karantina mi uygulasak falan dediler canıma minnet olur zaten bu hastalık bir günde ortaya çıkıyor dün kaptım bugün hastayım dedim
Oleeey çok sevindim üstünden yük kalkmıştır....Zorları kaldı önümüzdeki haftaya canım...Jüri iyi geçti canım çok şükür, haftaya benim de açıköğretim sınavlarım var. Seninkiler nasıl geçiyor.
Tabi tabi kesinlikle gideceğim. Ama kendimi biliyorum bu durum ben de çok normalDikkat et canim.atesin artarsa mutlaka doktora git
Buuuneeeeyaaaa yollamiyo yazamiyomEkrani kapliyor mesaj yazilmiyo sinir etti
İyi misin bari canım, şu an nasılsın.Bugün ateşim 37 çıktı çalıştığım yerde bir panik havasıbana bakışları bile degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?