- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Çok üzüldüm cnmgece 3 te yattım 7 de kalktım.ödem olurum diye 9 da yine uyudum deprem oldu
Gecmis olsun canimgece 3 te yattım 7 de kalktım.ödem olurum diye 9 da yine uyudum deprem oldu
Bizim durum pek parlak degil gibi 2 ser kilo vermislerkaptanım 90 ları ez parçala kır yapıcaz mı
gözün aydın hipom eksiyi görmüşsünTartıya gidiyorum
basalım topikleriniGecmis olsun canim
Bizim durum pek parlak degil gibi 2 ser kilo vermisler
Gecmis olsun canımgece 3 te yattım 7 de kalktım.ödem olurum diye 9 da yine uyudum deprem oldu
Kac gundur baskindayiz ama sonucu degisitiremedikbasalım topiklerini
Allah beterinden korusun korkuttuGecmis olsun canım
vay anasını nefes de mi almamış bunlarKac gundur baskindayiz ama sonucu degisitiremedik
Sağır sultan duydu sen görmedinmi tarifiben bir kere kabak çorbası yapmıştım enfesti
Bol tereyagında unu kavurdum
Kabakları koydum tuz karabiber pişirdim blenderdan geçirdim
Tabi diyette değildim o zaman
Sen nasıl yapıyorsun ablacım
vay anasını nefes de mi almamış bunlarKac gundur baskindayiz ama sonucu degisitiremedik
Burada da hissedilmiş kardesim falan hissetmiş bursada ama ben hissetmedim kahvalti hazırlarken ayaktaydim ondandirAllah beterinden korusun korkuttu
sağol canım
Bu hafta ac gezdilervay anasını nefes de mi almamış bunlar
Onca gittim fisfirik attım genede yemediler maymunkalarvay anasını nefes de mi almamış bunlar
Kabak yazın en çok kullanılan sebze yapmayıp napıcan haftada 2-3 tüketilir , haftada 1 çok az ki şaşırdım bakBak bişi dicem.. bir ara ben kabağa çok merak salmıştım.. haftada en az 1 kabak yemeği.. neyse sonra o ara tatile fln gittik diyet yalan oldu ama 65 kiloyumne yesem nasıl karnım ağrıyor midem bulanıyor öldüm bittim kabız oldum falan.. o yüzden abartma bacı kabağı
Kız her gün mü yapıcazKabak yazın en çok kullanılan sebze yapmayıp napıcan haftada 2-3 tüketilir , haftada 1 çok az ki şaşırdım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?