- 8 Eylül 2016
- 103.364
- 438.273
- 898
- 36
Misafiriz ne ikram ederlerse ama yasak koydum sadecr cay kahveye izin varKısır var mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafiriz ne ikram ederlerse ama yasak koydum sadecr cay kahveye izin varKısır var mı![]()
Hedefe son 1kilo 100 Gr kilo kalmış hadi bakalımCuma 81.7
Pazartesi 80.8
Bonus 40 numara ayakkabı giyiyordum biliyormusun şimdi 38 spor ayakkabı aldim ayaklarim bile kuculduÖyle ya alışınca içiyodum bende.
Genetik sorunlarımız var zaten ödemle ilgili.
Şu an spor ayakkabıyı giydim sol sıktı mesela aynı ayakkabı rahatta oluyo bazen.
İnş kilo vermekle azalır gider.
Video atılmıyor siteye malesef ama bı dahaki sefere üzerinde resim çekerim cici parmaklarımı gör ulan çamura yatmayınTartının üstüne çıkarken video isterim ben![]()
Eskiden yani gencken filan kaç giyiyordun ki...Bonus 40 numara ayakkabı giyiyordum biliyormusun şimdi 38 spor ayakkabı aldim ayaklarim bile kuculdu
Bonus 40 numara ayakkabı giyiyordum biliyormusun şimdi 38 spor ayakkabı aldim ayaklarim bile kuculdu
Eskiden yani gencken filan kaç giyiyordun ki...
Zayifken kilo problemi yokken
Abla sen daha önce nerdeydin ya bı 25 daha verirdim sayendeArkadaşlar hafta sonu spor yorumlarıma devam ediyorum
@Themarginal canım seni de sporda daha aktif görmek istiyorum, haftasonu istisna olabilir ama kardio ve bögesel çalışma öneririm
@medusares canım çok güzel eliptik yapmışsın, ancak maalesef yetmez, karın ve kalça çalışması eklemeni öneririm.
sabah yapabilirsin, ya da akşam da olabilir
birde eliptik 1 saat sonucu kaç km yapıyorsun ? sadece merak ettim , bende eliptik yapıyorum ya o yüzden sordum
@Nidsalii canım hafta sonu spor yapmayıp resmen aç gezmişin, bence biraz beslenmeyi artırıp sporuna aynı eskisi gibi devam etmelisin, belki haftasonu istisnasıdır diye düşünüyorum, güzel sporlarını dört gözle bekliyorum
Findikfaresi123 canım merak ettim seni nerelerdesin, umarım herşey yolundadır, arkadaşım, ne güzel karın hareketlerine başlamıştın bıraktın, bisiklete biniyodun, hadi yine öyle devam et, güzel sporlar bekliyorum
bır bır bır devam![]()
Gecmis olsun canim benim annemde kanser tedav işi görüyo allahım şifa versin tüm hastalaraI 100 kiloyu gecmisde olabilir sanirim gelmez suan diyet modunda degilmis meme kanseri tedavisi görüyor ve diger bir dunya rahatsızlıgi var hep içtiği ilaçlardan ötürü aldı zaten oda nasil zayifti![]()
Geçmiş olsun atrofik görünüm ne demekIlavli tomografi sonucum cikmis sol bobrek atrofik gorunumde☹cuma gunude tarti isini nasil yapicaz bilmiyorum persembeden anneme gidebilirim belki perşembeden tartılırım onu veririm bu hafta çünkü hastanede olucam Allah izin verirse böbrek fonksiyon ölçümü icin
@Eliff Eylull
@Youlost16
Findikfaresi123
@madamhd
fattylamb94
@Nidsalii
sportie
@Zeynolin44
Canfeb
@retro_hippo
@Evvab
Elalis
@hasbeenandgone
@selensu82
Bonus
@snglmlk
Gulumse24
@Lili 38
@leydii18
@Zeyneb38
@medusares
@Queen mom
@Themarginal
sudem34
@Nilar
Kizlar bugun saat 18.00 gibi 4.takimi ziyarete gidiyoruz gelmek isteyenleri bekliyorum
ordan da belki 90 lara uğrarız![]()
Çok teşekkür ederim güzel yorumun içinSpor yorumları devam ediyor bitmiyordu
fattylamb94 canım çok az katılım yapıyorsun ama menülerin çok güzel , çok da iyi gidiyorsun bence , ama hareketi artırırsan vücudundaki incelme seni acayip mutlu edecek
