Harika , insan istedikten sonra kendine uygun sporu bulur mutlakaCanim yaa jillian demisdinya onu ben benimseyemedim bir 5 dk yaptim ama iiii gelmedi devamibenim severek yapmamnlazim surekliligi acisindan ama bu hareketelri yaparim doktorumun belime ve sirtima verdigi hareketlere benziyor
İsveç diyeti canım.. 13 günlük bir diyet programı.. bu diyetle ilk hafta 5 kilo verdim.. ikinci hafta sabit kaldı.. diyet bitti biteli de sabitim 2 hafta oldu.. az yemeye alıştı vucudum gitmiyor kilo artıkBu isvec neee gruba geldim geli isvecte isvec
Oy oyyy meta kusmus sana, bagirsaklari besleyip duzene koyman lazim galiba sindirim sitemi saglikli olirsa gerisi hallolur sen once onun gönlünü al ozaman bacimİsveç diyeti canım.. 13 günlük bir diyet programı.. bu diyetle ilk hafta 5 kilo verdim.. ikinci hafta sabit kaldı.. diyet bitti biteli de sabitim 2 hafta oldu.. az yemeye alıştı vucudum gitmiyor kilo artık
Sagol cnm evet gunluk 2 fincan ama misafir durumu olunca eşlik edemeden duramadimAfiyet olsun canım hem menünü hem sporunu çok sevdim , kahveler çok olmuş selülitle ilgili problemin veya takıntın varsa fazla kahve zarar , tempo düşürmek yok süper
Sanırım vücut o tempoya alışıyor bi daha duruyor bi soklaman falan mi lazim acaba sasirtmak icinİsveç diyeti canım.. 13 günlük bir diyet programı.. bu diyetle ilk hafta 5 kilo verdim.. ikinci hafta sabit kaldı.. diyet bitti biteli de sabitim 2 hafta oldu.. az yemeye alıştı vucudum gitmiyor kilo artık
Geçen hafta şaşırtmak için kahvaltıda kaçamak yaptım.. hemen artı 1 kilo oldu.. sonra bir haftafa onu temizlemekle uğtaştım ya..Sanırım vücut o tempoya alışıyor bi daha duruyor bi soklaman falan mi lazim acaba sasirtmak icin
Gulas sulu et yemegi canimAfiyet olsun ablacim avokadonun yag oranı yuksek oldugundan yarim yiyebilirsin 1tane fazla gelir onun disinda guzel,bilmedigim yemek ler var anlamadim neyse onlar
istersen elimde 8 haftalık liste var nurdan balakçı nın ciddi güzel de haftada 1--2 kilo arası verirsin tam uygularsan
Helal olsun sanabeeeeSonunda sabiti kırdım
oley beeeeSonunda sabiti kırdım
süpermiş selülit problemi olmayan biriyle ilk defa karşılaşıyorum ben şok , bunun kıymetini bil çok değerliSagol cnm evet gunluk 2 fincan ama misafir durumu olunca eşlik edemeden duramadimkahve kirmizi cizgim hic hayır diyemiyorum sellülit problemim yok ins olmaz
süper haberSonunda sabiti kırdım
pazartesi menüm
sabah
filtre kahve
1 hurma
2 yumurtalı menemen
1 salatalık
3 zeytin
yeşillik
ara
10 erik
1 bardak kefir
akşam
3 köfte
2 pirzola
bol salata
su 3 lt
spor 60 dk tempolu yürüyüş 150p
sportie
İykiiii doğdun canim önemli değil bugün pazartesi cumaya kadar cokk var menunde fazlalık yok zaten
Sevdiklerinle seni sevenlerinle.saglikli mutlu huzurlu nice senelere canım Doğum Günün Kutlu Olsun
Dogum gunun kutlu olsun canim nice saglikli mutlu senelerin olsun❤❤
Iyiki dogdunnn
Nidsalii doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara
Canım nice mutlu güzel sağlıklı, fit yılların olsun ❤
Çok çok teşekkür ederim hepinizeAfiyet olsun canım. Sevdiklerinle nice yaşlara
Abla bence Her gün tartılma sürekli ekşi görmezsin belli gün belli saatte tartılmak en doğrusu olur benceSelamun aleyküm akıbetimiz hayr olsunartık günlük tartılmaya geçtim dünden bugüne 100 gr bile gitmemiş
Neyse asıl konum menü 22 Haziran
Kahvaltı 9.30
Eki Görüntüle 2653163
Ara 12.15
Eki Görüntüle 2653162
Ara 15.30
2 galeta 6 kiraz 3 erik
Akşam 18.15
Eki Görüntüle 2653161
Su 3lt
spor 3 tane halı yıkadım ev temizliği 3 4 saat
Zipzip-
Ne güzel haberrrSonunda sabiti kırdım
Mis gibi olmuşpazartesi menüm
sabah
filtre kahve
1 hurma
2 yumurtalı menemen
1 salatalık
3 zeytin
yeşillik
ara
10 erik
1 bardak kefir
akşam
3 köfte
2 pirzola
bol salata
su 3 lt
spor 60 dk tempolu yürüyüş 150p
sportie
Bu kadar vazgeçmeden sonra çok güzel sonuçlar gelecektirNe dukan birasi ictim nede kabak corbasi kendileriyle henuz tanismadik cayimidan şekeri cikarttim ekemgii en aza indirgedim pasta borek tayli kek noooo spor hergun var du baklalim zayiflicizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?