Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim yaa jillian demisdinya onu ben benimseyemedim bir 5 dk yaptim ama iiii gelmedi devami benim severek yapmamnlazim surekliligi acisindan ama bu hareketelri yaparim doktorumun belime ve sirtima verdigi hareketlere benziyor
Harika , insan istedikten sonra kendine uygun sporu bulur mutlaka

Bu isvec neee gruba geldim geli isvecte isvec
İsveç diyeti canım.. 13 günlük bir diyet programı.. bu diyetle ilk hafta 5 kilo verdim.. ikinci hafta sabit kaldı.. diyet bitti biteli de sabitim 2 hafta oldu.. az yemeye alıştı vucudum gitmiyor kilo artık

İsveç diyeti canım.. 13 günlük bir diyet programı.. bu diyetle ilk hafta 5 kilo verdim.. ikinci hafta sabit kaldı.. diyet bitti biteli de sabitim 2 hafta oldu.. az yemeye alıştı vucudum gitmiyor kilo artık
Oy oyyy meta kusmus sana, bagirsaklari besleyip duzene koyman lazim galiba sindirim sitemi saglikli olirsa gerisi hallolur sen once onun gönlünü al ozaman bacim

Afiyet olsun canım hem menünü hem sporunu çok sevdim , kahveler çok olmuş selülitle ilgili problemin veya takıntın varsa fazla kahve zarar , tempo düşürmek yok süper
Sagol cnm evet gunluk 2 fincan ama misafir durumu olunca eşlik edemeden duramadim kahve kirmizi cizgim hic hayır diyemiyorum sellülit problemim yok ins olmaz

Sanırım vücut o tempoya alışıyor bi daha duruyor bi soklaman falan mi lazim acaba sasirtmak icin

istersen elimde 8 haftalık liste var nurdan balakçı nın ciddi güzel de haftada 1--2 kilo arası verirsin tam uygularsan

Özelden bi atabilirsen inceleyeyim. Ben bekarken bu kilolardayken gitmiştim diyetisyene o listemi de bi bulayım da karşılaştırırım birine başlarım inşallah.

Sagol cnm evet gunluk 2 fincan ama misafir durumu olunca eşlik edemeden duramadim kahve kirmizi cizgim hic hayır diyemiyorum sellülit problemim yok ins olmaz
süpermiş selülit problemi olmayan biriyle ilk defa karşılaşıyorum ben şok , bunun kıymetini bil çok değerli

pazartesi menüm
sabah
filtre kahve
1 hurma
2 yumurtalı menemen
1 salatalık
3 zeytin
yeşillik

ara
10 erik
1 bardak kefir

akşam
3 köfte
2 pirzola
bol salata

su 3 lt
spor 60 dk tempolu yürüyüş 150p
sportie

Çok beğendim menünü spor da yapmışsın süper

İykiiii doğdun canim önemli değil bugün pazartesi cumaya kadar cokk var menunde fazlalık yok zaten
Sevdiklerinle seni sevenlerinle.saglikli mutlu huzurlu nice senelere canım Doğum Günün Kutlu Olsun
Dogum gunun kutlu olsun canim nice saglikli mutlu senelerin olsun ❤❤
Nidsalii doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara
Canım nice mutlu güzel sağlıklı, fit yılların olsun ❤
Afiyet olsun canım. Sevdiklerinle nice yaşlara
Çok çok teşekkür ederim hepinize
Abla bence Her gün tartılma sürekli ekşi görmezsin belli gün belli saatte tartılmak en doğrusu olur bence
Sonunda sabiti kırdım
Ne güzel haberrr
pazartesi menüm
sabah
filtre kahve
1 hurma
2 yumurtalı menemen
1 salatalık
3 zeytin
yeşillik

ara
10 erik
1 bardak kefir

akşam
3 köfte
2 pirzola
bol salata

su 3 lt
spor 60 dk tempolu yürüyüş 150p
sportie
Mis gibi olmuş
Ne dukan birasi ictim nede kabak corbasi kendileriyle henuz tanismadik cayimidan şekeri cikarttim ekemgii en aza indirgedim pasta borek tayli kek noooo spor hergun var du baklalim zayiflicizmi
Bu kadar vazgeçmeden sonra çok güzel sonuçlar gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…