@Evvab işte benim parlayan yıldızım, menülerin harika, sana abuk subuk konuşanlara kulaklarını tıkıyorsun, sporu güzel bir düzene oturtman lazım, sabah kalkar kalkmaz bir leslie yap 30 dakika sonra kahvaltı yap, öğleden sonra bir yürüyüş veya benzeri 20--30 dakika üzerine bölgesel mekik / yerde bisiklet , kalça bacak için yere yatıp omuzdan kalkıp köprü kalçayı sıkıyorsun, internetten shoulder bridge olarak hareketi tam görebilirsin,
yerde alt karın ve üst karını birlikte çalıştıran bisiklet / kalça-bacak için shoulder bridge
4 * 25 kez sabah 2*25 akşam 2*25
Canfeb jumping jack canfeb sabah 100 akşam 100 hatta birde gün ortası 100 yapabilirsin ama üzerine karın ve kalça çalışmalısın çok etkisini görürsün
sudem34 dünkü menün ve sporun çok güzeldi, zaten sonucunu da bugün gördün, çok güzel eksiyle geldin, bunu sakın bozma devam et, cuma şahane bir sonuç alacaksın
![]()
55 yaptımgun içinde 300 e tamamlayabilir im canımSpor yorumları devam ediyor bitmiyordu
fattylamb94 canım çok az katılım yapıyorsun ama menülerin çok güzel , çok da iyi gidiyorsun bence , ama hareketi artırırsan vücudundaki incelme seni acayip mutlu edecek
@Evvab işte benim parlayan yıldızım, menülerin harika, sana abuk subuk konuşanlara kulaklarını tıkıyorsun, sporu güzel bir düzene oturtman lazım, sabah kalkar kalkmaz bir leslie yap 30 dakika sonra kahvaltı yap, öğleden sonra bir yürüyüş veya benzeri 20--30 dakika üzerine bölgesel mekik / yerde bisiklet , kalça bacak için yere yatıp omuzdan kalkıp köprü kalçayı sıkıyorsun, internetten shoulder bridge olarak hareketi tam görebilirsin,
yerde alt karın ve üst karını birlikte çalıştıran bisiklet / kalça-bacak için shoulder bridge
4 * 25 kez sabah 2*25 akşam 2*25
Canfeb jumping jack canfeb sabah 100 akşam 100 hatta birde gün ortası 100 yapabilirsin ama üzerine karın ve kalça çalışmalısın çok etkisini görürsün
sudem34 dünkü menün ve sporun çok güzeldi, zaten sonucunu da bugün gördün, çok güzel eksiyle geldin, bunu sakın bozma devam et, cuma şahane bir sonuç alacaksın
![]()
Sen çözmüşün işi canımAbla sen daha önce nerdeydin ya bı 25 daha verirdim sayende![]()
![]()
![]()
ya inan puanlara bakma fırsatım olmadı.sen olur diyorsan olsun.Günaydın canım, spor için bişey yazacakmıyım ? 100 p olur bence ?
Gecmis olsun Allah sifa versin ablacimGecmis olsun canim benim annemde kanser tedav işi görüyo allahım şifa versin tüm hastalara
Evet canim once 4 e gidecez sonra da 90 lara bir selam verip evimize donerizEv oturmasına mı ayyy![]()
Neden acaba spor yapmanı istemiyor?Çok teşekkür ederim güzel yorumun için ♥ Cidden çok motive ettin şu an beniBen uzun zamandır ilk defa bu kadar istikrarlıyım. Diyetisyenim üstüne basa basa 30 dk yürüyüş dışında hiç bir spor yapmıyorsun dedi. Keşke çok aktif olabilsem. Menü yazıp çıkınca vicdanım rahat olmuyor
doğrudur canımArkadaşlar dünkü 21/6 bildirimi eksik olanlar var, ya da ben atlamış olabilirim
Findikfaresi123 canım 21/6 menü spor göremedim
fattylamb94 21/6 menü-spor ?
Canfeb 21/6 menü spor ?
sudem34 20/6 ctsi sporun yok dimi ?
Elalis 20/6 spor yok sanırım , dünkü 21/6 ip atlamalarına puan yazacak mıyım ?
![]()
Gecmis olsun Allah sifa versin ablacim
Evet canim once 4 e gidecez sonra da 90 lara bir selam verip evimize doneriz![]()