- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Tek gözüm açık heleTatli felan yok hani sen uyuyordun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek gözüm açık heleTatli felan yok hani sen uyuyordun![]()
Dun aksam di galiba yapti borekleriSundumu yoksa börekleri ben görmedim başladı mı yarisma![]()
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzelMenü bildiriyorum
11.30 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 adet sosis
13.00 ev yapımı limonata (şeker yerine bal)
16.40 şekersiz türk kahvesi
18.30 ızgara tavuk mantar soslu, 1 kase salata, 2 bardak ayran, 1 tabak bulgur pilavı
Heee bir de dondurma yedim ben türk kahvesinden önce. ( Kardeşim mezun oldu diye almış yedim mecbur)
Bugün su da maşallah 3 ü buldum.
1 saat eliptik 300 puan
İvittSundumu yoksa börekleri ben görmedim başladı mı yarisma![]()
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzelMenü bildiriyorum
11.30 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 adet sosis
13.00 ev yapımı limonata (şeker yerine bal)
16.40 şekersiz türk kahvesi
18.30 ızgara tavuk mantar soslu, 1 kase salata, 2 bardak ayran, 1 tabak bulgur pilavı
Heee bir de dondurma yedim ben türk kahvesinden önce. ( Kardeşim mezun oldu diye almış yedim mecbur)
Bugün su da maşallah 3 ü buldum.
1 saat eliptik 300 puan
Yarına kadar yetiştirmesi lazim biraz zor 1 makina bulaşık çıktı sunum yaparkenDun aksam di galiba yapti borekleri
Yarisma 1 haziranda basladi
22 haziradan da oylama basliyor
Katilmak istersen katilabilirsin borek vardir belki sormak lazim :))
Sunum isinde hic iyi degilim yaaYarına kadar yetiştirmesi lazim biraz zor 1 makina bulaşık çıktı sunum yaparken![]()
Yokkk gulumse katildiysa ben katilmam çunkum onu sollarim ayip olurDun aksam di galiba yapti borekleri
Yarisma 1 haziranda basladi
22 haziradan da oylama basliyor
Katilmak istersen katilabilirsin borek vardir belki sormak lazim :)
Zevkli ama çok zahmetli kaç tabak degistim maydanozlar soldu yenisini koydumSunum isinde hic iyi degilim yaa![]()
Sana bildirim gelir bana geliyordunasıl öyle vercem ben hic girmedim bakmadim nerden gircez bakcaz vercez oy![]()
Gelen bildirimleri gormedin mi şimdiye kadarnasıl öyle vercem ben hic girmedim bakmadim nerden gircez bakcaz vercez oy![]()
Yokkk gulumse katildiysa ben katilmam çunkum onu sollarim ayip olur![]()
![]()
![]()
![]()
Nerde etiketlicen aman allahım sakın ben tırsarımGelen bildirimleri gormedin mi şimdiye kadar
Her ay bildirim.geliyor uyelere yarisma var oy kullan diye
Dur seni de etiketleyim de orda bir dahaki yarismaya sende katil![]()
Yabancılık çekmezsin yaa uyeleri taniyon az cokNerde etiketlicen aman allahım sakın ben tırsarım![]()
![]()
![]()
Yaaaaa sunum yaparım börekte ama orda anlatımlı bir sunumsa olmazbi sen eksiktinn rakipler güçlü şansım yok bence
Onlar aliskindir yapimada sunuma da ben direk eleme potasında olurumYabancılık çekmezsin yaa uyeleri taniyon az cok![]()
SusakkkDün birde nevresteden beğeni yapanlardan oy istedim meğer yasakmış çok utandımonlar benim rakibimmiş ne bileyim
![]()
Takımın yarisi orda kız bi senle ben eksikmişiz meğerYabancılık çekmezsin yaa uyeleri taniyon az cok![]()