- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Abbowwwww +90 lar satışa başlamış desene şampiyon belli afiyet olsun onlara katmer yesinler bol bolBirazcik kk yi kesfetmeye cikayim dedim durum mesaji idi galiba oyle bir yere denk geldim biliyorsunz fransizim buraya henuz ve gördüğüm mesaj +90 lardan bir üye ablamız sivas katmeri aldim cok guzel gelsenize yazmisüye nin biride kızmış benki 6. Takima savaş acayim siz boyle yapin deyii
Bonus durumunuz vahim hacıııKız kim o ne katmeri
Kız yok nerde o kim oBonus durumunuz vahim hacııı
Eski değil bir demisya ben 6 takıma savaş acim sizin yaptiginiza bak demişEski mesajlardir belki canım
Eski değil bir demisya ben 6 takıma savaş acim sizin yaptiginiza bak demiş
Demek yarışmayı kabul etmişlerBirazcik kk yi kesfetmeye cikayim dedim durum mesaji idi galiba oyle bir yere denk geldim biliyorsunz fransizim buraya henuz ve gördüğüm mesaj +90 lardan bir üye ablamız sivas katmeri aldim cok guzel gelsenize yazmisüye nin biride kızmış benki 6. Takima savaş acayim siz boyle yapin deyii
Evet içimdeki savaşçıyı çıkardım bugün vallahi,katmer de neymişBuldum tabikibizden olmayan biri demiş katmeri profilde tuğçede diyetteyiz demiş savaşa falanda demiş spartacüs Tgcervanne0133
Katmeri yiyen bizden değil,anasayfada davet etmiş..Bende biz +90 lar olarak diyetteyz dedim.Kız senin takım baştan mi gümledi
Tartıda görüşürüz şimdilik sevininEvet içimdeki savaşçıyı çıkardım bugün vallahi,katmer de neymiş
6.takim korkun +90 nin kendi tombul ruhu ince hatunlarından. Valahi üzerinize bi atlarım,fukara sümüğü gibi yapışırsınız asfalta
Zirvedeyizzz bacımm ses gelmiiiyiiiiTartıda görüşürüz şimdilik sevinin
Yavrum ya korkuyla ecel terleri döktün, hadi neyse takımın ilk andan ihanet etmemişBuldum tabikibizden olmayan biri demiş katmeri profilde tuğçede diyetteyiz demiş savaşa falanda demiş spartacüs Tgcervanne0133
Vayyy büyük meydan okuyorsunuz öyle miEvet içimdeki savaşçıyı çıkardım bugün vallahi,katmer de neymiş
6.takim korkun +90 nin kendi tombul ruhu ince hatunlarından. Valahi üzerinize bi atlarım,fukara sümüğü gibi yapışırsınız asfalta
Valahi ecel teri değildi,bildiğin memislerden popise kadar akan terdiYavrum ya korkuyla ecel terleri döktün, hadi neyse takımın ilk andan ihanet etmemiş
Ya yerlerseKatmeri yiyen bizden değil,anasayfada davet etmiş..Bende biz +90 lar olarak diyetteyz dedim.
Bizde de akıyor ama spordanValahi ecel teri değildi,bildiğin memislerden popise kadar akan terdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?