Çok güzel tebrik ederim
Pazartesi de boyleydi sanki canim hafta ici pek gitmemisHerkese merhaba
Geçtiğimiz hafta cuma 59.7
Bugün 59.3
Fark - 400 gr
Yüzde 0.7
Bende bu hafta artık 71 görmek istiyorum.. 68u ucundan bile görsem mezun olurum bence..aynen ya az gitsin razıyım gitsin de :)
Aleyküm selam günaydın şekergünaydın hello selamün aleyküm
Çok gecmis olsun eloşgece 3 te yattım 7 de kalktım.ödem olurum diye 9 da yine uyudum deprem oldu
Kanma bu laflara gülümse sakın, ana yüreği ama sen dinleme 6 larda görcem seni ona göreYok kız 75 de sormuştum 60+65 dediler annemle dün görüntülü konuştum erimiş akmissin diyor yüzün çocuk kadar kalmis daha verme diyor tugcenin yüzü senden daha tombul dedi ama anneme kalsa 85 kiloykende yeter diyordu
90lara kaptırıcaz diye çok korktumBuyrun benim
Biraz zor değil çok zor -2 kilo ile geldiler çakkallarrrkaptanım 90 ları ez parçala kır yapıcaz mı
Kabak çorbası getir sadece sen yeterMezunmu olcan
Canım tebrik ederim seni savaşçı arkadaşım
Ayy dur şimdi acele oldu ne giycem baloda
Varya hiç girmem o toplara, kim temizlerse temizlesinBu dünyayı temizlemeye gelmişiz gibi bir his içimde. İki yıl önce Viyana' ya gittim çocukların evine. Bir haftam temizlikle geçmişti. Eşim bir daha göndermem bir dur artık demişti. Tatil yorulmak benim için de..
Ayyy bir havaya girdim90lara kaptırıcaz diye çok korktum
Kendine gel sen Gülümse Ziyagilsin
70 li kilolardasın 90larda ne işin var
Maşallah süper gidiyosun canım favorilerimdensin biliyosunYazayım artık
Cuma: 59.8
Güncel: 59
Fark: 0.8
Yüzde: 1.33
Regliye rağmen iyi diye düşünüyorum
Gelin olsa ben de girmezdim o toplara amaVarya hiç girmem o toplara, kim temizlerse temizlesin
Kazdigimiz kuyuya kendimiz düştükKac gundur baskindayiz ama sonucu degisitiremedik
Vayy geleceğin kaynanasıGelin olsa ben de girmezdim o toplara ama
Aman kızz herkes zayıflasın da bizde zayıflayalım..Kazdigimiz kuyuya kendimiz düştük
Neyse sayemizde kilo verdilerKazdigimiz kuyuya kendimiz düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?