Canımm inanıyorum cuma günü çok fena sporum vardı futbol bile oynamıştımCanım günaydın
Bak eksiler gelmeye başladı işte, sendeki en önemli konu , kendini sanki inandıramıyorsun kilo vereceğine, etrafındaki kişilerde seni olumsuz etkiliyor herhalde
Ama sen tıka kulaklarını güzel beslenmene devam et, leslie istiyorum senden hergün boosted başka bişey istemiyorum
Çok temizlik yaptığın için vücut yorulup şişip ödem yapmış olabilir bu hafta daha güzel olucak
Senin kilo vereceğine senden çok inanıyorum nedir bu yaa, önce sen inan
Eşim evcimen tipi.. ailesine çok bağlı korumaci...Sikilmakta çok haklısın can çıkar huy çıkmaz derler
Ben oğlumu göndermek istemiyorum hiç bir yere ama hastalıkla alakası yok. Daha 4 yaşında gözümün önünde olsun. Hoşgeldin bu arada.çocuklarin gözümün önündeydim..
başından ayrılmadim.
ne güzel oynuyorlardi..
çocuklar mutlu ise bende mutluydum...
Eki Görüntüle 2655726
Sabah şekeriyle günaydın.
Aynen musakka cız, taze fasulye, kabak yemeği hatta biraz bulgur da koyarsın daha doyurucu olur, ıspanak olur, semizotu olur ama pirinçsiz, bamya olur , mantar sote olur domatesli sarmısaklıCanımm inanıyorum cuma günü çok fena sporum vardı futbol bile oynamıştımbugün akşam yemeğe misafir var musakka yapıcam ama ondan yemeyim yağlı olur o bana taze fasulye varsa markete bi bakıyım onu yiyim olmazsa :)
20 gün emzirenler var ne 23 ayımamayla büyüdü Tuğçe şimdi bile maşallah taş gibi sağlıklı hemde kilolu bı migren atagimiz oldu baskada bir sikintisi yok hamdolsun 2 yaşa kadar emzirmek bana göre çok fazla ben 6 ayda ek gidaya başladım emzirilen çocuklar ek gida yemiyorlar memeye güvenip hemde memeden kesince süte başlıyorlar yine yemek yemiyorlar
Erken yatmış birileri...bu saatte kalktığına göre
canim keşke 24 aya kadar emzirsen...yinede sen daha iyi bilirsin tatlım..
bonus cum Dukan diyeti yapıyor musun? Yulafın kendisini mi köpeğini mi yiyorsun? Hadi senle bıraktığımız kiloya inip üst listeye girelim...
sizede gunaydin Songül
bahçedeydik toprak kum var oyuncaklar var.:)Ben oğlumu göndermek istemiyorum hiç bir yere ama hastalıkla alakası yok. Daha 4 yaşında gözümün önünde olsun. Hoşgeldin bu arada.
20 gün mü....20 gün emzirenler var ne 23 ayımamayla büyüdü Tuğçe şimdi bile maşallah taş gibi sağlıklı hemde kilolu bı migren atagimiz oldu baskada bir sikintisi yok hamdolsun 2 yaşa kadar emzirmek bana göre çok fazla ben 6 ayda ek gidaya başladım emzirilen çocuklar ek gida yemiyorlar memeye güvenip hemde memeden kesince süte başlıyorlar yine yemek yemiyorlar
Aynen musakka cız, taze fasulye, kabak yemeği hatta biraz bulgur da koyarsın daha doyurucu olur, ıspanak olur, semizotu olur ama pirinçsiz, bamya olur , mantar sote olur domatesli sarmısaklı
Bu haftanın sebzeleri senin için
Birde patlıcan pizza nefis oluyor
Bostan patlıcanını halka halka kesip üzerini hafifçe fırçayla zyağı ve tuzluyosun fırında 30 dak pişir
Üzerine domatesli mantarlı biberli bir karışım yap üzerine koyup tekrar fırınlayıp 20 dak kadar pişir istersen üzerine kaşar rende yada lor peyniri koyup 2-3 dakka tekrar fırın
1 tane patlıcandan 5-6 dilim rahat çıkıyor
Şahane bir yemek kalorisi çok çok az
Salı çarşamba perşembe kabak detox yapcam inşaAllah. Sabah standart kahvaltı öğle ve akşam kabak rende üstü yoğurtAynen musakka cız, taze fasulye, kabak yemeği hatta biraz bulgur da koyarsın daha doyurucu olur, ıspanak olur, semizotu olur ama pirinçsiz, bamya olur , mantar sote olur domatesli sarmısaklı
Bu haftanın sebzeleri senin için
Birde patlıcan pizza nefis oluyor
Bostan patlıcanını halka halka kesip üzerini hafifçe fırçayla zyağı ve tuzluyosun fırında 30 dak pişir
Üzerine domatesli mantarlı biberli bir karışım yap üzerine koyup tekrar fırınlayıp 20 dak kadar pişir istersen üzerine kaşar rende yada lor peyniri koyup 2-3 dakka tekrar fırın
1 tane patlıcandan 5-6 dilim rahat çıkıyor
Şahane bir yemek kalorisi çok çok az
Eşin ne güzel üstüne düşüyor. Benimki hiç umursamaz önemsemez dikkat et demez.. Bence ilgili olması çok güzelbahçedeydik toprak kum var oyuncaklar var.:)
ben çagirdim çocuklari bahçede oynayin dedim..
eşim de ters ters bakti çagirma dedi dinlemedim hep ayni yapıyor.
ama başındadurdum ablalari vardi 10 yaşında kız vardi.
sonra eve yolladim çocuklari benim kız eve girmek istemedi babanneye kaçtı
banyosunu yaptı uyudu :)
naptin kızım sıkıldı evde dursa kafayı yiyecek arkadaş istiyor. kardeş felan yapsam mi diyorum da babannesi ben bakamam diyor
ama ben düşünmüyorum. niye eşim üstüme düşüyor çok fazla.. böle olacaksa düşünemiyorum.
Yok kuzum 2 sene çok değil 2 den fazlasıda uygun değil doğru değil.
Çocuk emmez süt olmaz o ayrı tabi.
Bende ek gıdayla devam ettim tabi hep emmek istese ona hangi meme yeter
Şu an yulaf ezmesi kullanıyorum ama normalde yulaf kepeği bulunduruyorum evde.
Onun protein oranıda yüksek.
İnş liste olur olmaz farketmez tek isteğim fazlalığımı vermek rahat hareket etmek
iyi de herşeyime karışıyor bu konuda iyi miEşin ne güzel üstüne düşüyor. Benimki hiç umursamaz önemsemez dikkat et demez.. Bence ilgili olması çok güzel
Yine yanlış besleniyosun neden böyle bişey yapıyosun vücudun güçsüz kalacakSalı çarşamba perşembe kabak detox yapcam inşaAllah. Sabah standart kahvaltı öğle ve akşam kabak rende üstü yoğurthaftayada bamya dolma biber vs yaparım. Şuan öyle çok farklı yemek yapasın yok mutfakta vakit geçirmek istemiyorum
Kiz o dediğin ben oluyorum20 gün mü....
kız meme ucu yarasindan kaçmiştir o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?