Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarin koye gidecegiz 2 gunlugune yemek icin ne gotursemki
Canım yulaf ezmesi elinin altında olsun bence
İyi tatiller
Bu listeyi denedin mi işe yaradı mı? Bende yaparım işe yarıyorsa
Bende bugün artıdayım bu kadar artı çıkmama şaşırdım hiç şişte değilim regliden dolayıdır belki umarım cumaya kadar gider neyse bugün izindeyim gidiyim temizlik yapayım
Ödemdir o canım sen çok güzel dikkat ediyorsun korkma bence

E Elif_Eylul karneni gordun mu yeniden hayirli olsun mezuniyetin
Gördüm kaptanim gördüm ilk önce senin yardiminla bana desteginden dolayi cokkkk teşekkür ederim ve arkadaslarim olmasa olmazdi katkilarindan dolayi herkese minnettarım herkes hedeflediği kiloya gelmesi dilegiyle

İyi tatiller

Yapalım istersen beraber birebir uyalım hem kendimizi test etmiş oluruz aynı sporlarıda yapalım :)

E Evvab bu tarz diyetler sağlıklı mı acaba ? 5 günde 3 kg çok fazla. Uzmanlar normalde ayda 4-5 kilo verilmesini uygun görüyor
Bence bu listeyle 3 kg falan verilmez tek tip beslenme değil ve ekmek bile var listede

Aynen canim cok beziyor gecmisimiz bende 1 yil telofonsuzdum, ve kensi esnafti hic tatili falan olmazdi hep derdim su ogullarim buyusede koluma takip gezsem diye simdi kendi diyor bak ogullarin buyudu dilegin kabul oldu gezin diyeAllah razi olsun cocujlar buyudi dukkana bakiyor biz ismaille rahat gezebiliyoruz eskiye nazaran
Olurmu o zaman diyosun abla
Olur neden olmasinn zitlasmama kaydiyla icten ice esleri yumusatma taraftariyim
İyi tatiller Lili mis gibi köy havası oh keyfini çıkar
Babamin köyü canim Adana tufanbeyli gecen hafta gitti cok gul varmis toplayip getirememis uzuluyordu beraber gidelim baba isoda felir toplariz dedim sevindi oyizden 2 gunlugine gidiuoruz. Koye baya bakim yapti simdi bizler gidip arada kalinca cok seviniuor
İyi tatiller

Alayim canim. Dunden ispanak yemegi yapmisdim bugunnicin onu alicam sabah fasulye kavurmasi ayirmisdim kendime onu alicam cerezimi kahvemi cayimi yogurdumu koydum. Cocuklarada hemen nohut ve pilav koudum ocaga salata yaptim tapira koydum

iyi yolculuklar kaptanım
Sagol ablacım ❤
Iyi ki kalmışsın nerdeyse 3 kilo verdin
Eline emeğine saglik ablacim
Lili 38
sportie
N Nidsalii
Tebrik ediyorum kizlar
diğer takımdan gelip sana ceza kesmem uygun olmaz canım ama bizim takımdan kızıma 2 fazladan bardak su ve 50 mekik cezası kestim ben mantı için
leydii18 sana yurume cezasi verelim daha mekik yapamazsın
Sabit gelmen guzel
Günaydın ☀
Bugün kilom
Haftaya eksiyle baslaman guzel
selamlar
verdiğim kiloyu geri aldim ..
bugün 88,5
ama fena çözüttüm yiyeceklerimi
Ne guzel gidiyordun yeniden ayni duzene baslamalisin
Günaydinn
Cuma günü 67.100
Bugün 66.300
Fark - 0,8
Tebrik ederim cook guzel eksi
Arkadaşlar ben artıdayım beklediğim birşey, o yüzden sıkıntı etmiyorum. İncelmeye devam ettiğim sürece
Cumaya kadar eksiye dusup mezun olursun
Bende artıdayım ama tüm gün ayaktaydım şişim ona bağlıyorum
Mantidan olmasin
Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Cuma günü 77.4
Pazartesi 76.9

Zipzip- sportie
Guzel eksi komsum tebrik ederim
Detoks icin erken daha persembe gunlerini hafif gecirmeni öneririm
Erken yatmış birileri...bu saatte kalktığına göre
Cok erken yatmadim 12 yi buldu koye geldik o yuzden daha erken kalktim
Herkese merhabaaaa
Cuma 59.3
Bugün 58.6
Fark - 700gr
Guzel eksi tebrik ederim
Hosgeldin ❤❤
Kilo bildirimi
Cuma 67.4
Pazartesi 67.0
Fark -400
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Gördüm kaptanim gördüm ilk önce senin yardiminla bana desteginden dolayi cokkkk teşekkür ederim ve arkadaslarim olmasa olmazdi katkilarindan dolayi herkese minnettarım herkes hedeflediği kiloya gelmesi dilegiyle
❤❤❤

Sabah tartıldım da bildirmeyi unuttum..
Pazartesi kilo 72.9
100 gr artı.. hafta sonu tadilattı ustaydı yürüyüşe çıkamadım.. evde de yapıcak halim kalmadı.. 100 gr artı çok değil bence
100 gram normal cumaya kadar eksilere dusersin canim

Bende bugün artıdayım bu kadar artı çıkmama şaşırdım hiç şişte değilim regliden dolayıdır belki umarım cumaya kadar gider neyse bugün izindeyim gidiyim temizlik yapayım
Canım hiç takılma 60 ın altında çok normal birde spor da kasları şişiriyor biraz normal birde regl var tabi

Canımm karnene bakıp geliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…