Akşama yapayım ben bunuArkadaşlar ilgilenenlere spor programı çarşamba ve cuma hareketleri
Eki Görüntüle 2653194 Eki Görüntüle 2653195
Listeye girecek misin bu hafta canim yoksa liste disi mi devam edeceksin
Pili mi bitiyor acaba canimSabah 69.9 u gordum tam telefonu elime aldım çekmek için tartı gene bozuldu ya
Sabahta ben tartilayim dedim bi bindim üstüne 155.5 çikti ben şokListeye girecek misin bu hafta canim yoksa liste disi mi devam edeceksin
Pili mi bitiyor acaba canim
Simdiki kilonun 2 katindan bile fazlaSabahta ben tartilayim dedim bi bindim üstüne 155.5 çikti ben şokbeyinsizin pili bitmiş
Heeee manyak sıyırmıs bereket pil varmisSimdiki kilonun 2 katindan bile fazla
Az mi yemege karar verdin aksama ne yiyeceksingeceden sütün icine kabuk tarçın attim kaynattim sabah kalktim icindeki tarçıni cikarip kahve ekledim ictim ve halaa kahvalti etmedim yok tuttu sadece 1dilim peynir yedim
Iyi bariHeeee manyak sıyırmıs bereket pil varmis
Simdi taze fasulye yapıyorum salata cacık yicem aksama yogurt bakalim nolcakAz mi yemege karar verdin aksama ne yiyeceksin
Pil alayimda dursunIyi bari
Bizde su an 2 tane tarti var 5 tane yedek pil var
Olabilir canim yeni tarti alabilecek misinZipzip- pilini yeni değiştirdim fakat ekran gidip geliyor yine. Ömrü doldu galiba
Buda benim bu sabahki tartim ama regl olucam iki gundur ön belirti vardi bugun tam gelicek gibi simdi bu bana kilo olarakmi dönücek
Evet haklısın yemek yapmaya vaktim olmadı yiyiverdim makarnayıafiyet olsun canım, sporun güzel başladı, daha da artmalı bence leslie en az 30 dakika yaparsan güzel olur. Birde çok hamur işi akıtma krep aynı şey ve 2 tane yemişin biraz fazla, ayrıca akşama makarna yerine sebze veya et türevi olsaydı kurtarırdı, biraz karbonhidratı azaltıp yerine protein ve bol su koyabilirsin
afiyet olsun canım, akşamları çok erken yiyip kapatıyorsun bu çok güzel, senden biraz daha spor bekliyorum, bölgeseller
afiyet olsun, gayet güzel yine cuma güzel sonuç alacağız bence devam böyle
canım afiyet olsun, menün de sporunda çok güzel, diğer sporlarını da kaydettim. veremedim deyip deyip durma, kilo veriyorsun, her gün tartılma, strese sokma kendini.
afiyet olsun minnak minnak yemişin yine
Yok yok eksik yazılmıştaHoşgeldin bugün mü gelmiştin?
Guzel eksi gormussun canimBuda benim bu sabahki tartim ama regl olucam iki gundur ön belirti vardi bugun tam gelicek gibi simdi bu bana kilo olarakmi dönücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?