Düşmanı kendine güldür beneneAmaaaaa olmazzz bugun yarin deme kaçamak yapmam ama piknikte belki pazartesi ödem yapar
Demek herkes üzerine alındıKimsenin tek mesaj yazmamasi da cook ilginc canim
İyiyim iyiyim üzüntüden oldu yarına hicbirseyim kalmaz. Teşekkür ederiiimmmİyi misin bari canım, şu an nasılsın.
Ayni tam onu diyecektim bende rasgele yazsimReklamdan mesaj yazamiyorum sizde de ayni mi
Yönetim bu duruma birşey yapmıyor mu acaba ? Bildiğin kul hakkı buBaşka takımlarda bildirim yapmayan üyeleri sabit yazmışlar canım, alenen de yazmışlar, net bir şekilde belli yani. Hem bu haftayı etkiliyor bu durum hem de bildirim yapmayan üyelerin gelecek hafta 2ye bölünmesi gerekn yüzdeleri bolunmeyecek oluyor. Gerçi bildirilen karara göre haftaya yüzde bölünecek ama ne olursa olsun etik değil yapılan.
Ben de bunlarda görünmüyordu bembeyaz birşey indi telefonaSon durum bu nereye ne yazdigimi gormuyorum
sonngulen Benim şu an yarım sayfa reklam
....arama yaptim ya arama motorunda sinirlerimi bozuyor yam..
Bu akşam olmaya başladı zaten. Daha önce hiç olmamıştı. Umarım çabuk düzelir.Eskiden böyle değildi ya...10 sene önce az kullanmadım yani....rezalet yani....bu kadar da olmaz....bu kadar çok reklam da abartinin abartısı....
Artık önüme gelen mesajı şikayet et yapıyorum ...ne bu yaaBu akşam olmaya başladı zaten. Daha önce hiç olmamıştı. Umarım çabuk düzelir.
Takip edeceklermis.Yönetim bu duruma birşey yapmıyor mu acaba ? Bildiğin kul hakkı bu
Bende vardı Ama çabuk düzeldiArtık önüme gelen mesajı şikayet et yapıyorum ...ne bu yaa
Mesajlari sikayet etme canim banlanir belki uyeler :))Artık önüme gelen mesajı şikayet et yapıyorum ...ne bu yaa
Canim buneMesajlari sikayet etme canim banlanir belki uyeler :))
O ne canım...Mesajlari sikayet etme canim banlanir belki uyeler :))
Operadan girin reklamsız bende sıkıntı yokSon durum bu nereye ne yazdigimi gormuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?